Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is volt tervbe, de az itthoni munka, meg a 2 éves suli, üti egymást. Í gy ezt napoltuk.
Gondolom a vállalkozás vezetés alapjait.
Könyvelés, jogszabályok...stb. Ha elvégzem ad a csmmk 7*67000ft-ot.
Már csak ezért is megéri.
Meg a tervek megvannak, hogy esetleg csinálunk egy savanyító üzemet. De ez távlati még.A HACCP vel gond nem lesz itt az asszony vágja a témát, ez +pénzt legalább nem vinne. Az alapanyagot meg megtermelnénk mi. A 35 év alatti kisvállalkozóknak meg egész jó esélye van pályázni.
önfoglalkoztató motorszerlö az iskolában tanulja az elméletet nálad meg lesz a gyakorlat mivel ugy is szereted ha szerelés közben van melleted valaki ,
Nem gond,úgy is mondtam hogy utálom ha lábatlankodnak körülöttem szerelés közben.
Azt értem hogy önfoglalkoztató vállalkozás vezető de mit fogsz tanulni?(és minek)
éénn is akarok önfoglalkoztatni...
Nem tudom mikor jutok el hozzátok, beneveztek suliba. Februárban minden nap menni kell. Szerdán volt a felvételi, ha sikerült, elintézték a hónapomat. Önfoglalkoztató, vállalkozás vezető leszek.
Ma meghegesztem a célszerszámot aztán letépem a kuplungot
Így van.
Azt fenntartom hogy a blokkja nagyon szépen járt.(a mindenkori FZR alapjárati kuplungzörgést is beleértve)
Nem ér fikázni...
2 FZRem volt,ez teny.de a masik meg megvan:) es csak egyik 250-es.bar ha jol megszamolom,amit rakoltottem,legalabb 3-at vehettem volna rajta amugy az orszagban csak 3 olyan fekete 250-es van.ebbol 2 itt a forumon
jut eszembe,megjottek az iridiumgyertyak.hamarosan meglesznek az uj gyertyapipak is,kezdodik a "tavaszi" felujitas!
Lehet hogy Ferinek 2 motorja volt, vagy csalóként 2 embernek is eladta! Még több fekete 250-t a fórumba!
Amint lesz meló, az enyém is egyedi lesz, mint a Tiéd úgyhogy senki nem fogja keverni senkiével
Teszek bele kettest,meg igazítok a szelephézagon ha kell.(Zsolti hozott bele 4,500-ért két garnitúra váltót)
Rendbeszedem a futóművét meg lesz némi esztétikai beavatkozás.
egyenlőre csak tavaszi szellő, talán ábrus tornádót farag belőle
vazzeg még jó ,hogy nincs több 250 itt mert idáig még csak adamfzr-ét nem kevertük be sehová . jobb lesz ha tesztek valami különbözetett péld.250/ Quray és 250/olajnyomás
ejnye leszolod szegény zsolti sárga tornádoját
Bázzeg. A Kurai Feri alias Qray FZR-jét ÉN vettem meg, nem Dio ... jegyezzétek már meg
milyen szutykot bontasz?
a fötengö végén lévö fedélel én is igy jártam az elözö szerelö vagy tulaja benyomta csavarrögzitővel fél napos munkám volt a 3 csavar csak azt nem tudom mi a fasznak nyomnak rá mert én nem tettem még oda sosem és mégsem jön ki magátol
nagyon jó de lehet ebbe már azért van ilyen mert quray áttalakitotta ,
Van itthon 5doboz 2.5 ös elektróda. Hegesszük össze .
Próbálok. este8-tól reggel 6-ig kacsáztunk, azután szentes magvetés (CHRYSLERREL) .Hívtak Sopronból, lehet viszik.
Tessék aludni,nincsen semmi gond,megoldom.(csak kérdezted hogy mi van,én meg elmondtam)
Ha már elkezdtem akkor elkészül.
Úúúú misi. Szerelmem lett a motorod Az enyém is csörög, de csak hidegbe. Ugyanaz mint a Tiéd, csak kettőötvenes. Milyen kipufot tettél rá? Nagyon faszásan néz ki. Még szinte ORIDZSI.

Ádám szereti az fzr-eket, csak hát az övé elég szar állapotba van, nem is nagyon megy már
Két napja nem aludtam, de most kiverted az álmot a szememből.
Lehet a főtengely meg fel van drótozva.
Ha meguntad szólj, viszem a méhbe kosárral.