Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BUÉK!
Aztán nehogy ez legyen a vége.
Róka fogta csuka:
Sorry
Így OK.
Boldogat Mindenkinek!
Csak a család és a Szovjet filmek! B.U.É.K. mindenkinek!
Mulassatok jól,sajnos én dolgozom reggel!
na Uraim! Búcsuzok tőletek ezévre! A legjobb lenne egy teremmotorozás egész éjjel, de senki nem tudta leszervezni, úgyh be kell érnünk a sok pezsgővel, tequillával meg pálinkával. Igyátok át magatokat a következő évre, hogy sikerekben, lóvéban, csajokban, és persze térdkoptatásokban, rövid féktávokban, és gázfröccsös ébredésekben gazdag legyen a 2010!
Boldog Újévet Mindenkinek! Olcsó benzinben, és km ben gazdag új évet Mindenkinek!
cicis kép persze még mi kéne és az aszony? vagy ugy gondolnád ,hogy az aszony meg a középsö mi ja és egyszere hogy minden vágyad teljesüljön
Max ha sietünk még felérek. Csak egy kis hangot küldj róla.
Én a középsőt kérem!(az a legmagasabb,én meg anyás típus vagyok )
Cicis kép nincs?
Amúgy boldog új évet mindenkinek!
(az idén már nem lesz semmi a motorodból)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/trabant/trabant-3460806
http://www.hasznaltauto.hu/auto/trabant/trabant-3460806
na látod ha ezekel ünnepelhetném a szilvesztert akkor teljesen nyugot lennék csak lehet kéne egy levél gyogyszer is ,hogy birjam is őket de vállalnám mivel vállakozó kedvü ember vagyok . . . . .
Ma be fogsz rúgni, mint a szamár, holnap olyan leszel, mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni. BÚÉK!
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz. B.U.É.K. És másnapos Január elsejét. Akik meg dolgoznak, csendes nyugott munkaidőt. . . .
mindenkinek Boldóg új évet és olcsób benzint meg balesetmentes évet főleg vigyázzon mindeki magára ha már mások nem vigyázznak ránk B.U.É.K srácok . . . .. . . . .
No, yamisok. Én ilyen formában Kívánok Nektek Boldog és Balesetmentes új évet, sok-sok odafigyelő autóst és sok jó percet a motoron töltve.

Boldog Új Évet előre is!
Nekem is ismerősnek tűnt.
Emlékeztet valamire...... Mintha már láttam volna valahol.
mindegy azért köszi!
szeva, sajna nincs a környezetemben efféle cucc eladó
szia! Bagoly figyu már nem tudsz 2002-03 r1 hez bal oldali idomot de csak a felső részét tehát azt atört c alaku részt ...
Igen,35 az ára.Csak azért várok egy hetet mert nagyon ügyes,fújt már autót nekünk,és tetszett a munkája.