A műanyag idomot azt lehet hegeszteni, mint a lökhárítókat. Szerzel egy darab műanyagot, törött lökhárítóból, vagy valami hasonlóból, befaragod a helyére, aztán elviszed szakemberhez behegeszteni.
Hibátlan a légszűrőbetét! 1átalán nem gáz újból kiszedni,a sziloplaszt csak tömít és nem tartó szerepe van.A fémrács és a műa.keret tart. Hidd el ez a tuti,ha nem akarsz 16-ezret fizetni érte.
Sztem simán van olyan mint a gyári.A műanyag kereten van még egy tömítő gumiszalag,még azt is találtam a Tesco-ba!Azt is kicseréltem biztos ami biztos! (6m 699ft őntapadó D profilu gumi ajtószigetelő)
Még nem jött meg,bízom benne hogy a hétvégén fel tudom szerelni,és csinálok néhány álló motoros futáspróbát a kapu felé!
Ha nem lesz reccs,akkor nekem megfelel!
Gyula! Kérhetek majd fotót az új visszapillancsról? Ill. a tapasztalatod is érdekelne, hogy látsz-e benne bármit is. (az pedig, hogy nagyon rezonál-e, majd kiderül tavasszal )
Előre is:
nalam meg van oldva,de ne mtudom hogyan csinaltak.ha gondolod tavasszal megmutatom,vagy amikor kicsit jobb az ido,es el tudom vinni.esetleg ha eljossz,megnezheted.
Sztem simán van olyan mint a gyári.A műanyag kereten van még egy tömítő gumiszalag,még azt is találtam a Tesco-ba!Azt is kicseréltem biztos ami biztos! (6m 699ft őntapadó D profilu gumi ajtószigetelő)
Ha nem lesz reccs,akkor nekem megfelel!
Előre is: