Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

leestem a lépcső legalsó lépcsőfokjáról a sötétben, kint a házamnál. kell nekem este meló után a költözés előkészületeit intézni, mi? A parketta szegély, 1 bútor összerakása, a fél konyha bútorozása, és kész. lenne... ha tudnám csinálni.
én kimentem és lefényképeztem
jolvan köszönöm szépen:):):)
Nem a WC tartályéra kell gondolni.
Most már nem megyek ki a garázsba mert kellően felhúztam magam a Sárga szakszerű szerelőjén de holnap lefényképezem Neked azt a szart hogy megnyugodjon a lelked.(az olajteknő alján van egy kis bizbasz,a nyomásmérő meg nem ott lenne mint írta tanult kollégám)
Jobbulást! Egy kalappal a vizsgághoz!
Hú, vazze mitörtént, meséjjé....Képek?
Jobbulást neked, nekem is egyszer a jobb síp csontom szarrátört, átérzem a problémát...
A piros lámpa csak az olajszintet jelzi vagy van még valami funkciója?Most lehet hogy hülyeség, és nem értek hozzá,de mintha lenne még valami más is amit jelez.Majd utánanézek.
nemnagyon tudok beleképzelni egy uszot:D:D:D
amugy az a méröke hogy néz ki?tuti h egyre gondolunk?:)mert ez az "mérö" ugy nézki h benne van a blokk aljába egyikvégére a kábel megy a másik meg gondolombele a karterba...de kb max 1cm log bele vagy 2:) ?
ooo de jo lenne ha csak ennyi lenne a probléma......:)hétévégn meg is lesem:)mert csak akkor van idöm rááá:(:) de igérem jelentkezek:)elöre is nagyon szépen köszönök mindent...:)
hello mindenki. Eddig úgy néz ki motoron veszett nagy szerencsém volt, mert nem lett bajom. Pedig, 2 lábon se megy.
A jobb sípcsontom romratörtem multhéten, ma jöttem haza a kórházból. MEgcsavarozták, bevasalták, most mankózok. + próbálok valahogy a maradék 1 hét alatt 3 cizsgát teljesíteni az egyetemen.
Igen,a nyomással feltoltad az úszót,azért aludt ki a lámpa.Fogadni mernék hogy lyukas az úszó,az elején még úszkált valamennyire,de most már szépen lassan telefolyt olajjal,és elmerült mint a Titanic!
akkor elnézést kivánok mert nálam is volt hasonlo probléma és a relé cseréje orvosolta
nem bocsi nekem a szint jelzövel volt a bibi de csere és már jó is vagy 1.5 éve üzemel
látod milyne buta vagy? hát csak annyi a baj, nézd me gaz ülés alatt, gyerünk. istenem.. ezeknek mondani bármit is, oylan mint disznók elé gyöngyöt szórni
na.
szia dio elektronikus bajod van nem mehanikus méghozá az ülés alat keresd a bajt egy relé formájában négy szál megyrá abbol 2 fekete piros hoszirányo csikkal és a bakosinak is az a rossz
ugy, hogy nyugott lehetsz a vérnyomásod végett ,
érdekes...:):)hát köszönöm szépen a sok segitséget meg a hasznos tanácsokat:D valahogy kéne szereznem egy másik ilyen jelzöt.... majd megkérem ADAMFZRT h tolja át a biciklijét:Dosztan meglátjuk h juuu lesze:D:D köszönöm még1x :):)
jól mondod
ja és nem méri a szintet csak ha egy bizonyos szint alá megy akkor gyulad ki a lámpa
hát mér mitgondolsz az elromolhatattlan én is cseréltem már nekem is azt csinálta hogy volt olyan simán mentem 90-100 tartval és egyszer csak kigyuladt akkor komolyabb lassitáskor alapjáraton meg mikkor milyen kedve volt hát már majdnem megösszültem ettöl a jelzö témátol
Ezért szar szélben horgászni. Elfújja a szél az úszót. Ha meg fenekezel ,ég a lámpa.
a karter alján mindig van olaj....ezért nem értem..:S
hm...de most akkor az a szint jelzö szar lenne a roszz?nem is értem h méri a szintet egy iylen kis bizbasz.....