láttom gyantázás lesz mit akkarsz vele ? mert az sem mindegy mirre vagy mihez,és hogy mit akkarsz? mert az üvegszővet csak egy a sok közül de ha nem a jót teszed bele meg nem elég a réteg akkor van az hogy szar ez az üveg szövet mert reped ja és milyen régi a gyanta mert ha régi akkor nem sokra valo max da nagyon max fél éves az még jó utána már csak lekvár de nem gyanta akkor jó ha olyan mint a tesco -s szörp hig mert ha régi nehéz vele birni és hamarabb is gányásodik össze és 15 fok legyen legalább ahol csinálod meg 2% colux vagy amit adnak mert nyáron elég az 1% is és nem kell melegiteni meg ilyesmi hogy majd jobban köt cimszoval mivel kémiai uton köt
Szombaton küldöm,majd még megüzenem melyik járattal.Pénzbe nem kerül,én is csak úgy kaptam. Sikerült bepacsmagolnom a fejidomot,de nagyon kevés kellet belőle és csak a helyet foglalja.
Bocsi,csak 230 mm-széles,a régi szélesebb,ezért bízom benne ezután már nem akadok fel a kapuban,ha ezzel se fér ki,kirobbantom a kaput! Bakosinak van email címe? Üzennék neki.
Én nem írtam,de van egy barátom akiknél lehet kapni ezt a műgyantát.Azt hiszem 700-800ft/liter között van,és adják hozzá a katalizátort is.Ha nem kell sok van nekem itthon kb 1,5 liternyi gyapottal együtt,nagyon szívesen odaadom.Leküldöm egy szegedi busszal,megbeszélt időpontra.
Gyula esetlegesen tudsz linket adni? Csak mert Nekem is kellene 2 új tükör és ha ezek elég szélesek lennének akkor már rendelném is meg. Egyszerűen nem találom bázismotoron köszönöm előre is
Jut eszembe,tükörkérdés megoldva:Bázismotor.hu-n most van univerzális tükör akciósan,2780 ft. helyett 1230 ft./db.Gyorsan rendeltem egy párat,ráadásul carbon mintás,rövid csepp alakú,ez nem fog felakadni a kapuban.
132 Ft/db szerszám szted milyen lehet?
De jó ha van készlet, a ritkább méretek miatt. Dolgozni nekem is van a gyakoriakból jó minőségű fej (10, 13, 17, 19, 22)
http://www.youtube.com/watch?v...
De jó ha van készlet, a ritkább méretek miatt. Dolgozni nekem is van a gyakoriakból jó minőségű fej (10, 13, 17, 19, 22)