a legrosszabb évben is 2000 mentem de akkor szar volt a gumim amit azóta kerekestől kicseréltem. te ajánlottad a sp 400 felnit ami jo is lett kisebb átalakítással köszi
hát a km ora állások szerintem 80% ban hazugság most 4 éve van nálam és min 50 ezret mentem vele de ez biztos inkább többet de most nincs kedvem kimeni és utána számolni mert nekem a 3 dik müszer egységem van és plusz pár ezret km spirál nélkül mentem tehát én kizártnak tartom hogy 10 éves motorok csak 5-6 ezret mentek én nem hiszem el és kész
mobil.de megnéztem a fzr- eket hát azért kíváncsi lennék mennyire ténylegesek az orra állások ,ott ahol ennyi pénzük van. Már náluk is divat a zsiványság az tuti .pl 93 as motor 35000km ááá évente 2053 km
én lexarom az egészet, mert hétfőn újra kivonatom a forgalomból és nem fizetek rá semmit
az is lehet, hogy végleg kivonatom és eladom a gyári idomokat :-)
csak várjál remélem nem lesz de ezektöl bármi és bármikor kitelik nekem is szerencse mert forgalmi szerint csak 98 kw os de ábrusé a legjobb elég kicsi kw os
hát nézd, fzr1000 3LN a legjobbak 6-700ezerbe kerülnek nálunk is, busát meg millióér kapsz. Nézd meg kedvenc mibile.de -met, és fzr1000-nél a legdrágábbakat.
igen, erre már gondoltam. főleg az enyém, hiszen nincs alternatívája.. mi lehetne? 30lóerős, szarfékes, szarfutóműves kawa 1.3millióért? talán még a hyo 250ese, csak az se ilyen erős, meg a fékben sem ilyen jó. (vázról ne is beszéljünk)a honda meg a yamaha naked 250ese meg tényleg csak közlekedési eszkösz. Bár a yamaha eléggé tetszik.
naja. A hízott malac drága, és sok a paci. Szerintem ekkora tömeggel és merettel, ki sem lehet haszálni ezt a nagy erőt. Csak arra jó, hogy egyenes úton mennyünk minta állat. Jelzem, nem vezettem még Busát.
Nem azért írtam,én is rajongok az ilyen gépekért,és volt idő hogy megengedhettem magamnak!Most viszont komoly problémát okozott volna a velejárója!Ezért örülők neki hogy sikerült kiszálnom belőle.
Hát aki ilyen kőgazdag, hogy 300 lovas autót tart, az fizessen évi 140-et... az nem érdekes, hogy szinte annyit ér az autó... a kurva anyjukat rakják teli (és még szépen fogalmaztam)
Nekem most az egyszer mázlim volt: 36-ot kell tejelni, mert épp 2006, és épp 120kW (ha fél évvel fiatalabb és 8 LE-vel erősebb lenne, akkor máris 130 lenne)
az is lehet, hogy végleg kivonatom és eladom a gyári idomokat :-)
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Azért írtam be mert döbbenet mennyi pénzt lehúznak az emberekről!
Ez nagyon durva!
Teljesítményadó: 300 Ft/KW x 125 KW = 37500 Ft
Vagyonadó: 37500Ft x 2 = 75000 Ft
+1,5 millla a gép
A Rönó 43Kw-os és 20 éves.43x140=6020Ft/év
De 43 Kw=
Nekem most az egyszer mázlim volt: 36-ot kell tejelni, mert épp 2006, és épp 120kW (ha fél évvel fiatalabb és 8 LE-vel erősebb lenne, akkor máris 130 lenne)