Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszonnyal nem összeveszni,hitelt nem felvenni.(nincs rájuk szükség)
(gyökér)
Ezek a képek többször leejtett,sörrel párször teleöntött telefonnal,éjszakás műszakba menés előtt készültek olajos kézzel,tájékoztató jelleggel.
Valóban nem műtermi felvételek de majd lesznek tantermi felvételek is(ha már ekkora az érdeklődés)
Holnap vagy holnapután beviszem a melóhelyre a blokk darabjait és letakarítom róla gőzzel a zsíros olajos retket,akkor lesz értelme fotózni.(meg hozzányúlni)
Hé nekem van

3HE-s KŐŐ?
Mesélj csak, mit kell megcsinálni azon a motoron, hogy menetkész legyen?
na, milyen kell?
nem tud
Milyen baj ? Lesz szép új váltód, ami csak néha dobja ki a kettest
Töki, jó a múvi, de rémes a hangja. De pöccre indul mínuszháromezerfokbais

ábrus-nak karira össze kell dobni valami kici óccó fényképelőt, mert 2 dioptriát romlott a szemem mire kiböngésztem mi látható a fényképeken. (ha fényképelőt nem találunk, manikűrkészletet kap)

Thomas - okítsd a családot, jól jön még az egyszer

a sárgáról meg - HA nem bánod royal - jöhet mindenféle szétfűrészelt, kalapáccsal szétbarmolt fénykép (csak a tanulás végett persze )
Itthon lassan beadagolom.
Esetleg valaki intéz hitelt?
Még garancia is volt rajta
Mások baján tanulni?
Gyerekek ez nem ér. Én már láttam szétszedett váltót. Én vittem szzatyorba A szakihoz. Szép túra volt Üllés-Tóalmás- Tatabánya- Nagyvenyim-Üllés. Az út fele jégeső eső sötét és szél.
a motornak volt életbiztosítása?
ja, szét a srága blokkja, majd anygvizsgálatot is csinálunk, metszeteket készítünk
Én nem vagyok kíváncsi a képekre amik Ádámról készülnek...
Persze LIVE robbantott ábrát szívesen néznék én is. Persze magyarázva. Úgylátom a sárgát beáldozzuk.
engem is, engem iiis
Fotózzál, hadd tanuljunk! A legtöbbünk úgyse látott még szétszedett váltót Engem pl. minden érdekel.
Mentem alszani.
Még annyit hogy a hengerfej égésterei(igen a szelepek is)ugyanilyenek mint a dugattyúk.(vastagon ráégve ez a retek)
De ismétlem:kétségbeesésre semmi ok,100-150e-ből meglesz.(+munkadíj)
Azaz literben?
A dugattyún lévő valamire elvileg elképzelhető hogy a tankból leoldott gyanta égett rá.
Egyébként nincsen semmi komolyabb gond,ma megkérdezem(miután felébredtem )a tömítést hogy mennyiért lenne.(érdeklődhetsz majd Te is ha van kedved)
A kettesnek a kapcsolókörmei brutálisan szarul néznek ki tehát jó hír hogy amit hoztál váltókat azok fényévekkel jobbak.
Ma kicsit mélyebben megtanulmányozom a mérhető dolgokat(henger,csapágyak,stb) de elsőre ezek jónak tűnnek.(ja,és 2GH)
Tehát nincs veszve semmi.
írtam.
én csak az asszonyt tudom átvitetni, mi a módja? Írjad csak megfele, adatlapon a cím.
faszom, sodexho vásárlási, mitomménhányezer helyne vásárolhatod le. de vehetsz belőle CSAK SÖRT is a tescoban (p.s.: aki hoz nekem átlépőt aki mittommén otp-s, annak adok /fő 3000Ft-ot. Most bele kell húznom, úgyh kell a darabszám - jó lehetőség nagy cégeknél melózóknak))