Nem akarnám hánytorgatni életkorod, de... A 12 éves unokaöcsém is vágja, hogy zuhanyzás után nem megy ki fél vizesen, főlegnem papucsban, mert megfázik... Szilveszterkor szar a 40 fokos pálinka helyett a 40 fokos láz.
Na milyen a csizma Ábrus? Én ebben a nagy hóban motoros csizmában vittem a kutyákat sétálni. Tök jó. Nem csúszik és nem ázik be. Nem is tudom vegyek-e bakancsot...
Egyik télen amikor szintén ilyen hideg volt, lezuhanyoztam este, aztán kimentem egy kicsit megnézni milyen hideg van. Ahogy kiléptem az ajtón, a papucsom vizes talpa azonnal odafagyott a járdához. Alig bírtam hazamenni...
Nálunk is esett jó sok, pontosan nem tom, mennyi, mert még nem mentem ki ebéd utánra van téve a lapátolás (30m a kocsibejáróm)
innen az ablakból 25 centi körülinek láccik.
tegnap d.u. óta egyfolytában esik, és most olvasom neten, hogy az országban minden felé járhatóak az utak, elált a havazás. Ok, Debrecen már közel a Román határhoz, de ez azért még MO, nem? Tisztára mint a kommunizmusban. Nem mondják meg az igazat. Tegnap este 11-kor el kellett itthonról menjek, éshát a Budapest-Záhony vasútvonal felett átívelő felüljárót alig bírtam megmászni. Ha nem lendülettel indulok, tuti keresztbe jövök le.
most jöttem be délután ota havat dobáltunk nálunk fiúk 35 cm eset plusz a párnapi 10 cm ezek meg ahiradóban 20 cm röl csacsognak nem tudom hol mérték de nálunk gyilkos a helyzet ja és még frankon hórdta a szél gyönyörü kupacokba
jaja nekem is az kéne egy lcd 82 es csak persze akciósan fél áron 4 éve vettem samsung 82 cm es 16.9 es és ennyit birtmost 30 ezerért csinálnák meg mer kéne benne cserélni valami egységet ( ja és még vigyem el fehérvárra mert ott vana servize tehát az még nekem benzin ) és kb 30 at is ér ha jo lenne ennyi ahasznált ára hát tudod ki csinálja meg ennyiért baszák meg de samsungot többet sose mert a haveromnál is és anyuméknál is elromlot nem ilyen de samsungok voltak
tudom-tudom. láttam a képeid között. Szép színe van.
Eszembe jut egy vicc:
egyszerű leányzó kérdezi diszkóba sráctól: Tuc-Tuc-Tuc
- Milyen kocsival jöttél? Tuc-Tuc-Tuc
- Busszal jöttem... Tuc-Tuc-Tuc
- Hű, van egy buszoood ?
Ezek szerint sikerült megtelepíteni a Lenovot.
Anyáméknak is most szart be a TV, vettem nekik egyet Karácsonyra. LCD-t. Volt egy nagyon akciós nagyképernyős az Osanba, az túl nagy lett. Vittem vissza. Elmentünk együtt, vettünk egy másikat, az túl kicsi lett. Vittem vissza. A harmadik középméret, na az jó lett.
na üdvözlök én is mindenkit visszatértem de medig azt nem tudom kelet itt a virusokrol beszélni hát most ált helyre a gépem GEM OWER volt eddig a garázsban lévöröl olvasgatam amiket irogatattok és akkor nem elég a sz.gép mostmeg bedöglöt a tv is ugy ,hogy frankó karácsonynak indul és még ilyen rohadt hideg is van
Sziasztok! Ma hajnalban -14 fok!A busz 3. tengelyén befagyott a légfékrendszer,és a hátsó tengely kerekei nem voltak hajlandóak forogni!2kört tudtam megcsinálni,utána GAME OWER! Elég nagy szívás ez a hideg.Biztos kijut a jóbol most Thomas007-nek !
Én is biciklivel járok itt a városban,a motort csak azon kívül használom,most nem irigylem a pizza kihordókat!Tegnap láttam egyet,nagyon igyekezett a hidegben.Polgárőrként szolgáltam télen gyalog is,de ha lehetett inkább kocsival mentünk.
Azt lehet tudni mennyi volt ez kompletten?