Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is mondták Red Baron-t, de szerencsére nem ott vettem mocit.
Igazi zsidók...
Kamionos Laci haverom beszélt velük tavaly hogy mennyit adnának a 2004-es GSX 750F-jéért ha venne náluk egy két éves 1,5-ös Intrudert(2.490e!).
Van benne 11e km,újonnan vette szalonból(1,790e)hitel nincs rajta,karcmentes,szervizkönyves.A piaci ára 800-850e körül van és biztató hogy van náluk kettő is,egy 2002-es 980e-ért(38e km) és egy 2003-as(29e km) 1090e-ért.
-Na akkor ez mennyiért lenne beszámítva?
-Hát nézd,ha megmértük a gépedet és minden a legnagyobb rendben van,tényleg nincs rajta egy karcolás se,vezetett a szervizkönyv is akkor adunk érte 450 ezret. Természetesen ha találunk hibákat akkor azok miatt ebből le kell vonnunk még valamennyit.
-Ne haragudjatok már meg de miért néztek engem teljesen hülyének?
-Miért néznék hülyének?Ez egy teljesen korrekt ár érte.
-És azok ott egy milla környékén?
-Az teljesen más,azok a motorok jó állapotúak,annyit érnek.
-De az én gyári állapotú hibátlan gépem miért nem ér annyit 11e km-rel?
-Ez egy ilyen világ,sajnos ez van.
-Akkor az enyémet mennyiért tennétek ki?
-Az majd akkor dől el ha már leadtad.
-Gondolom az enyémet kitennétek öt kilóért elrettentő példának a másik kettő mellé mi?Menjetek a ...........Na szevasztok.
(nem csalódtam magamban)
A háttérben látható a középső helyiség szintén tele motorokkal és abból nyílik még egy.
Ezt itt az előtérben viszont szívesen hazahoztam volna.
(nem,nem a kiscsajt,őt haza is hoztam.A Rolyal Star-t)
jólvan na egy kis % haszon nekeik is kel
Szerviz terén meg szerintem maradj Szilveszteréknél,ne menj máshova.
Ez a Red Baron Motorkereskedés Törökbálinton van a Tó utcában.
A helyiség amit a képen látsz csak az egyik,ebből nyílik még két ugyanekkora helyiség ami szintén tele van motorokkal.Tavasztól őszig az épület előtt is kazalszám állnak a motorok,úgyhogy piszkosul nagy a kínálat de elég vastagon fog a ceruzájuk.(bár a motorok állapota elég jó)
Ha valaki tanácsot szokott kérni tőlem hogy milyen motort vegyen,oda szoktam irányítani (vagy vinni) hogy ott láthat egy csomót,ráülhet,ismerkedhet velük,ez sokat segíthet a döntésben DE ESZÉBE NE JUSSON itt megvenni bármelyiket!(ha megvan hogy milyet szeretne,akkor majd keresünk olyat megfizethető áron)
Szóval jó hely csak drága.(ha venni akarsz,ha eladni akkor meg pláne kerülendőek)
Ez milyen motorbolt,és hol található? Ilyen sok gépet 1x-re még egy üzletben sem láttam.Nálunk most építenek 1 Red Baron nevű motorboltot,de hát ez nekem nem sokat mond.Állítolag már nyár elején nyitva is lesz.Azt mondják hogy szervíz is működni fog benne.
(Gondolom az áraikat nem az én zsebemre szabják)
a második képen a 4. fekete kawát öcsém vette meg
Erre sajna idom és segédváz átalakítás nélkül nem tudod feltenni és nem olyan baromi kényelmes.Nekem is van egy ilyen ülésem pluszban.(amíg hirtelen felindulásból át nem szabom valami choppernek Fré-t)
Mint láthatod ilyen lámpát kellene szerezned.(Suzuki RF)
Gyanítom nem lesz egyszerű(és olcsó) de ha mégis összejönne akkor az idom (mint láthatod) simán felmegy.
Hogy eladó-e? Hát?
De ismerős!
Hát azt nem tudom neked megmondani...ez elöl akad be a tank végénél, és középen van rajta két rigli amit kulccsal lehet nyitni úgy jön le...
de, ahoz kell a hozzávaló idom is, nem? Vagy fel tudom a jelenlegi helyére pattintani?
Nekem van egy ilyen egybe ülésem. Fölöslegbe persze....
DEEEeeee !
p*csába, hogy csóró vagyok. Nekem az ilyenféle ülés nagyon tetszik. Ami egyben van. Biztos rohadt kényelmes.
Ami neked van + fejidom, nem az Fzr, hanem amibe nincs lámpa. Na az egyezik az oldalidomokkal? Meg eladó-é. Arra gondoltam ha eladó keresek bele lámpát.
AZt írták a beszélgetés és sms után is kapsz pontot. Itt meg is dőlt a szöveg. Már ezek is lehallgatnak.
A Viragos ismerősöm mondta, hogy a pecaboltban is akció van a terepszínűre. Beleolvadnál a környezetbe, és csak azt látnák JÖn egy motor.
Itt valami állítgatás után mentem ki próbakörre(mint látszik megfelelő védőfelszerelésben) de nem volt sikeres,ezért mosolygok ennyire.
De kék legyen ám!(de ha nincs akkor lehet bármilyen is)
Ez nem ér!