Vegyél, nem olyan drága, és nagyon sok mindenre lehet használni. Utoljára grill faszenet gyújtottam be vele
Esetleg elég lehet hajszárítóval is megfújni, attól is lágyul.
Ilyen rövid az áttétele? Ez 16000 fordhoz is csak kb 185-öt jelent, akkor mennyit tud pörögni ez a kis fűrész max?
Vagy nem igazak a legendák a 200+ sebességekről? (ott már 18000 ford lenne)
Az a kényelmes túratempóhoz való 10000 se kevés... az 1000res 4000-et forog ott.
Arra mondjatok nekem valami okosságot, hogy hogy tegyem fel a légszűrőt? Mert azok a csövek, amik a karbikra mennek, azok megkeményedtek, és mintha kisebbek lennének(gondolom a 2 hónap állástól). Eddig mikor levettem, feltettem simán ráment. Mostmeg 2 rámegy, 2 nem, pedig már kivettem a légszűrőházból, de ígyse akar.
hát úgy mondom hogy 9000en megy gyári áttétellel 100-at, 140es utazásnál meg 12000-et forog. szerintem van videom amin meg tudod nézni a 10000-es fordulatot is.
bizti láttatok már olyan fotót, ahol a mukesz basseball sapkáján volt 2 kis tartály, és abból szipákolt piát.
Vesztek egy olyat, betöltitek benyával, és kész a csepptank.
Nem kell AC
a tiedbol mar lassan goldwing lesz. lassuk csak:
parnazott ules - megvan
mindenfele visszajelzo - megvan
dallamkurt - folyamatban
radio - na ez meg nincs.
ha meglesz a radio,kapsz tolem ajandekba egy goldwing matricat, es egy elektromos antennat is:)
amúgy énis szoptam egy ilyennel, én kicsit felbővítettem a furató élesre köszörült tűreszelővel
Esetleg elég lehet hajszárítóval is megfújni, attól is lágyul.
Vagy nem igazak a legendák a 200+ sebességekről? (ott már 18000 ford lenne)
Az a kényelmes túratempóhoz való 10000 se kevés... az 1000res 4000-et forog ott.
Hátha a tiedre is tudnak.
Vesztek egy olyat, betöltitek benyával, és kész a csepptank.
Nem kell AC
Nekem volt egy pluszba 5e-ért adtam el.
parnazott ules - megvan
mindenfele visszajelzo - megvan
dallamkurt - folyamatban
radio - na ez meg nincs.
ha meglesz a radio,kapsz tolem ajandekba egy goldwing matricat, es egy elektromos antennat is:)