Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, hogy pénzt is kér érte? akkor végleg nem értem honnan szedte, hogy késhet vele
Sztem is ez lesz a vége!De lehet hogy nem,a jövő hetet megvárom.Tájékozódtam több fényezőnél is,nehogy má megint lesre fussak!Találtam 3 embert is,aki ennyiért elválalja.
már viheted is máshova, március végére sem lesz kész...
legjobb tudomasom szerint azok tulfolyok
Ez A jó oldal... friss.
De be kell tartani a szabályokat, mert könnyen kivágnak, és legközelebb csak meghívásra lehet regelni.
És ez jó oldal?
Frissek a dolgok rajta?
Figyelem, számítógépesek!

a förstön (www.the1st.be) szabad regisztráció és free leech van jan 4-ig.
Akinek kellenek filmek, zenék, az most ugorjon.
Persze csak az, aki tudja, mi az a torrent és p2p.
Én karácsony előtt voltam. Vettem akciós kesztyűt. Jó kis bolt az.
Holnap nem megy senki Pesten a Shoxba?
Sziasztok!
Ma elmentem a fényezőhöz megnézni hogy áll a cuccaim festése,sajnos még sehogy.Mindíg tanul az ember,többet nem viszem haverhoz!Igéretet azt megint kaptam,jövő héten nekilát,ha nem viszem máshová.
há a váznyakon. a motorsdzámot meg ami valszeg AF-es lesz a hengersos mögött a blokk felső részén (a váltó felett)
Akkor azért nem emlékszem rá hogy hova kéne dugni. Már kezdtem azt hinni hogy hülye vagyok
egyik az orrodba másik a seggedbe szellőzőcsövek, nem mennek sehova
Na mégegy kérdés, és mára kussolok. A karbiból az a két hajlított gumicső, amit be is karikáztam, az hova a retekbe megy?
ÓÓ, igen, megvan. Már kezdtem megilyedni hogy kimaradt valami.
Hoppá
Úgy emlékszek a villanyak tetején,fórdítva mint a képen!A két széle kábeleket tart,a két furat meg a tank takarót!
Úgy emlékszek a villanyak tetején,fórdítva mint a képen!A két széle kábeleket tart,a két furat meg a tank takarót!
Értem, majd ha már indítható lesz, megnézem mit tudok vele kezdeni. Mégegy kérdés: Már szinte teljesen összeraktam, és van egy tartó, amit nemtudom hogy honnan vettem ki Nemtudja valaki hogy ez mit tart? Nem a tankot, emrt azis ilyen, csak nagyobb.
Igen,van benne többek közt egy alkatrész(kondenzátor)ezzel állítják be hogy mennyire gyorsan emelkedjen a kijelzett érték.Ha szerencséd van a kijelző műszer két lába közé van kötve,de lehet a panelon is.Neked inkább hitelesíteni kéne,van a panelon egy kis trimmer poti,aminek a közepén kis lyuk van,ott kis csavarhúzóval finoman tekerve lehet a kijelzett értéket esetedben utánállítani.Viszlát holnap.
Lehet hogy hülye kérdés, de lehet azzal valamit kezdeni, hogy a fordulatszámmérőm egy kicsit gyorsabban reagáljon? Mert elég lassan veszi a lapot, pl a motor már hallom hogy tilt, de a mérő még csak 9nél jár és még mindíg megy felfelé.
Helló

Valaki meg tudja mondani, hogy Yamaha FZR 250 nen hol találom az alvázszámot?
Köszönöm
UUuuuúúúúú. Eez nagyon ottvan !
Sziasztok!
Van néhány eladó cuccom:
-fejidom tartó konzol
-első lámpa (dupla)
-kormány csutka pár (38mm-es)
,mind gyári,90-es kiadású 600-ról való!