Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem utángyártottat, nem fémből csináltak. Lehet hogy tényleg kettő?!
Ez meg mi a faxom? Szép
nekem ezt egy motorszerelő ismerősőm mondta hogy elképzelhető!csak mert a fordulat nem megy fel csak az óra!Igazából nincs baj vele mert szépen jár és indul 1ből!
dupla hengerfejtömítés vagy szar utángyártott?
csúnya az ujjad, ócskák a képek
motorkód?
Hello!Érdeklődnék hogy fzr600-ason ha a fordulatszámmérő autómatikusan kimegy 7000-ig,az jelent-e vmit,esetleg vmi hibakód?A választ köszönöm!
Hello!Tud vki 95-ös fzr600-hoz papiros vázat?A válaszokat köszönöm!
FZR: BIZTOS, hogy indul!
A rizsrakéta, és a biztosítási ügynök II - Avagy az FZR hidegben is indul
Na én is mondok valami okosat.
Benzincsap.
ez is az a tipus mint az ennyém mostmár van erröl beszélek bezzeg amikor kellet volna
az nem az en asztalom,azt mas szokta javasolni:)
Útmutatást? (trafócsere?)
Ha lenne pénzem megvenééééém!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
nem ismerem az 1wg-t,csak otletelek. ugymond iranyt adok, utmutatast, mint a biblia
csak az övébben nincs exup mivel 1wg -s tehát nem tud felakadni
Jelenleg más ötletem egyenlőre nincs.
Majd Bagoly(okostóni)600 talán mond valami értelmeset.
azta mindenit! !

Amúgy ha jól tudom millión felül árulja a csávó, legalábbis ha ez ugyanaz, amit árultak tavaly is. A millió meg már azért sok érte.. azaz nem sok, csak nincs annyim.

Életem célja, h V-due-t megvehessek, meg egy DB7est.. :D

Amúgy NS400R sztem jobb választás, több van belőle, személyem szerint jobb konstrukció, és olcsóbb is. :D Ha lesz pénzem fölösben, majd eldöntöm, h NS400R vásároljak, vagy építsek egy Mito-RD-t. Vagy pedig inkább simson-MZ versenyre költöm a pénzem.
arra nem figyeltem,csak a durrogasra,es a dadogasra:)

vissza kell tenni a regit,es ha ujra jo,akkor egyertelmuen az ACval van gond.lehet megbuheraltak,es kisebb az atereszto kepessege,ettol dadoghat.a magas fordulatra nincs otletem
ja jut eszembe,en is probaltam exup nelkul.olyan szinten visszafogta a motort,h visszafordultam,es beraktam. lehet felakadt az exup?
erdekes,mert mar a 250-esen is volt olaltamasz kapcsolo,es a 600-asomon is van...miert maradt ki a 400-as?