Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://palyamotorozas.hu/hu/hirek/reszletek/53/szezonnyi
to_yeti_race_2010/
Mi az a YETI? Sose hallottam róla.
Illetve igen, de az nagy szőrös ember.
Hát, ha az ember lehúz 40 évet egy ekkora porfészekben, úgy, hogy 15 éve bóttya van belvárosban, a felesége meg ismert háziorvos, akkor nehéz elbújni
Különben meg nem mindenki ismer. Csak aki számít...
Meg igen, köszi hogy megkérdezted! Majd sztem csak tavasszal vagy nyáron lesz bele új véve, addig szűk a keret.
Hamarosan muszáj leszel előhozakodni 1-2 képpel. ábrus-t is mindig nyaggatjuk a művészfotóiért
ja és a müszerfalad is már benvolt a készülö fejidomban és még müködik is kivéve egy két visszajelzöt mert nincs benne égö de jól néz ki majd meglátod szerintem persze
és a sárga tornádo , milyen a blokk belseje amugy ? jó
á csak él még valaki ma este készülget a fejidom már egyben van a felfogatások is a fejidom tarto is lámpa bent van még a fejidom felsö hátra huzodó füleit kiszélesitettem és igy kisebre kelett fogni a plexit szoval alakul nekem tetszik vagyis kezd csak még sok amello rajta meg nem minden nap csinálom
Na hogy áll a project Doktor úr?
A halálnak.Százszor inkább egy Burgman vagy egy Silver Wing.
na mivan mindenki alszik vagy mivan motorozni csak nincs senki
nekem is egy 650es burgonya kéne utcára, pályára meg egy r6r, dehát..
na erre gondoltam bár nekem annyira nem tetszik
http://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/bmw_c1_200_abs-2961
765
Csak abban csomitartó nicns olyan naaagy, csak ha rendelték extraként. burgman 400 K8-9
BMW C1. Van 200as 4T, az kéne.
50-es ezt nem tudtam de szerintem kezdö motorosnak nagyon megfelel öltönyös akkor már van az a fedett nem tudom hirtelen mi a tipusa de az biztosan tiszta meg még fedett is
olyan csak 50es van. de valóban jó, és pénzben minimális tuninggal már nagyon kis viccesen megy, simán kéne bár most inkább oylan cucc kéne ami öltönyben is hazsnálható, valami nagyrobesz a hétköznapokra
ja tényleg végülis igen nekem a nővérem kislánya már 13 éves de marhára szereti a gépemet mondtam neki hogy le teszi majd a kis motor jogsit szerzek neki egy jó kis tzr 50/125 2004-05-t marha jól néz ki szerintem
há, el nem adnám. menne vele a jány.
gondolom maradnál a kis fzr nél ugyi ,
ááá, ha szénné keresném magam ab iznisszel, biiztoos nem vennék valami fasza motort
motor vagy autóversenyen való részvétel, vagy arra való felkészülés közben történt balesetre nem fizet semmi normál bizti. ilyenkor külön erre szokott lenni biztosítás az indulóknak
nem csak már unja a telet mint én csak ö rosszabul birja és a biztositásban leli örömét vagy csak kis pénzt gyüjt az uj vasra csak ezt nem mondja hanem titkolja
tudom te pupák hogy válto verseny csak poénbol mondtam te akkormár életbiztositást is köthetsz rám ha indulnák