Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ne beszélgessetek Ádámmal...valami lecsapta Nála a biztosítást akarom mondani a biztosítékot
fejenként 18ropi a nevezés, ezen felül csak a benya, meg az út van.
istenem.. ez egy váltóverseny te pupák, lemans-i rajttal, egy órán át egyik másik órában másik irányban, eleve tankolni is kell ennyi idő alatt, a váltások meg endurance-módon.
ja értem és hogyan osztozunk a körökön kiálunk a célegyenes végéhez és váltjuk egymást körönként végülis ha gyözünk mindkettönknek lesz egy gumi szetje a motorra
ah, adsz pénzt, mehetünk enyimmel.
én is csak nézzönek megyek indulni nem szándékozom ahoz kéne egy másik moci amit nem sajnálnák annyira és hát pénz is akkor már
Dehogynem ... EFZÉER
Ilyenen vizsgáztam, kibaszott király. Olyan mintha egy buszon ülnél, átlátsz mindenki felett. Megy mint a pusztulat
én indulni akartam volna, de kéne a pénz..
srácok valaki nem jön 14 -én a YETI-re ?
csak épp majd 10évvel előbb hajazott rá mint létezett a shiver.. de ez a fejidomos. fúú de gizda
Aprilia Shiver-re hajaz. (2009)Nekem az előző Shiver-ek tetszenek. Annak nincs "fejidom"-ja.
ja,keverem a DL-el. Egy kotvány mind
nagy.
varadero csak ezres van.
láttam 650-est és 1000-est is, jó nagy dög mindkettő (és randa ), de 125-ösként azt a nagy bódét cibálni...
ki a faszom vagy te a faluban?
a varadero elég nagy motor. egyszer ülj rá egyre.. eskü király
hülye nagy melák a kis pöcsköszörűn
Nekem az egész motoromban egy darab E betű nincs...
Teljesen lényegtelen lenne a rendszám, tudják, ki vagyok hiába, kisváros, engem meg sokan ismernek itt
Bár a kipuffért nem szóltak még, pedig elég szépen szól és persze nincs benne E betű.
rendőrök nem cseszegetnek, hogy a rendszámod le van ragasztva egy fehér valamivel?
Ez pl. nem csúnya. Kicsit hajaz egy FZR-re.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_af1_s
intesi-3554145
Addig is egy kép a tavalyi utolsó őszi túra után. Eláztunk, átfáztunk, de egy jót mentünk, jót ettünk.