Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap eltörött a kosarat rögzítő célszerszámom amikor le akartam venni az anyát.(annak kell csuklani aki csak az 1000Nm-es nyomatékkulcsot ismeri)
A csavarok egy részét megkenték ragasztóval mert itt-ott már kihúzták a menetet az alumíniumból(blokk összefogató csavarok)
A csak a főtengely végén levő fedél három kereszthornyos hatos csavarjával kb egy órát kínlódtam hogy le tudjam venni.
Szóval lassan de szétjön.
Egyszer néztem, de a kosarat.........
egyértelmü
Szedted már le valamikor a kuplungkosarat a helyéről?
B+ ha a legelején az első képpel kezdesz akkor nem beszélünk itt hülyeségeket(egy ilyen gombám maradt itthon még a 78-as XS-ről mert azon még olajnyomásmérő volt)
ez a nem gyenge moci akkor. Szétszedett blokkal is 240...
hát én ezért is tartottam feleslegesnek kicserélni 600-as blokkra de sokminden kiderűlt hogy miért megy ennyit a 400-asom amikor szét volt szedve
vagy az EXUP miatt mégis menne 240-et a 400-as is?
240 kmph sz.tem sok. a 600 -os megy elvben annyit. nem próbáltam még ugyan.
32000km van benne eddig nem volt még semmi baja úgvolt hogy amikor megvettem kezdett csörögni benen valami és egy év utána már nagyon csörgött mindenki mondta hogy ez vezérműlánc csere lesz benne és sokáig úgy jártam vele hogy csörgött de nagyon és most egy pár hónappal ezelőtt lett kicserélve benni és hát ugyan úgy csörgött továbbra is utána nemsokkal kiderűlt hogy az exup szelepnek van két csavarós állítója és hát azon kelett csak feszíteni szóval az exup szelep csörgött
hány km van ebnne? volt valami baja?
hát azt nem tudom megmondani hogy bele megy-e a 600-as blokk de én nem cserélném ki ezt a 400-ast, végre 240-250 km/h között megy fogyasztása olyan 6-7 liter között persze ha normálisan megy vele az ember ha már odatekerjük neki akkor elég szépen eszik
éés belemegy a 600as blokk nekem elképezstően bejön az a forma, szerelemmmm. Mit megy végre? mennyit fogyaszt? hány km van benne?
Jajaj.Csuklik anyám mi? Mi baj a majdn em sárgával?
hát már vagy több mint 3 éve megvan és énhozzám is ilyen állapodba kerűlt de még hozzá hasonlót nem láttam több fajta 600-ast odaver
Én is ilyet csináltam. megközelítően faszányosan be lehet állítani.
elképesztően szép a tied. hogyh?
Nekem van egy 7 szem. buszom......
Ez mekkora jó.
Ez a deszkalap elfér a falon is.
helo adamfzr úgy veszem észre neked nagyon bejönnek az fzr -ek
Az enyém már gumicsöves, vakdugóval
Sziasztok
Érdeklődnék hogy a teleszkópszár szimering és a sima szimering között van valami különbség? vagy sima szimeringet is belehet rakni?
6-os metrikus menet!Én autósboltba vettem légtelenítőcsavart,levágtam a végét és működött!
Azt tudja valaki milyen csavarmenet van ott a karbik alatt a szívótorkon?Oda kell csatlakoztatni a szinkrontesztert,de nekem csak ötös és hetes metrikus menettel van csatlakozóm,ilyet tudok hozzá adni.
Idáig még a házi módszerrel sikerült aránylag jól beállítani.
link