Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jujj de jó kis képek! Köszönöm Ha esetleg valakinek volna kedve - ideje hozzá, felcímkézhetné, hogy mi micsoda a képeken, bár a nagy részét tudom
baumaxban vettem egy full felszerelt ládát 21-ért. Abban is hasonló volt. Fém szerszámos láda, mindennel ami kellhet. Nekem bejött. Persze nem prof. használatra való, ez tény. de, a Teszkós szutyokságoktól 1000x jobb.
biliacél. Ennyiért vettünk év elején egy negyed colos készletet. Évi 1-2 használatra alkalmas
fagyasztott lógeciből
a főfékhenger, főleg. Aztán egy jó féknyereg
Elég barátságos áron van ez a kis cucc!Szerintetek milyen minőségű lehet?
http://www.szerszamwebaruhaz.h...
Szegény motor! Szívbeteg volt? Defibrilált? Úgy látom azért újraélesztik!
Na sziasztok. Pár kép a sárgáról, meglátogattuk, Ábrus doktort.
Meg ha engedi, Izsáki hójelentés.
De majd Bagoly a nagytudású "ebbenegyedülÉNvagyokazegyetlenMagyarországon magnetorezisztív" kifejti hogy miből van.
A precízebb fékekben nem sima gumigyűrű tömít a féknyereg és a főfékhenger dugattyúinál hanem hanem valami kemény anyagú és precízen illesztett darab.(a nevét nem tudom)
Amikor a fékkart meghúzod,akkor a tömítő gumialkatrészek(a főfékhengerben és a nyergekben) "fészkelődnek" egy kicsit.Na azoknál nem.
Könnyebb nem orr nehéz és a kanyarokat nagyon faszán lehet vele venni és a fék az csodás De az fzr-is nagyon tetszett
Hogy tényleg szakmai legyen...

tavaly voltam a Bimotánál, és nyomogattam a féket - hát az nafyon precíz volt.
Az enyém is fog, de valahogy nem olyan jó a nyomáspontja, rugózik.
De mi? semmi nincs, ami tágulhatna (fém fékcsövek), a betét se nyomódik össze, a tárcsa se... ezt szezonra topra akarom, 5lete van valakinek?
Pillanatnyilag egy FZR-re szerelhető hóeke lenne aktuális...
Én mint aki nem ért hozzá, benne vagyok. Az egyedüli gépezet amit magam szerelgettem, az Lada samara volt. De, aho se értek.
Ezt a felhasználót is többen használjuk...úristen Te szegény csillagkapu jó pár részből áll.

Igaziból arra gondoltam, hogy milyen hasznos volna, ha minden héten kitárgyalnánk egy bizonyos részét a frézijeinknek. Pl. karburátor - generátor stb. Minden kis részletet. Ti okosok vetélkedhetnétek, hogy ki az okosobb, Én meg mint kezdő, tanulhatnék Tőletek okosoktól! Mindenki jól járna, de főleg Én Mindenki hozzászólhat a témához, sőt KÖTELEZŐ!

Mit gondoltok?
Nem erre gondoltam hanem a vezethetőségre,kezelhetőségre.
Yamaha 270-el a Honda 285 de nem az a lényeg hanem a nyomaték magon keményen gyorsul és én azt szeretem
Mennyivel megy jobban a Honda mint az FZR? (vigyázz mit válaszolsz!)
Bagolyt is csak azért tűrjük meg mert az FZR helyett szintén Yamahát vett.(meg mert elég hibbant figura)
Már megijedtem hogy ide már nem lehet benézni
Pontosan.Szép,csak nekem túl sportos.
Nem csúnya ! Csak a hangvilla hiányzik róla...
Szerencséd!
Egyáltalán nem bántam meg nagyon fasza gépezet nekem bevált c5ontkov4c5 egy helyen lakunk és szoktunk együtt motorozni úgyhogy azért mertem írni az FZR-FÓRUMRA
http://www.sportmotor.hu/motor...