nem veszek eletbiztositast.szeretnem,ha valoban szomoruak lennenek,mikor meghalok
szamoljunk.a benzin pestre kb egy 10-es.szoval ha 3 ember viszek,akkor mar megvan a benyakoltseg,+ egy mekis kaja,mert ugyis egesz napos lesz.tehat hogy megerje nekem,legalabb 6 embert kene vinnem.de akkor mar buszt kene berelnem,mert egy auto 5 szemelyes. a busz berlese legalabb 30.000Ft.ehhez minimum 10 embert kell vinnem.hogy megerje,akkor legalabb 15-ot. vazzeg nincs a falunkban ennyi kereso ember
cserébe hozol nyugdíjpénztári átlépőket, és adok emberenként 4ezret. legegyszerűbb ha otp-s mert az nagyon szar. aki átjön kap 5000es vásárlási utalványt, meg egyéves egy millás életbiztit ajiba.
mi a joeletet csinaltal te iylen hidegben?en max szobabiciklizek,nem mereszkedek ki ketkerekuvel.most is esik a ho!
jobbulast,meg sok sikert a vizsgakhoz.motor is hasonlo allapotban mint te?osszecsavarozhato?:)
Áhá! Ebből lesznek a munkahelyi balesetek! Lecsúszol a székről és bevered a segged. Nem rendeltetésszerű használat. És nem kéne annyit passziánszozni a munkahelyi számítógépen, közben a gáz meg kifut...
Thomas hát sok sikert a felüdülésig ugy nézzem most te jöttél sora utánam az FZR -esek között de legalább te nem a motorral estél tehát olcsóbban megúsztad a lábod meggyogyul majd tavaszra az ennyém is már jó ezt ved pihenésnek én is igy voltam vele hát akkor jobbulást
Akkor nincs több tippem,meg kell nézni dio-nak,én maradok a lyukas úszónál.Nálunk is van ilyen nitrogén-oxigén keverő a csomagoló gépekhez,de jóval kisebb.
szamoljunk.a benzin pestre kb egy 10-es.szoval ha 3 ember viszek,akkor mar megvan a benyakoltseg,+ egy mekis kaja,mert ugyis egesz napos lesz.tehat hogy megerje nekem,legalabb 6 embert kene vinnem.de akkor mar buszt kene berelnem,mert egy auto 5 szemelyes. a busz berlese legalabb 30.000Ft.ehhez minimum 10 embert kell vinnem.hogy megerje,akkor legalabb 15-ot. vazzeg nincs a falunkban ennyi kereso ember