Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a DR BIG nagyon jól néz ki!
BIG , ami meg munkához is jó lenne: http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
87-es RG 500 Suzuki 7200 €
faszom, mobile-de-n pont hogy magyar hirdetésekhez szokott szemnek rettentő sopkat futott motorok vannak, csomónál majdnem a 100ezer is megvan.
Hú vazze. Ezek így mennek a kis kettöötvenesek?
én nem azt mondom ,hogy nincs ilyen motor! megnézed a hirdetéseket nem csak a magyart akár a külföldit is akkor észreveszed ,hogy 60000km felett nem nagyon van motor.egy pl ismerős ignist becserélte 1 új autóra 190000km ő vissza teker 100000km ,hogy jobban beszámolják .az első kötelező szervire vitte a kocsit és megkérdezte meg e van még a régi szekere mondták persze ott van megnézte és 100000 helyett már csak 45000km volt ................... jaaaa ez MÁRKA KERESKEDÉS!
hát, nézd meg az én videóimnál, van egy két hangminta
Ja a Trabit!
minden 250-es seggrakétának ilyen jó hangja van? Azéé nem gyenge ahogy a Trabit megelőzte...
Egyetértek veled. A múlt nyáron énsem mentem többet mint 2 e km. Se időm, sem pedig pénzem nem volt. A motoral nem volt gond, úgyhogy mehettem volna. A hétvégeken raktam bele néhány km-t, meg párszor elmentem dolgozni vele.
Ismerem a srácot akié, tőlünk 20 km re lakik. Volt egy balesete, meglökték, és elborult asszem, azért lett újra festve. Meg a blokk is fel lett kicsit újítva.
nem értitek? egy átlag családapa aki nem fullll motorbuzi, az nem megy heti 1nél többszőr, sőt, néha még annyit sem.
Ha nem lenne meg az enyém, már mennék is érte nagyon szép az a festés, meg a motor is fasza állapotba van ránézésre. Innen valakié?
csak a szezon nem 3 hónap legalább 7 ....2 éve el sem tettem a motort az 12 hónap karácsonykor motoroztam
csak simán biztosítós...
borztejet ittál? attó vagy ilyen kömény? he?

http://www.youtube.com/watch?v...
kapsz a pofádra ha beszólogatsz! megne lássalak itt lógni, amíg nem állnak sorban nálad könyörögve hogy hívjál le engem kötni nekik bármit!
ez nem igaz
bő kétezer km.. egy jó kis esztergom vagy velencei tó innen pestről maaax 200km tekeregve mindenfelé. az akkor is 10 hétvége, és aki mint faterék nem nagyon jár motorral hétköznap, annak máris reális lehet átlag(!) évi 2-3000km..
ezzel nem értek 1et!
az nyáron havonta egy-két túra.