Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és nem kellett fizetni!
Hát azt már nem tudom.Az elsőről még én sem töltöttem le semmit.
Az enyémhez valót a másodikról töltöttem le és mintha regisztrálni kellett volna, de már nem emlékszem pontosan, kb 1éve volt.
Kösz.
Ezek ingyenes oldalak? Kell regisztrálni?
Sziasztok!
Szükségem lenne FZR 1000 javítási kézikönyvre. Az én vasam 92-es kiadású.
Egy link is megfelelne ahonnan le tudnám tölteni.
Aki tud segíteni ide írjon: b.joci@pr.hu
Kösz.
Sajnos én most nem tudom megnézni mert szét van szedve a vas.
(Festettem a vázat meg még egy két apróságot.)

Ha jól emlékszem én is ezen vaciláltam amikor 150-est akartam rátenni.
De a tény az tény hogy nekem befér a 150es, és vannak többen is akik 160-ast használnak.
Tehát szerintem neked is simán el kell hogy férjen.
Sziasztok
Nemrég kérdeztem,hogy a 600-ba be fér-e 150/70r18-as gumi,mert nekem most 140/70-es van benne.Azt írtátok,hogy igen.Nos nekem az lenne a kérdésem nektek a hátsó féknyereg tartórúd között menyi hely van?Mert nekem kb2-3mm és ez egy kicsit aggaszt,hogy nem férne be a 150/70-es.
azt azé nem mondtam...de mokás a dolog...a kanyarodjunkgyorsabbanmintahogyanegyenesenmegyünk azé nem kopik ki belőlem
Jó bizony. Végre mán áttér valaki a gyorsrú,porosra
hát ócsóbb minn a pályázás mer annyit lehet elkölteni rá mint ringen a büfében....de nem tudom....jó az neked ha megszabadítalak a nyerési esélyeidtől?
Az a lényeg,királyság Gyüssz krossszolódni,jáááááááá?
működik az öreg vas...öccázköbcenti az 500ccm vazze.81 es de szerintem még sose csinát ilyet...lelkesen tanítom..csak a fiam krosszsisakja büntetően nyomja a fejem
broáf
per pillanat ebben nem vagyok olyan biztos..
jobb, mintha egy nagy fekete bránert gyömöszölnének a seggedbe
most jöttem meg krosszozásból...lecsuszott a lábam a leérkezéskor...most gyömöszködöm ki a gyomorszájamból a farkam
Küldtem mailt.
vazze olyan vagy, mint a herpesz. Lapulsz mindenhol, aztán ha kell ha nem előjössz
meg egy doboz pénzt.
akkor kell a féknyereg is?
na jó, sorold tételesen mi kell, de legjobb ha mindjárt küldesz egy mélt a címeddel

Azt mondtad csak egyben adod.
és a szakadt dolgok?
Nekem csak a tartály kellene mert az enyémben el van szakadva a gumi és a teteje is repedt.
megvan az egész hátsó fék, akkor mi is kell?