Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huh, elég faszák lettek, csak te majdnem mindent lefújattál. :) Na majd jövőre én is, ha összegyűlik annyi. ;)

Azt lehet tudni mennyi volt ez kompletten?
Nem akarnám hánytorgatni életkorod, de... A 12 éves unokaöcsém is vágja, hogy zuhanyzás után nem megy ki fél vizesen, főlegnem papucsban, mert megfázik... Szilveszterkor szar a 40 fokos pálinka helyett a 40 fokos láz.
Na milyen a csizma Ábrus? Én ebben a nagy hóban motoros csizmában vittem a kutyákat sétálni. Tök jó. Nem csúszik és nem ázik be. Nem is tudom vegyek-e bakancsot...
Egyik télen amikor szintén ilyen hideg volt, lezuhanyoztam este, aztán kimentem egy kicsit megnézni milyen hideg van. Ahogy kiléptem az ajtón, a papucsom vizes talpa azonnal odafagyott a járdához. Alig bírtam hazamenni...
-12

A kocsi nem indult el. De, délben már igen, úgyhogy be tudtam vele jönni 2-re. Kimászkálok majd 3 óránként, beröffentem.
Itt csak -16 'C volt.
Hogy indult hajnalban a busz Sanyi? Nálunk éjszaka -19 volt....
Nálunk is esett jó sok, pontosan nem tom, mennyi, mert még nem mentem ki ebéd utánra van téve a lapátolás (30m a kocsibejáróm)
innen az ablakból 25 centi körülinek láccik.
tegnap d.u. óta egyfolytában esik, és most olvasom neten, hogy az országban minden felé járhatóak az utak, elált a havazás. Ok, Debrecen már közel a Román határhoz, de ez azért még MO, nem? Tisztára mint a kommunizmusban. Nem mondják meg az igazat. Tegnap este 11-kor el kellett itthonról menjek, éshát a Budapest-Záhony vasútvonal felett átívelő felüljárót alig bírtam megmászni. Ha nem lendülettel indulok, tuti keresztbe jövök le.
most jöttem be délután ota havat dobáltunk nálunk fiúk 35 cm eset plusz a párnapi 10 cm ezek meg ahiradóban 20 cm röl csacsognak nem tudom hol mérték de nálunk gyilkos a helyzet ja és még frankon hórdta a szél gyönyörü kupacokba
jaja nekem is az kéne egy lcd 82 es csak persze akciósan fél áron 4 éve vettem samsung 82 cm es 16.9 es és ennyit birtmost 30 ezerért csinálnák meg mer kéne benne cserélni valami egységet ( ja és még vigyem el fehérvárra mert ott vana servize tehát az még nekem benzin ) és kb 30 at is ér ha jo lenne ennyi ahasznált ára hát tudod ki csinálja meg ennyiért baszák meg de samsungot többet sose mert a haveromnál is és anyuméknál is elromlot nem ilyen de samsungok voltak
tudom-tudom. láttam a képeid között. Szép színe van.
Eszembe jut egy vicc:
egyszerű leányzó kérdezi diszkóba sráctól: Tuc-Tuc-Tuc
- Milyen kocsival jöttél? Tuc-Tuc-Tuc
- Busszal jöttem... Tuc-Tuc-Tuc
- Hű, van egy buszoood ?
Anyósék most is ott vannak, a Komlói út közelében. Megyek én is pénteken, pár napra.
hűde felülről van fényképezve... Emeletes busz?
Most ugrott be hogy te laktál mifelénk!
Mi az hogy felment! Repült!
Felment a busz a Zsolnaynál?
Na ezt nézzétek! Meló közben csináltam a képeket.Nem semmi!
Helló nagyon tutti a cuccod sokba került?
Ezek szerint sikerült megtelepíteni a Lenovot.
Anyáméknak is most szart be a TV, vettem nekik egyet Karácsonyra. LCD-t. Volt egy nagyon akciós nagyképernyős az Osanba, az túl nagy lett. Vittem vissza. Elmentünk együtt, vettünk egy másikat, az túl kicsi lett. Vittem vissza. A harmadik középméret, na az jó lett.
Szevasztok! Kész van a porfestés! Itt van pár kép, ha valakit érdekel!
köszi az aggódást. Kicsit köhögött, de indult... Igaz, az akku bent aludt.
na üdvözlök én is mindenkit visszatértem de medig azt nem tudom kelet itt a virusokrol beszélni hát most ált helyre a gépem GEM OWER volt eddig a garázsban lévöröl olvasgatam amiket irogatattok és akkor nem elég a sz.gép mostmeg bedöglöt a tv is ugy ,hogy frankó karácsonynak indul és még ilyen rohadt hideg is van
Sziasztok! Ma hajnalban -14 fok!A busz 3. tengelyén befagyott a légfékrendszer,és a hátsó tengely kerekei nem voltak hajlandóak forogni!2kört tudtam megcsinálni,utána GAME OWER! Elég nagy szívás ez a hideg.Biztos kijut a jóbol most Thomas007-nek !
Én is biciklivel járok itt a városban,a motort csak azon kívül használom,most nem irigylem a pizza kihordókat!Tegnap láttam egyet,nagyon igyekezett a hidegben.Polgárőrként szolgáltam télen gyalog is,de ha lehetett inkább kocsival mentünk.