Ha nem is motoron de quadon igen!
Délután 2- től nyomtuk este 1/2 9-ig. Nem mondom hogy nem volt hideg de fellegeltünk 1 liter pálinkát páran, így OK volt a hőmérséklet.
Jaja..Én is valamikor olyan tájban persze télen sikerült megvenni első komolyabb motort és persze rögtön el kellett vinni vizsgáztatni, -12 fokban. Hát azt nem felejtem el soha.
Én, mikor még az ántivilágban 83ban megkaptam a Simson S51B-met, -8 fok volt, de nem érdekelt igazán...mentem, és madarat lehetett volna velem fogatni, egy évet vártam (spóroltam, kunyeráltam) rá, mire lett nehezen, akkor is pult alól.
Pedig a 80'-as években a merci diesel után a citroen volt a király, a haver öreg CX-e még indul ahogy kell rengeteg km-rel benne....sajnos azóta elfelejtettek dieselt gyártani illetve másoktól veszik át a motorokat.....
egyébként a 2 ünnep közéig kék kihúznija. Utána kint lakok a saját kecómba fűtött garázzsal. Ott ilyen gondom elvben nem lesz. Max, ha a melóhelyen áll sokat, akkor lehet gebasz. De nem ugyanaz 1 éjjel 12 órája a ház előtt, mint 1 nappal 8 órája a melóhely előtt.
tudja a franc. aszongya szerelő, az izzítás faszányos. Hiba máshol. A legdurvább, hogy az előző kocsim, az 1,6-os kettes dízel golf öcsém segge alatt pöccre indul a -12-ben is úgy, hogy kint aludt a döglött akksi, mert a blokknak annyi is elég volt, hogy 2-t fordított... Énmeg a viszonylag fiatal kocsival szívok mint a torkosborz.
mondjuk ebben a geci hidegben nekem is lassabban tekeri az első reggeli indításnál.. meg 5 km mire bemelegszik, ettő vagyiok ki. tegyek akár ennek a modern autónak is a hűteje elé széélfogót?
Különben én elég sokat használtam, 16 éve vagyok fuvarozó és előtte 10 évig cégeknél sofőr rengeteg hulladéknál hulladékabb(sajátok közt is bőven) kis és nagykocsikkal.......sajnos van tapasztalat....
Délután 2- től nyomtuk este 1/2 9-ig. Nem mondom hogy nem volt hideg de fellegeltünk 1 liter pálinkát páran, így OK volt a hőmérséklet.
Másnap már motoroztam, mert nem esett.
(postások).Dolgoztam én is 2.5 évig náluk,elég volt!(igaz 23 éve)
Na, bátrak?
az még belefér.
9 éves most megy a kicsi felső tagozatba...
Mi kell hozzá?