Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 250est kéne odaadnom csajénak, nekem meg valami nagyobb
nem ment a kis 50-es Aprilia RS rosszul, de.... 100-nál vége volt. De, persze gyorsulásra ez is odabaszott már. 12ezret pörgött, és 11-nél még ereje volt.
nekem a favoritom kicsiben a 125ös varadero, az nagyonnagyon király utána meg a suzuki VanVan
No látom akkor idén nem lesz gond az egyedül motorozás. Itt felül van a suzuki reklám az oldalon. Az a kis DR125SM nem is fest olyan rosszul. Ennyi pénzért meg azt mondom nem is olyan vészes...
Ejh, hogy mé lakik mindenki olyan messze....
Én is tervezem. De, 125-öt minimum. 50-esem volt, és országúton már kényelmetlen a tempója. Városba jó vele, de kint már előzgetnek a kocsik, amik nem 90-nel mennek..
nekem csak legyne elég biztosítás, és akkor le se szállok a motorról
Megyek hát! Mindig megfogadom, mikor meglátom bent a motorom, hogy az idén nem hagyok ki 1 jó alkalmat se, mint tavaly
Tavaly is mindig addig kavartunk az időpontokkal, hogy semmi nagyobb túrára nem tudtam menni. A Hringet is megnézem, de az nehézkes, mert nem mehetek lábon, csak futón, mert ha elesek, vagy megsérül a gép, nem tudok hazajönni.
Megkaptad a gumicsonk árát?
végre messze nem megy úgy mint a mienk, gyorsulásra is csak majdnem, és csak 100ig kb
Annak idején a 250-es ETZ-m így ment volna.... de jó lett volna.
majd jössz velem, és gyakran cserélünk
Besz@rsz. Kis aprilia milyet megy már...majdnem mint a miénk. De sose vennék ilyen kis motort...a 250-is az alap...kisebbet nem. 400-as szupermotyó kell, nincs mese!

ez a villogó csoda meg ritka szánalmas
Nekem az teccik ezekben a kis fűnyírókban, hogy élvezet velük húzatni... én ilyet nem tudok, hogy végighúzatok 3-4 fokozatot pirosig, mert akkor naponta 3x meghalok de a (számomra) határtalan erő kárpótol azért
Hát ez sajna igaz. Én se mentem 2000-nél többet Valahogy hiányzott az alkalom, idő, társ, valami lófasz mindig volt, és 1x csak azt vettem észre, hogy október van
De majd idén
jó egy ilyen. meg könnyű.
Dehogynem! A tiéd is megy így! Miért ne menne!
félelmetes ,hogy ez a kis motor ekkorát megy
barátnőmnek gondoltam egy 125 apriliát ne keljen cipelnem. basszus szerintem 50 is elég lesz . http://www.youtube.com/watch?v...
pont azt néztem hogy elég sokáig nem megy 170fölé..
Gyönyörű hangja van ennek a kettőötvenesnek. Látszik, hogy nagyon rendbe van. Az enyém szerintem nem megy így, báár nem is próbáltam még. Idén TUTI, hogy nagyon sok km-t belerakok. Csak legyen aki mellémszegődik...egyedül nem olyan jó, mint többen
100 körül ha magad csinálod. öcsémnek 600ast 130ér csinálták volna cakkpakk.
Ennek mennyi aforg.helyezése+névre írása?
jaja királyság