Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha jól dolgoztál kb 1 óra mulva száraz és 20 óra mulva csiszolható,vágható vagy amit akkarsz ne tudom
ja és amire rákened legyen rajta forma leválasztó gél
láttom gyantázás lesz mit akkarsz vele ? mert az sem mindegy mirre vagy mihez,és hogy mit akkarsz? mert az üvegszővet csak egy a sok közül de ha nem a jót teszed bele meg nem elég a réteg akkor van az hogy szar ez az üveg szövet mert reped ja és milyen régi a gyanta mert ha régi akkor nem sokra valo max da nagyon max fél éves az még jó utána már csak lekvár de nem gyanta akkor jó ha olyan mint a tesco -s szörp hig mert ha régi nehéz vele birni és hamarabb is gányásodik össze és 15 fok legyen legalább ahol csinálod meg 2% colux vagy amit adnak mert nyáron elég az 1% is és nem kell melegiteni meg ilyesmi hogy majd jobban köt cimszoval mivel kémiai uton köt
OKés, köszi!
Persze.Ott van az adatlapján.(bemásoljam ide Neked? )
Köszi,úr vagy!
Szombaton küldöm,majd még megüzenem melyik járattal.Pénzbe nem kerül,én is csak úgy kaptam. Sikerült bepacsmagolnom a fejidomot,de nagyon kevés kellet belőle és csak a helyet foglalja.
Köszi,az jó lenne,mennyi az ára?Közel is lakom a Mars téri buszállomáshoz,Egy hétvégi fuvarral jó lenne.
Bocsi,csak 230 mm-széles,a régi szélesebb,ezért bízom benne ezután már nem akadok fel a kapuban,ha ezzel se fér ki,kirobbantom a kaput! Bakosinak van email címe? Üzennék neki.
Én nem írtam,de van egy barátom akiknél lehet kapni ezt a műgyantát.Azt hiszem 700-800ft/liter között van,és adják hozzá a katalizátort is.Ha nem kell sok van nekem itthon kb 1,5 liternyi gyapottal együtt,nagyon szívesen odaadom.Leküldöm egy szegedi busszal,megbeszélt időpontra.
Herr Bakosi a gyantaszobrász
Nekem meg az az olcsó kétkomponensű gyanta beszerzési helye kellene,amivel itt valaki a múltkor idomot készített!Asszem Csonti vagy bekessanyi írta?
Milliméterben!
Tükör szélvédőre címszó alatt van!Ott vannak a méretei is,273 a szélesség,145 a mélység mert ugye hátrafelé áll,és 86 a magasság.
Hopp, meg is van. Akkor már csak a méreteire lennék kiváncsi...ha megrendelted elküldöd Nekem kérlek? Köszönöm!
Gyula esetlegesen tudsz linket adni? Csak mert Nekem is kellene 2 új tükör és ha ezek elég szélesek lennének akkor már rendelném is meg. Egyszerűen nem találom bázismotoron köszönöm előre is
Feltupirozzuk a szőrünköt, mikor letörjük nektek a tükrötököt...
Jut eszembe,tükörkérdés megoldva:Bázismotor.hu-n most van univerzális tükör akciósan,2780 ft. helyett 1230 ft./db.Gyorsan rendeltem egy párat,ráadásul carbon mintás,rövid csepp alakú,ez nem fog felakadni a kapuban.
Elmebetegek! A letört tükrük még betegebb
Boldog Aranka névnapot !
http://www.youtube.com/watch?v...
Uúúúú, az milyen kemény lehet - már csak a fagyott macskaxarból gondolom, amit tegnap találtam a ló mégiscsak nagyob
132 Ft/db szerszám szted milyen lehet?
De jó ha van készlet, a ritkább méretek miatt. Dolgozni nekem is van a gyakoriakból jó minőségű fej (10, 13, 17, 19, 22)
ok
Szerintem is giccses kicsit, de azért művészi remekmű
Én nem.