Sztem is ez lesz a vége!De lehet hogy nem,a jövő hetet megvárom.Tájékozódtam több fényezőnél is,nehogy má megint lesre fussak!Találtam 3 embert is,aki ennyiért elválalja.
a förstön (www.the1st.be) szabad regisztráció és free leech van jan 4-ig.
Akinek kellenek filmek, zenék, az most ugorjon.
Persze csak az, aki tudja, mi az a torrent és p2p.
Sziasztok!
Ma elmentem a fényezőhöz megnézni hogy áll a cuccaim festése,sajnos még sehogy.Mindíg tanul az ember,többet nem viszem haverhoz!Igéretet azt megint kaptam,jövő héten nekilát,ha nem viszem máshová.
Értem, majd ha már indítható lesz, megnézem mit tudok vele kezdeni. Mégegy kérdés: Már szinte teljesen összeraktam, és van egy tartó, amit nemtudom hogy honnan vettem ki Nemtudja valaki hogy ez mit tart? Nem a tankot, emrt azis ilyen, csak nagyobb.
Igen,van benne többek közt egy alkatrész(kondenzátor)ezzel állítják be hogy mennyire gyorsan emelkedjen a kijelzett érték.Ha szerencséd van a kijelző műszer két lába közé van kötve,de lehet a panelon is.Neked inkább hitelesíteni kéne,van a panelon egy kis trimmer poti,aminek a közepén kis lyuk van,ott kis csavarhúzóval finoman tekerve lehet a kijelzett értéket esetedben utánállítani.Viszlát holnap.
Lehet hogy hülye kérdés, de lehet azzal valamit kezdeni, hogy a fordulatszámmérőm egy kicsit gyorsabban reagáljon? Mert elég lassan veszi a lapot, pl a motor már hallom hogy tilt, de a mérő még csak 9nél jár és még mindíg megy felfelé.
De be kell tartani a szabályokat, mert könnyen kivágnak, és legközelebb csak meghívásra lehet regelni.
Frissek a dolgok rajta?
a förstön (www.the1st.be) szabad regisztráció és free leech van jan 4-ig.
Akinek kellenek filmek, zenék, az most ugorjon.
Persze csak az, aki tudja, mi az a torrent és p2p.
Ma elmentem a fényezőhöz megnézni hogy áll a cuccaim festése,sajnos még sehogy.Mindíg tanul az ember,többet nem viszem haverhoz!Igéretet azt megint kaptam,jövő héten nekilát,ha nem viszem máshová.
3- 50mp ig sikerült
Valaki meg tudja mondani, hogy Yamaha FZR 250 nen hol találom az alvázszámot?
Köszönöm
Van néhány eladó cuccom:
-fejidom tartó konzol
-első lámpa (dupla)
-kormány csutka pár (38mm-es)
,mind gyári,90-es kiadású 600-ról való!