Hát azt már nem tudom.Az elsőről még én sem töltöttem le semmit.
Az enyémhez valót a másodikról töltöttem le és mintha regisztrálni kellett volna, de már nem emlékszem pontosan, kb 1éve volt.
Sziasztok!
Szükségem lenne FZR 1000 javítási kézikönyvre. Az én vasam 92-es kiadású.
Egy link is megfelelne ahonnan le tudnám tölteni.
Aki tud segíteni ide írjon: b.joci@pr.hu
Kösz.
Sajnos én most nem tudom megnézni mert szét van szedve a vas.
(Festettem a vázat meg még egy két apróságot.)
Ha jól emlékszem én is ezen vaciláltam amikor 150-est akartam rátenni.
De a tény az tény hogy nekem befér a 150es, és vannak többen is akik 160-ast használnak.
Tehát szerintem neked is simán el kell hogy férjen.
Sziasztok
Nemrég kérdeztem,hogy a 600-ba be fér-e 150/70r18-as gumi,mert nekem most 140/70-es van benne.Azt írtátok,hogy igen.Nos nekem az lenne a kérdésem nektek a hátsó féknyereg tartórúd között menyi hely van?Mert nekem kb2-3mm és ez egy kicsit aggaszt,hogy nem férne be a 150/70-es.
hát ócsóbb minn a pályázás mer annyit lehet elkölteni rá mint ringen a büfében....de nem tudom....jó az neked ha megszabadítalak a nyerési esélyeidtől?
működik az öreg vas...öccázköbcenti az 500ccm vazze.81 es de szerintem még sose csinát ilyet...lelkesen tanítom..csak a fiam krosszsisakja büntetően nyomja a fejem
Az enyémhez valót a másodikról töltöttem le és mintha regisztrálni kellett volna, de már nem emlékszem pontosan, kb 1éve volt.
Ezek ingyenes oldalak? Kell regisztrálni?
http://www.re
pairmanualclub.com/motomanuals/index.php?dlid=639
Szükségem lenne FZR 1000 javítási kézikönyvre. Az én vasam 92-es kiadású.
Egy link is megfelelne ahonnan le tudnám tölteni.
Aki tud segíteni ide írjon: b.joci@pr.hu
Kösz.
(Festettem a vázat meg még egy két apróságot.)
Ha jól emlékszem én is ezen vaciláltam amikor 150-est akartam rátenni.
De a tény az tény hogy nekem befér a 150es, és vannak többen is akik 160-ast használnak.
Tehát szerintem neked is simán el kell hogy férjen.
Nemrég kérdeztem,hogy a 600-ba be fér-e 150/70r18-as gumi,mert nekem most 140/70-es van benne.Azt írtátok,hogy igen.Nos nekem az lenne a kérdésem nektek a hátsó féknyereg tartórúd között menyi hely van?Mert nekem kb2-3mm és ez egy kicsit aggaszt,hogy nem férne be a 150/70-es.
na jó, sorold tételesen mi kell, de legjobb ha mindjárt küldesz egy mélt a címeddel
Azt mondtad csak egyben adod.