Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rajta vagyok az ügyön.
Szerintem add el, és vegyél egy Ladát. Abban könnyebben tudunk segíteni...
Na már nehezen forog, de ez a kézilábfék kifog rajtam .
Kéziféket nem birok állítani, mert automata. Vagy csak nem láttam. És lábfék van. De ez a kitekergetősdi jó ötlet.
Túl messze vannak a pofák a dobtól!Állítsd vissza a kéziféket teljesen!Tedd fel a dobot,forgasd meg,hogy hogy forog!
Addig vedd le és rakd fel miközben egyre jobban állítod kifelé a pofákat míg nem lesz súrolós!Az nem baj ha kicsit nehezen forog!
Utánna állítsd be a kézit!
Remélem érthető és segít!
Már kétszer körbekerültem a falut. Az abs dolgozik, tiszta jég minden.
Holnap kezdem elölről. Mi is köszi.
Lehet, nem ment még "ki" minden munkahengered, fékezz párat, és kiderül. Ha nem keményedik fel, akkor csak levegős lehet. Ha ABS-es, az is tehet a dologba 1-2 kanyart.
Ui: kösz az üdvözletet, hasonló jókat kívánok Neked is!
Sziasztok. Nem motor, de hátha valaki tud segíteni.
A Chryslerbe kicseréltem a fékpofákat. Összeraktam, és beesik a pedál. Fog, csak nagyon puha. Nos a kérdés az lenne hogy az automata utánállítót én koppra visszahajtottam hogy az lehet e a baj.
A munkahengereket nem bántottam, tehát levegős nem lehet. Rakok képet is igaz elég sz@r.
a gumi hirdetések között keresd meg Brian hirdetétés, tőle vegyél, csak jó áruja van
Rámegy persze...főleg ha most is olyan van rajta. De szerintem jobban jársz a gyári mérettel.
Ja meg még valami ez is fontos lenne mondja meg nekem valaki legyen szíves hogy mi a pontos szimering méret előre az első teleszkópba FZR 400-nál(1WG)? Szerintem ha minden igaz akkor FZR500 vagy 600-zé ugyan az vagy nem?De nekem a 400-as mérete kellene?
Sziasztok segítségeteket kérném gumivásárlás előtt állok Yamaha FZR 400-ra lenne előre 120/70 ZR 17 kellene!Aki tud nekem segíteni esetleg abban hogy maga is gumis és árul vagy boltja van vagy bármi ahol tudnék venni azt szívesen várom!

Ja és még egy kérdés FONTOS lenne a motornak előre a szervízkönyve 110/70 ZR 17 ír de most is 120/70 van benne , ha én most bármilyen 120/70 veszek az rá fog menni ugye?
Na boldog új esztendőt és sok gurulást mindenkinek!Kösz Zsolti,láttam már,de most nincs rá keretem,meg Snoopy-nak is van alkatrésze,először majd vele konzultálok ha lesz rá mani.
Találtam itthon duplatrafót. Kawasakié volt. Cserélhető kábeles. Ha kell valakinek 6000 ft postával.
Gyula találtam neked valamit.
fzr 500
teszek fel én is egy képet: rakódik össze az enyém is. nemsoká kész lesz.
Vicces, már másis kérdezte ezt. Nem, nemlett festve, csak megtakarítottam kicsit, ez még a gyári lakkozása.
Nagyon pöpec lett/lesz a gép. Gratula!
A blokkot is festetted vagy mitől ilyen szép fényes?
Ma beröffentettem a motort, basszus, olyan könnyen beindult, még énis csodálkoztam. Van videó is, de az elég rossz minőség, úgyhogy cask a képet mutatom meg.
na unatkozom,megyek motorozok egyet.itt 5 fok van:)
hogy a viharba ne volna.minden kis egyegerol,az utolso csavarig,gyari cikkszammal egyutt. midnezt megtalalod a mar oly sokat emlitett, es persze ne mutolso sorba naltalam szerkesztett honlapon
fzrclub.extra.hu tipusok/FZR250 ott a pdfek egyike pont ezeket tartalmazza
hello srácok!nincs valakinek FZR 250hez robbantott ábrája?:D vagy honann tudom megszerezni?:D 400asét már találtam de az nem ugyanaz:S elöre is köszönöm hi!
találtam néhány fotót... gondoltam megleshetitek.
Szia
Érdeklődnék az első lámpáról!
Ez jó a 88-89 es 1000ccm genesis-be is?
Képet tudnál küldeni róla?
jozso01@freemail.hu
köszi