Túl messze vannak a pofák a dobtól!Állítsd vissza a kéziféket teljesen!Tedd fel a dobot,forgasd meg,hogy hogy forog!
Addig vedd le és rakd fel miközben egyre jobban állítod kifelé a pofákat míg nem lesz súrolós!Az nem baj ha kicsit nehezen forog!
Utánna állítsd be a kézit!
Remélem érthető és segít!
Lehet, nem ment még "ki" minden munkahengered, fékezz párat, és kiderül. Ha nem keményedik fel, akkor csak levegős lehet. Ha ABS-es, az is tehet a dologba 1-2 kanyart.
Ui: kösz az üdvözletet, hasonló jókat kívánok Neked is!
Sziasztok. Nem motor, de hátha valaki tud segíteni.
A Chryslerbe kicseréltem a fékpofákat. Összeraktam, és beesik a pedál. Fog, csak nagyon puha. Nos a kérdés az lenne hogy az automata utánállítót én koppra visszahajtottam hogy az lehet e a baj.
A munkahengereket nem bántottam, tehát levegős nem lehet. Rakok képet is igaz elég sz@r.
Ja meg még valami ez is fontos lenne mondja meg nekem valaki legyen szíves hogy mi a pontos szimering méret előre az első teleszkópba FZR 400-nál(1WG)? Szerintem ha minden igaz akkor FZR500 vagy 600-zé ugyan az vagy nem?De nekem a 400-as mérete kellene?
Sziasztok segítségeteket kérném gumivásárlás előtt állok Yamaha FZR 400-ra lenne előre 120/70 ZR 17 kellene!Aki tud nekem segíteni esetleg abban hogy maga is gumis és árul vagy boltja van vagy bármi ahol tudnék venni azt szívesen várom!
Ja és még egy kérdés FONTOS lenne a motornak előre a szervízkönyve 110/70 ZR 17 ír de most is 120/70 van benne , ha én most bármilyen 120/70 veszek az rá fog menni ugye?
Na boldog új esztendőt és sok gurulást mindenkinek!Kösz Zsolti,láttam már,de most nincs rá keretem,meg Snoopy-nak is van alkatrésze,először majd vele konzultálok ha lesz rá mani.
Ma beröffentettem a motort, basszus, olyan könnyen beindult, még énis csodálkoztam. Van videó is, de az elég rossz minőség, úgyhogy cask a képet mutatom meg.
hogy a viharba ne volna.minden kis egyegerol,az utolso csavarig,gyari cikkszammal egyutt. midnezt megtalalod a mar oly sokat emlitett, es persze ne mutolso sorba naltalam szerkesztett honlapon
fzrclub.extra.hu tipusok/FZR250 ott a pdfek egyike pont ezeket tartalmazza
hello srácok!nincs valakinek FZR 250hez robbantott ábrája?:D vagy honann tudom megszerezni?:D 400asét már találtam de az nem ugyanaz:S elöre is köszönöm hi!
Addig vedd le és rakd fel miközben egyre jobban állítod kifelé a pofákat míg nem lesz súrolós!Az nem baj ha kicsit nehezen forog!
Utánna állítsd be a kézit!
Remélem érthető és segít!
Holnap kezdem elölről. Mi is köszi.
Ui: kösz az üdvözletet, hasonló jókat kívánok Neked is!
A Chryslerbe kicseréltem a fékpofákat. Összeraktam, és beesik a pedál. Fog, csak nagyon puha. Nos a kérdés az lenne hogy az automata utánállítót én koppra visszahajtottam hogy az lehet e a baj.
A munkahengereket nem bántottam, tehát levegős nem lehet. Rakok képet is igaz elég sz@r.
Ja és még egy kérdés FONTOS lenne a motornak előre a szervízkönyve 110/70 ZR 17 ír de most is 120/70 van benne , ha én most bármilyen 120/70 veszek az rá fog menni ugye?
fzr 500
A blokkot is festetted vagy mitől ilyen szép fényes?
fzrclub.extra.hu tipusok/FZR250 ott a pdfek egyike pont ezeket tartalmazza
Érdeklődnék az első lámpáról!
Ez jó a 88-89 es 1000ccm genesis-be is?
Képet tudnál küldeni róla?
jozso01@freemail.hu
köszi