leestem a lépcső legalsó lépcsőfokjáról a sötétben, kint a házamnál. kell nekem este meló után a költözés előkészületeit intézni, mi? A parketta szegély, 1 bútor összerakása, a fél konyha bútorozása, és kész. lenne... ha tudnám csinálni.
Nem a WC tartályéra kell gondolni.
Most már nem megyek ki a garázsba mert kellően felhúztam magam a Sárga szakszerű szerelőjén de holnap lefényképezem Neked azt a szart hogy megnyugodjon a lelked.(az olajteknő alján van egy kis bizbasz,a nyomásmérő meg nem ott lenne mint írta tanult kollégám)
A piros lámpa csak az olajszintet jelzi vagy van még valami funkciója?Most lehet hogy hülyeség, és nem értek hozzá,de mintha lenne még valami más is amit jelez.Majd utánanézek.
amugy az a méröke hogy néz ki?tuti h egyre gondolunk?:)mert ez az "mérö" ugy nézki h benne van a blokk aljába egyikvégére a kábel megy a másik meg gondolombele a karterba...de kb max 1cm log bele vagy 2:) ?
ooo de jo lenne ha csak ennyi lenne a probléma......:)hétévégn meg is lesem:)mert csak akkor van idöm rááá:(:) de igérem jelentkezek:)elöre is nagyon szépen köszönök mindent...:)
hello mindenki. Eddig úgy néz ki motoron veszett nagy szerencsém volt, mert nem lett bajom. Pedig, 2 lábon se megy.
A jobb sípcsontom romratörtem multhéten, ma jöttem haza a kórházból. MEgcsavarozták, bevasalták, most mankózok. + próbálok valahogy a maradék 1 hét alatt 3 cizsgát teljesíteni az egyetemen.
Igen,a nyomással feltoltad az úszót,azért aludt ki a lámpa.Fogadni mernék hogy lyukas az úszó,az elején még úszkált valamennyire,de most már szépen lassan telefolyt olajjal,és elmerült mint a Titanic!
látod milyne buta vagy? hát csak annyi a baj, nézd me gaz ülés alatt, gyerünk. istenem.. ezeknek mondani bármit is, oylan mint disznók elé gyöngyöt szórni
szia dio elektronikus bajod van nem mehanikus méghozá az ülés alat keresd a bajt egy relé formájában négy szál megyrá abbol 2 fekete piros hoszirányo csikkal és a bakosinak is az a rossz
érdekes...:):)hát köszönöm szépen a sok segitséget meg a hasznos tanácsokat:D valahogy kéne szereznem egy másik ilyen jelzöt.... majd megkérem ADAMFZRT h tolja át a biciklijét:Dosztan meglátjuk h juuu lesze:D:D köszönöm még1x :):)
hát mér mitgondolsz az elromolhatattlan én is cseréltem már nekem is azt csinálta hogy volt olyan simán mentem 90-100 tartval és egyszer csak kigyuladt akkor komolyabb lassitáskor alapjáraton meg mikkor milyen kedve volt hát már majdnem megösszültem ettöl a jelzö témátol
Most már nem megyek ki a garázsba mert kellően felhúztam magam a Sárga szakszerű szerelőjén de holnap lefényképezem Neked azt a szart hogy megnyugodjon a lelked.(az olajteknő alján van egy kis bizbasz,a nyomásmérő meg nem ott lenne mint írta tanult kollégám)
Jobbulást neked, nekem is egyszer a jobb síp csontom szarrátört, átérzem a problémát...
A jobb sípcsontom romratörtem multhéten, ma jöttem haza a kórházból. MEgcsavarozták, bevasalták, most mankózok. + próbálok valahogy a maradék 1 hét alatt 3 cizsgát teljesíteni az egyetemen.