Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyomásgomba,valóban.És az az igazi,én tettem rá külsőleg,így van szintjelzőm,és nyomásmérőm is!
Papa, te tood használni?
én is szívesen állítgatnék magam, de nem értek hozzá...
zsír!
A szinkronteszter érdekelne!
én megmondtam, hogy nyomásmérős
fasznak kellett ilyen szemetet venned
Kedves Gyula és többiek!:) megoldodott a probléma...nincs semmilyen olajSZINT mérö hanem olajNYOMÁS mérö van....szétszedtük egyik kedves barátommal a blokk alját amiben megtalálhato egy olaj nyomás szabályozó szelep! ez a szelep sajnos egy mini forgács darab miatt megszorult..igy állando nyomás vesztés keletkezett...:S:Snem tudott egyáltalán visszazárni....megtörölgettük kifujkáltuk vissza az egész..be a blokk!inditás után egyböl elalszik és miután leállitom 4-5másodperc mulva gyullad ki!persze hideg sürü új olajjal..a képeket csatolom..:) nagyon szépen köszönök midnen féle segitséget amit mondtattok....hála az égnek megoldodottt!:):):)még1x kösszike mindenkinek!
A nyomásmérő 3000,ez lemaradt.
Ha van olajhűtő a kis 250-en,és a rögzítő csavar egyezik a 600-éval akkor szívesen csinálok!Sőt,ha túl leszek a motor műszakin,február közepétől tudok csinálni négyes kompressziómérőt és szinkrontesztert is.Postával 10000-ből megvan.
nem számolok. Sőt az önkéntesől is kiveszem a hozamot amint azt adómentesen lehet. (ja, és ha lesz egyáltalán valami. )
Minek? Amilyen stresszes, és gyors életet élek (élünk nagyon sokan még az én korosztályomból) v.színű 60 évesen elfelejtünk egy reggel felébredni. Pedig, nem dohányzom, nem iszom (eleget) nem nőzök, hisz csak 1 van, és a nővel máris visszakanyarodtunk mondandóm elejéhez a stresszhez.
Ádám szerintem hagyja megmérni a vérnyomásá...izé olajnyomását, ha átkötöd nála az egész családot.
ja, 2008-ban otp -32,5%, aegoin meg a jobbak ilyen -14-17%, de(!) az aegon már többet visszahozott mint akkro elbukott, míg az otp még midnig minuszban van a 2007es tőkéhez képest. Ez a nemmidnegy. Van pár (3-4) jobb pénztár, amikkel bukni nem lehet. Ez nem egy bankbetét amiről te beszélsz, meg akkro még gondolom a törvények sem ilyenek voltak állami nyugdíjjal meg nyugodtan ne számolj.
30alatti pályakezdőkne kötelező. az államiba anynival kevesebbet kell fizetni, amenniyt a kötelezp pénztárakba.
add el, fizesd a Thomasred magánynyugdjpénztárba. garantáltan nem lesz gondod olajnyomással, max vérnyomással. Viszont pénzed már nem lesz vérnyomás csökkentőre.
5let: Gyulától lejmolj egy igazi nyomásmérő órát. kösd be, és úgy nézz olajnyomást. Azon láthatsz rendes leolvasható értéket is. Sőt ha valamelyik ugyanilyen 250-eseses kollégával megbótolod, és neki is felpattintjátok, már lesz referencia érték is. Asszem Gyula 3 pénzért adott nekem nyomásmért. (Aprópénz ! A tuningos olajnyomás mérőnek álcázott hőmérő a kocsi műszerfalára kerül ennyi pénzbe)
nekem még pl. nagyon sok pénz bele fog menni. Nem mind1, mennyi a hozam. (jelzem nem mindig a legjobban teljesítő (piacon) pénztár a legjobb, mert sok a nagyobb részét a nyereségnek inkább megtartja. )
Én pl. 3 fele is fizetek. Állami-Magán-Önkéntes Pl. a Villamos Ipari Társaságok Önkéntes Nyugdíjpénztárába befizetett lé vagy tavaly, vagy azelőtt, máá nemtom de, elbukta tőke felét. Aztán ugyanannyi idő alatt visszahozta, mert növekményes portfóliót választottam. A gond, hogy az ember tényleg kivan szolgáltatva a pénzintézetnek.
inkábbb beszéljünk arrol h nincs olajnyomás a 250es kis gedvaputtonyomban:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D
Ezek az "tőke és kamatgarantált leszel" szólamok tudjuk, mit érnek, a Postabank balhéja óta - ott is csak az lett garantált, hogy Princz 3MFt büntivel megússza, vicc. Valahogy én már nem tudok hinni ezeknek a bankos szövegeknek, ez persze nem a te hibád.
Az állami kötelező, nem? És még válasszon magának önként is az ember? Jobb helyen van az nálam, öregkoromra arra számítsak, hogy majd a biztosító gondoskodik rólam... ezek? Nem vagyok annyira naiv.
Te csak a szekerüket tolod, de megértem, valamiből élni kell
úúúúúj
picsába, újj billentyűzet, és kisebb mint a régi
idéntől az első átlépés után ha 5 évig nem válastz akkor tőke és kamatgarantált leszel öcsi. vagyis Minumum megőrzi a vásárlóértékét, nem lesz minusz, meg rossz év meg elvesztett pénz a végén (amit azért sem értek mert az utolsó sok évben már autómatikusan klasszikus portfólióba kerül az emebr, ami szinta csak államkötvény ami ugye nem veszít az értékéből mint a tőzsdei papírok, úgyh van néháyn dolog amit nem értek mitől lehetett valkainek nagyon rossz akiknek állítólag az lett.. ) de midnegy is, mostantól nem járhatsz ropsszul. főleg nem az államihoz képest. ott ha fizetsz bele havi 100ezret is akár ha ők aszondják hogy akkor kapsz 20at havonta, akko úgy jártál. itt me ga sjaát pénzed, és idéntől már veszteni sem tudsz (nyílván a durvámn pluszos éveknél sem lesz olyan jó, de ap arasztnak a nyereséggel hiába példálozól, ha egy emebr állítólag valahol lehet hoyg rosszulé járt )
Minek kell átlépkedni? Nem mindegy, melyik lép le a pénzeddel a végén ?
Majd elhozom az enyémet,abba 150 símán elfér,Adamot meg megüti a guta mire kitölti a sok átjelentőt
plusz az éves millás életbiztit se feledd
hülye, nem is kell találkoznunk akár.. ha van iylne, elküldöm az aláirandó lapokat azt annyi. Mikor meg meg lezajlik az átléptetés utalom al ét. de mitommén 5 emberér már személyesne is lemegyek. akkor már átkötöm a lakásukat is olcsóbbra nálunk
most karcoltam át vagy 4 hónapja az axához cimbim segítségével. Megfejelem, még egy rohadt mekis kupont se adott, nemhogy vásárlási utalványt...