Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem
a legrosszabb évben is 2000 mentem de akkor szar volt a gumim amit azóta kerekestől kicseréltem. te ajánlottad a sp 400 felnit ami jo is lett kisebb átalakítással köszi
én négy év alatt mentem 30000 és csak motorozni jártam vele (hétvége) dolgozni autóval járok ezt szégyellem 4km a munkahelyem
hát a km ora állások szerintem 80% ban hazugság most 4 éve van nálam és min 50 ezret mentem vele de ez biztos inkább többet de most nincs kedvem kimeni és utána számolni mert nekem a 3 dik müszer egységem van és plusz pár ezret km spirál nélkül mentem tehát én kizártnak tartom hogy 10 éves motorok csak 5-6 ezret mentek én nem hiszem el és kész
vagy nálunk több a szabadidő
mobil.de megnéztem a fzr- eket hát azért kíváncsi lennék mennyire ténylegesek az orra állások ,ott ahol ennyi pénzük van. Már náluk is divat a zsiványság az tuti .pl 93 as motor 35000km ááá évente 2053 km
én lexarom az egészet, mert hétfőn újra kivonatom a forgalomból és nem fizetek rá semmit
az is lehet, hogy végleg kivonatom és eladom a gyári idomokat :-)
csak várjál remélem nem lesz de ezektöl bármi és bármikor kitelik nekem is szerencse mert forgalmi szerint csak 98 kw os de ábrusé a legjobb elég kicsi kw os
Ádám! Vettél már a gépedbe légszűrőbetétet ?
Igazad van,motorra nem találtam semmit.
aha én is azért nem veszek busát, meg S8 audit mert faszom dob ki pénzt ennyi adóra
Ezt a telj.adó kalk. dobta ki mind a 2 tételt.
motorra nincs úgy tudom
hát nézd, fzr1000 3LN a legjobbak 6-700ezerbe kerülnek nálunk is, busát meg millióér kapsz. Nézd meg kedvenc mibile.de -met, és fzr1000-nél a legdrágábbakat.
igen, erre már gondoltam. főleg az enyém, hiszen nincs alternatívája.. mi lehetne? 30lóerős, szarfékes, szarfutóműves kawa 1.3millióért? talán még a hyo 250ese, csak az se ilyen erős, meg a fékben sem ilyen jó. (vázról ne is beszéljünk)a honda meg a yamaha naked 250ese meg tényleg csak közlekedési eszkösz. Bár a yamaha eléggé tetszik.
mitnemláttá élőben
Legyen igazad egy pöpecül összerakott - megújított frézi kerüljön annyiba mint egy busa (persze csak ha eladásra kerülne a sor )
a végén még a mi régi vasaink lesznek a drágák (értékesitésnél)mert talán kelendöbbek lesznek mint az uj gépek a franko kis extra súlyadókal
Én még élőben sem láttam! Sztem a Yamaha sokkal szebb motor!
Azért írtam be mert döbbenet mennyi pénzt lehúznak az emberekről!
naja. A hízott malac drága, és sok a paci. Szerintem ekkora tömeggel és merettel, ki sem lehet haszálni ezt a nagy erőt. Csak arra jó, hogy egyenes úton mennyünk minta állat. Jelzem, nem vezettem még Busát.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ez nagyon durva!

Teljesítményadó: 300 Ft/KW x 125 KW = 37500 Ft
Vagyonadó: 37500Ft x 2 = 75000 Ft
+1,5 millla a gép
Nem azért írtam,én is rajongok az ilyen gépekért,és volt idő hogy megengedhettem magamnak!Most viszont komoly problémát okozott volna a velejárója!Ezért örülők neki hogy sikerült kiszálnom belőle.
Akkor most én mit mondjak?
A Rönó 43Kw-os és 20 éves.43x140=6020Ft/év
De 43 Kw=
Hát aki ilyen kőgazdag, hogy 300 lovas autót tart, az fizessen évi 140-et... az nem érdekes, hogy szinte annyit ér az autó... a kurva anyjukat rakják teli (és még szépen fogalmaztam)
Nekem most az egyszer mázlim volt: 36-ot kell tejelni, mert épp 2006, és épp 120kW (ha fél évvel fiatalabb és 8 LE-vel erősebb lenne, akkor máris 130 lenne)