Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akinek egy ilyen különleges gép megadatott (amit én is szeretnék de sosem mertem/tudtam megvenni)annak illetlenség ám ilyet mondani!(bár kétségkívül gazdaságos gondolat)
Nagy szerencse hogy eladtuk a BMW-t!
Teljesítményadó: 140 Ft/KW x 220 KW = 30800 Ft
Vagyonadó: 30800Ft x 3 = 92400 Ft
Reggelt. Szinte tele vannak a kis cellák, nem volt üres. Akkor megy bele a min-max csík háromnegyedéig ioncserélt víz. Már bugyog ahogy apum is mondta, pont motorozos idő van
Ilyen akkut vettem én is Nagykőrösin a MOTORRAD BE 2 hónapot bírt visszavittem gariba .1hetet mondtak,hogy visszakapom .szerencsére kiadták a bolt címét ahonnan beszerzik így személyesen elintéztem a cserét és be is keverték ingyen .
aki most átjön hozzánk (aegon) az kap 5000es vásárlási utalványt, meg egyévre aji egymillás életbiztit. Amelyikőtök meg hoz átlépőt még, annaak adok 3ezret, ha összeszed 10 embert mittommén melóban vagy akárhol, annak plusz 10et
utántöltés ioncserélt vízzel. Egyébként ha szárazon új akkut veszel, abba előkevert akkusav kell.
csini. még épp nem kell rá fizetni vagyonadót. TE burzsuly !
OKés. Köszi az okosítást. Már csak az a kérdés, hogy mivel töltsem fel? ioncserélt vízzel? nem nagyon adtak hozzá használati utasítást
ÚÚÚÚÚÚÚtálom a barna köcsögöket! Értesed jóóóóóóóóóól
Vegyééé igénytelen magyar suzit. Nincs gond, nincs sírás. Mint a hajópatkány
Kezdesz rámenős lenni!
Mizu magánnyugdíjnál?!
154
aksit nekem a boltban ahol vásároltam ott keverték be .ha most vennék akkor szárazon hoztam volna el ,és tavasszal meg zsirrr
tudod az a baj,hogy még csak aksi(ami nem olcsó) de lassan az indító is tropa lesz .10 másodperc 1 kőszőrülés maximum .
Ha új akkor nem kell tölteni. Ha mégis, akkor a folyadékszintnek van jelölve egy max és min szint az akksi oldalán. Közötte kell lennie. Vagy ha kiszeded a kupakokat belenézel és el kell lepnie a cellákat. Itt tudsz önteni is bele. Egyébként ha lassan töltöd automata töltővel nem muszáj kiszedni a sárga kupakokat.
A löttynek egyformán a max jelig kéne lenni, nyáron úgyis fogy majd belőle. Hogy tőtsd? Hát töltővel. Anélkül nehéz, de leírtuk már, milyen 1ccerű csinálni, ha nincs.
ha elkezd pezsegni, kész, ha kiszeded a dugókat, jobban hallod.
Kérdés: adott egy Unibat 12V 12Ah-s vadiúj akksi. Hogyan töltsem? Benne lévő lötyi szint nem baj, ha nem egy vonalba van? Kis sárga tekerentyűket a tetejln le kell csavarni?

Köszi
A Pocet Bike-n a hengert nem fogja a mágnes. Se kívül, se belül. Nem találtam fogást rajta. Űrteknika. De legalább beindult!
Én is inkább kis FZR-t vettem volna elébb... Ez előtt egy Honda VTZ 250-el mentem, de az nem volt az igazi...
boáá LÓ ? ( értsd: Hány ló? )
Nékem benzines a technika.
Ez sem sokat jelent, ha az akksi szar.
most indul Kinga a szüleitől idefelé. A kocsi a belvárosban éjszakázott.
REggel -12-be bekínozta, de tegnap 9 óra parkolóban állás után már megint csak 30-40 mp indítózás után indult volna, amit meg az akku nem bírt már ki.
Akkut tegnap este hazavitte az apósjelölt, feltöltötte, és ma d.u. elhozták a verdát. Tankoltattam bele 15 liter alpesi dízelt. Remélem így már indul majd.
Én decemberben mikor olyan nagy hideg volt azt játszottam, hogy melóhelyen a 8 óra felénél beindítottam a kocsit 5 percre. Eskü 4 óra hossza után pöcc röff, 8 óra után meg hellloooo. má szinte semmi.
Rejtély ez a diesel technika nekem komolyan mondom.
naneeeeeemááá
Haza sem értem, asszony telefonál hogy nem indul a kocsi. Annyira állt meg hogy bement a boltba. Vasárnap vallszínű menek
beléptem a nemindultopikba
A gyár 17-es,nagyobb nincs hozzá csak kissebb.