Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

17.000-et forog, 186volt alattam a vége, de nem forgott még le (ahogy számoltad is)
nicns hosszú, rövidebb van, elől egyel kisebb (vagy kettővel? )
furatot
gyújtsad föl
amúgy énis szoptam egy ilyennel, én kicsit felbővítettem a furató élesre köszörült tűreszelővel
azt hiszem 18ezernél van a piros... meg mitől menne 200-at 40 lóval?
Az már megvolt, de nemsegített
vidd be a radiátorra
Hát majd holnap megpróbálom, anyámnak elég izmos hajszárítója van
hello. megvan még a honda 500-asod?
Vegyél, nem olyan drága, és nagyon sok mindenre lehet használni. Utoljára grill faszenet gyújtottam be vele
Esetleg elég lehet hajszárítóval is megfújni, attól is lágyul.
Ilyen rövid az áttétele? Ez 16000 fordhoz is csak kb 185-öt jelent, akkor mennyit tud pörögni ez a kis fűrész max?
Vagy nem igazak a legendák a 200+ sebességekről? (ott már 18000 ford lenne)
Az a kényelmes túratempóhoz való 10000 se kevés... az 1000res 4000-et forog ott.
Sajna nincs hőlégfúvóm Egyéb ötlet?
Nincs nagyon hidegben? Ha igen, én megfújnám hőlégfúvóval, attól megpuhul. Óvatosan.
Arra mondjatok nekem valami okosságot, hogy hogy tegyem fel a légszűrőt? Mert azok a csövek, amik a karbikra mennek, azok megkeményedtek, és mintha kisebbek lennének(gondolom a 2 hónap állástól). Eddig mikor levettem, feltettem simán ráment. Mostmeg 2 rámegy, 2 nem, pedig már kivettem a légszűrőházból, de ígyse akar.
Köszi. Mekkora az első lánckerék fogszáma a hosszú áttételeden?
hát úgy mondom hogy 9000en megy gyári áttétellel 100-at, 140es utazásnál meg 12000-et forog. szerintem van videom amin meg tudod nézni a 10000-es fordulatot is.
Üdv! Mit megy nektek a 250-esetek 10000-en 6.fokozatban.
dió bari, nédd: olaj simán 2 liter, cserénél 2.2, teljes olajmennyiség 2.7liter
A Yakomotos szerelő,Attila épít egy Siroccót,750-es Kawa karbisor lessz rajta!Nagyon tetszik a kisautó!Ügyes srác!
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Hátha a tiedre is tudnak.
bizti láttatok már olyan fotót, ahol a mukesz basseball sapkáján volt 2 kis tartály, és abból szipákolt piát.
Vesztek egy olyat, betöltitek benyával, és kész a csepptank.
Nem kell AC
Drága
Nekem volt egy pluszba 5e-ért adtam el.
nekem a párnázott ülés jön be a legjobban de a 4 trafó sem másodlagos
a tiedbol mar lassan goldwing lesz. lassuk csak:
parnazott ules - megvan
mindenfele visszajelzo - megvan
dallamkurt - folyamatban
radio - na ez meg nincs.
ha meglesz a radio,kapsz tolem ajandekba egy goldwing matricat, es egy elektromos antennat is:)