Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyula, ha Qray frézijére gondolsz, akkor az az Én tulajdonomba van

Jobbulást a fekvő betegnek!
Nem olaj,cseppfolyós gáz!(oxigén-nitrogén-argon)
Most viszont mennem kell éjszakára.Jó éjt mindenkinek.(és akkor is szintjelző)
Te kis olajszőkítő dííszpécser!
Az eset 2003-ban történt.
Másfél évig kaptam a fizetésem 125%-át(amíg nem dolgoztam)
Egyszeri 49.800 Ft-ot a kórházi napokra,vitaminok,gyógyszerek,szállítás(üza pénz)erre az időre.
Visszamenve dolgozni kezdtem egy lazább és komolyabb munkakörben(ugyanott),aztán rá kb fél évre a fájós lábamra hivatkozva upgrade a mostani munkakörömbe 2x-es fizetésért.(szó nélkül áthelyeztek)
Így azért már könnyebb elviselni:
Má megint ügynökösködünk?
Ez bizony munkahelyi balhé volt! Fizettek mint a köles biztos!
nah már megin ezzel jössz teee :D:DD:D:D:D:D:D:D:D
hűű, és menniy pénzt kaptál? csak életbiztiből ez simán 3-400ezer ft, alaphangon.
hháttt holnap szétszedem....:)már nagyon kiváncsi vagyok:) bár lehet h hasonlo de a franc se tudja szét kell h szedjem...:)
Thomas jobbulást!
A fórumot átolvasva 2 dolgot tanultam:
1. Mindenkinek van otthon mindenfajta olajbizgentyű a fészerben.
2. Akinek FZr-je van annak el volt, van, lesz törve a lába. (már előre félek a szezontól, mert nekem még nem volt )
Nekem szintet jelez az biztos,a gépkönyv is azt ír.Igaz az enyém 500-as.Elméletileg megoldható,hogy a blokkon belül a nyomócsőre rá van forrasztva egy T idom,és oda csatlakozhat egy nyomásgomba.Kocsikon ilyen van,de FZR-en még nem találkoztam vele.Bár,ha ez a Feri gépe volt,el tudom képzelni,mert ugye volt az a kis vízforralási probléma,ezért beraktak egy nyomásgombát,hátha ott van a baj.Ki tudja?
Ez az ezresben van.Nem feltétlenül egyforma mindegyik.
Az olajteknőben nem is lehet nyomást mérni,mert az a szívó oldal,nyomás leghamarabb az olajhűtő csatlakozásainál mérhető,én is onnan vittem fel egy vékony kapilláris csővel a műszerhez.
nah srácok tudtam én h nem egyröl beszélünk:):) holnap kiveszem és lefotozom nektek:):)teljesen más:S:)
Én szerencsétlenebbül jártam,felrobbantottam magam ezzel a sz@rral(vákuumszivattyú)
Ott álltam a szelepek előtt ez meg ott volt a lábam előtt.
Felszerelés után olyan olajjal töltötték fel ami nem bírja az oxigént.(tényleg nem bírta)
Ha derékmagasságban lett volna akkor a repeszek miatt nem éltem volna túl.
Engem is bevasaltak de én három hónapig nem állhattam a bal lábamra,utána kezdhettem el tanulni járni.Öt hónap után már egész tűrhetően jártam a mankók nélkül.
Egy évvel később újra eltörték mert nem egyenesen forrt össze és pár éven belül kinyírta volna a bokaizületemet.Megint bevasalták de fél év után már mehettem dolgozni és egy évre rá vették ki a vasakat.Majdnem tökéletes lett.
Reméljük hamar gyógyul, oszt tudok dzsanázni mint a krvastem. jeeeee.
visszaolvastam.. abból még senki sem indult ki, hogy az olajnyomás (feltételezve, hogy ezen olajnyomás mérő van, amit kétlek) hiányos, valahol folynia kell az olajnak.
ha beindítod, folyik a motorból olaj? Nem. Akkor csak a vízbe kerülhet olaj. Alkalmas helyen meg kell bontani a vízkört, és betenni egy teljesen átlátszó csövet. Ha a vízben nem látsz semmi érdekes színt, nagybaj nem lehet. Ha mégis, az már nem nagy baj, hanem agybaj. (elméleti okoskodás, nemtom meg lehet -e bontani látható helyen a vízcsövet) (1-2 perc olajnélküli járástól sem lenne szabad megdeglenie a blokknak szerintem..Csak ha melegszik felfele, és tágul minden... na akkor kezd))
hát ja, nekem is volt ilyen nyílt kettős lábszártörés. ilyen 3-4 hét ja hoyg megpróbálj járni, de egy botot azért hazsn áltam még.
Ja, jobbulást. Én meg azt hittem motoroztál. A jégen...
1,5 ? Állítólag 3 hét és mankó nélkül járok. Hátrány, 1 év és ugyanez a tortúra, mert ki fogják venni azt 40 kiló vasat. Azt az instrukciót kaptam, hogy "robotzsaru elektronágneses daru közelébe ne menjen..." Majd vigyázok.
Őszinte részvétem.Én másfél évig voltam betegállományban amikor ilyet csináltam.
Én is: