Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Plexi és 92 es a vas,trapéz lámpás,csak az előző tulaj lecserélte a plexit sötétítettre.Ha kell megegyezünk,nekem csak a helyet foglalja.
Én felnőtt méretű Quad-on gondolkoztam régen. komoly lehet..
Föld hívja Gyulát, Gyulám jelentkezz....
Nehéz házi körülmények között összeütni egy autós akkutöltőt? Vagy, kell egy nagyobbacska 12 V-os trafó, meg egyeniányítani kell, oszt csá? Gondoltam én, van itt trafó, kap egy Gréc patront, meg egy 4700 mikrós kondit, oszt máris van egy egész sima 12 V-os feszültségem. Vajon bírja a 2-2,5 ampert amit az akku felvesz?
Erre valók Nekem lakkfekete sötétített pupos plexivel állatkodós verda csak várom hogy ne -10 legyen mert nem az orosz frontra tervezték....
vazzeeee,veszek egy ilyet:DD vegigmegyek szeged utcain,teljes borszerkoban,csizmaban,es nezem a torzult arcokat:DDDD
Szia!
Egy Belga vázunk van 80-ért, plexi 15 ezer, ha érdekel, keress nyugodtan

Üdv: Andi
Há de lehet, hogy nem a blokk a rossz...annak mi baja lehet? Esetleg főtengely szimmering, de azt nem látom kifújni. Talán gyújtótekercs? vagy porlasztó? bár az is olyan egyszerű mint egy faék.. lehet, hogy így -10 fokban nem kéne eröltetni. Annyit vettem észre, hogy elég gyorsan kell berántani, hogy legyen szikra.
Én olyan 1:20 körül keverek be neki, aztán füstöl is. De még bejáratós
3hete került hozzám is egy ugyn ilyen pocket ... mitlyen keverékkel érdemes használni ? nemtudok róla tul sok mindent , most valami ocsmány keverék van benne mert okádja a füstöt. braziloktol vettem :D
kettesben vaze, kettesben
12ezer ft egy ilyen blokk. www.bulimoci.hu amennyi időt elbaszol rá, azalatt megérné megvenni egyben. Motorépítőspanom kéthengerest cisnált ilyenből. na az valami
Én most a Pocet Bike-mal szívok, hátha van ötletetek. Megvettem újonnan még nyáron. Ez persze nem jelent semmit, mert Kínai. Kicsit nehezen indult be, de mentem vele kb 5km-t. Soha többet nem volt hajlandó beindulni. Most szétszedtem, nem volt benne benzin. Tettem bele, karbi kipuc, semmi. Új gyertya, semmi. Közelebb tettem a gyújtótekercset a mágneshez, semmi. Gyertya taknyos, szikrázik, mégsem. Most leszedtem a hengert, gyűrűk vannak a dugón, nincsenek megszorulva, és teljesen újnak néz ki minden....
Ábrus, ez a gőztisztítás ez hogy is van?
Várjuk már nagyon a képeket, de az se lenne baj, ha felszerelnél egy webkamerát amin folyamatosan tudnánk figyelni az eseményeket...
Kinézetre hasonló azt hiszem, hogy Nekem azért vettek 12Ah-st mert a motor elég ramaty állapotba volt és szükségesnek érezték. Nekem sajnos a régi Yamival voltak indítási gondjaim és külön kértem Őket, hogy ha már beleáldozok ennyi pénzt, akkor induljon pöccre. Ez az egyik vágyam...
Az enyémbe ilyen van.Hibátlan!
Sziasztok! 1 hónap állás után most indítottam be a járgányt,3.indítózásra elindult.Az első 2 alkalommal is elkapta de leállt. Én is azt csináltam amit leírtatok ide,2x 3x kapcsolgattam amíg fel nem töltötte a karbikat a benzinszivattyú. Addíg járattam amig a ventilátor 3x bekapcsolt.Azt hiszem legközelebb már csak tavasszal piszkálom,indítgatom.
Most lestem meg, Nekem ez van ráírva:

Unibat - CB12A-A
12V 12Ah

Mikor vették, azt mondták ez erős és jó lesz ez Nekem, mert ezzel könnyebben indul majd a gépsárkány.
Én is novemberben vettem bele új zseléset,mert kicsit kifőtt az akkum nyáron.16Ah-s van benne most,ennél nagyobb már nem fér bele!
Rendben, tanácsok megfogadva. Mindenféleképpen fel akartam előtte tölteni az akksit, annak ellenére, hogy vadi új feljegyezve! köszönöm
Én kivezettem a konyhaablakon a töltő kábelét,mindig rá van dugva,de így se egyszerű beindítani.Előtte töltsd fel az akkut,addig ne is próbáld.nyisd ki a benzincsapot(ne úgy mint Adam)add rá a gyújtást,piros kapcsoló kapcsolgatásával pumpáld fel a karbikat,várj egy-két percet,aztán szívatóval gáz nélkül indítsd.Így elvileg be kell indulnia.Jövő héten én is majd tornázom rajta,viszem műszakira.
Ha véletlenül valamelyik nap arra vetemednék, hogy megpróbálnám beindítani a seggrakétám, mire ügyeljek? Ez az első közös telünk akksi egész télen benn volt a meleg szobába, remélem nincs gond vele. Akksi töltőm nincs sajna, idén be kell rá ruházni majd. Gondolom nem fog pöccre indulni. Betolni 1-esbe - 2-esbe próbálkozzam-e? Kell-e esetleg hajszárítózni. Ilyenekre gondolok...Ti mint tapasztalt vén rókák, igazán hozzáértők, bizti tudtok mondani ilyeneket Megköszönném
Hiába zörögnek a halottak,
egymás tyúkszemén taposnak,
Az egyik azt mondja nagyon fáj,
a másik örömében táncot jár.
A kedvenc italuk az aludt tej,
kabd be a cumit és ALUDJ EL!
Jólvan, persze. Én is tudnék ilyen jó minőségű felvételeket mutatni Nektek és bizti tudnátok Velük mit kezdeni mert akkor készültek amikor szét volt kapva az egész motor, de lévén, hogy bénaf@szvagyok és sötétbe fényképeztem telefonnal, így nézhetetlen de azé feldobok párat csak hogy jobban érezd Magad ábrus
Ha Gizmonak nem jó vagy nem kell a plexi,engem érdekel!
Fejidom nincs hozzá?
Nem szatyorban hanem olajos cipősdobozban.
Váz(papiros) vagy plexi,és mennyiért?95-ös fzr600hoz kell!