Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2006-ban még igen. Azután a szebb remény kedvéért itthon maradtam melózni.
Anyám konyhán dolgozik, és szokott üres vödröt hazahozni, majd jólesz valamire alapon. Csak nem te gyártod a delikátot?
Mi az ott Delikátos veder? Az még lehet hogy az én kezem munkája.
Nem, az maradt a gyári. Csak megtakarítottam kicsit.
Hu,de szép...a blokk is le lett festve?
Haladok azért énis. A blokk már bentvan a vázban. Holnap remélem bentlesz a hátulja is legalább.
a váltótengely mellett engedi az olajat, de nem vészes, mikor utoljára láttam :-)
új vezlánc, szelephézag jó volt, a többi is jó, majd rakok képet, ha nem felejtem el :-)
Ez a Bambi az Mz-s Bambi?Amikor még Mz-m volt sokat segített,de hallottam már más motorokat is szerel!
nem fostam le... egész bika volt.
komolyan?
Na akkor felhívom a szerelőt, h ne bontsa szét az egész blokkkot, csak ott, ahol kell! :D

De akkor ez azt jelenti, h a hengerek, dugók, hajtókarok, főtengely prima állapotban vannak? szelepek, vezérműdolgok?
hát ez nem lehet igaz! Kicsi a világ. Mondjuk eléggé ismerős volt az amikor írtad, h te festetted le kékre a lengőkart.. és az enyém is kék volt.
Na akkor visszaköszön a kezeid alól kiadott alkatrészbrigád.
nem mondod, h ismeritek egymást? :)

Hát azt kell, h mondjam, elég papisan megy, erő van benne, jól veszi a fordulatot mindenhol, hidegben is indult elsőre, és rendesen ki is forog. Habár csak 3-asban huzattam ki 13-ig még mielőtt betoltam szerelőhöz. Szóval a blokk csodás, alul a blokk segge ereszti kicsit az olajat, most elvileg épp szét van szedve, remélem nem találunk semmi más gondot belül a blokkban.

Viszont ami a többit illeti... hát hadd fogalmazzak úgy, h amilyen megoldásokat találtam rajta, az egyszerűen újraírja bennem, és gyökeresen megreformálta a gányolásról alkotott fogalmamat. de talán ezt tükrözi az ára is a motornak. ;)

próbálom minél olcsóbban megúszni én is, de műszakilag nem engedek semmiből, fő a biztonság. Első fék jóformán nem volt rajta, ami nem a féknyergek hibájából fakadt, hanem abból, h nem hozzávaló fékkar meg felső munkahenger volt rajta(és persze, h betét se volt már rajta). De nem bíztam a véletlenre, új fékek beszerzésében Bagoly uraság segített.

Szerencsére a többi vázelem, és a futómű a felnikkel együtt remek állapotban vannak, kopó alkatrészek kellenek majd rá természetesen, meg még egy két finomság: lámpamaszk, km óra.

Szilveszterre a blokk a vázban lesz, és rajta a kerekekkel.

Hálám ezúton is érje utol Bambit, mert nagyon sokat segített minden eddigi motoromnál, és szintén az ő kezei alatt művelődik a mostani is.
ciprus? Ott hosszú a motoros szezon.
Megvan még, 1 csóka volt, aztán annyi. Nem lehet most eladni semmit De kezd beindulni a szerviz, lehet nem is kell eladni. Vagy megyek ciprusra melózni, akkor el kell adni, majd kialakul
Jó szöveg. ! R1 megvanmég? Érdeklődnek rá?
azért volt olyan ismerős
Xuan, akkor egy nagyon bika géped van, azt a blokkot én szereltem, új benne a 2. fokozat és egy DynoJet Stage I is van a karbiban. Le ne fosd a bokádat, ha majd leforgatod rendesen mert lép nagyot!
Dede, azokat tőled vette!
akkor abban a blokk, kerekek, villa nem tőlem van?
Disznóság!
Én sosem mernék ilyen bátor lenni hogy megvegyek egy ilyet!
(nem ér felhozni a Camarót )

Csak nem képzeled hogy egy ilyen (nekem)drága csizmát felhúzok és ebben kimegyek ilyen időben?
Inkább fagyjon le a lábam egy szál zokniban!Még az sem biztos hogy tavasszal fel merem venni jó időben,nemhogy most!(sohasem volt még ilyen szép és igazi motoroscsizmám )
Egyébként megvételkor felpróbáltam pár tiritarka sportcsizmát is de basszus abban olyan volt sétálni mintha gömbölyű lenne a talpa!(meg hát nem vagyok én csillagharcos vagy mi a túró )
Sehogy! Éjféltől járatták őket,de még így is katasztófális volt a helyzet!kb 30 járgányba nem tudtak lelket lehelni!reggel 4-kor -18fok!
Most látom hogy te vetted meg Hubi haverom FZR-ét. Hogy megy, milyen a motor?
Áááá nem lehet megfázni ...forró zuhany után akartam egy kicsit hűsölni. szaunázni is valahogy úgy szoktak vagy mi...
Lehet, a festés nekem 8 ezerbe került, homokszórással mindennel együtt. Pár apróságot lefújok még itthon magamnak, am épp most rakom össze. Fasza lesz