na tényleg mindenkinek kellemes ünnepeket én sem leszek nagyon az idén már tehát nagy bulikat és jó anyagi helyzetet jővőre és olycsó benzint ami ugy is drágább lesz meg sárga csekmentes éveket meg stb..... csak a jóbol jusson mindenkinek
hát persze ,hogy vannak kint még azért az állapotuk is jobb mint itt nálunk (tisztelet a kivételnek) ha alkatrésznek hozza az ember egész gépet 100 ezer vagy alatta ezt nem akkartam mert nem reklámozom de hozzánk közeli bontos ( aki tudja hol lakom annak nem nehéz kideriteni melyik) egész 600 fzr fejidom sérült de nem annyira mint nekem volt a nyáron 160 ezerért és bontos akkor mennyi lehetett a beszerzési ára na ..............(nem 10% os haszonal dolgoznak) és kint biztosan normálisan nyultak hozzá tehát nagyobb a z esély hogy alaktrészileg jobb mint idehaza
m itmi? fasztuggya ez is 1500-2000euro között volt, és egs régi ezres fzr. ahogy nézem louisos digit műszerfallal, kormány, meg egy XR750-szerű hátsó idom.
ezt én nem azért mondtam ,hogy rontsam az üzleted bocs ha igy jött le csak ez olyan minta motorgumi ausztriában1-2 euroért elhozzák ha kérnek érte ennyit is asztán itt meg 8-10 ezerért szeretik eladni példa : bt-003 as 180 -as vettem 2000-ért dunlap120as elsö1500 forint kb80% ak és max3 évesek meg sorolhatnám én ennyiért veszem kintröl hozzák hát kb ennyit érnek csak hát magyar (használt értékesitöink) szeretik eladni arany árban meg egy picit mélyiteni a rovátkán
pontosan!
mindent megszerel, kivétel olasz motorokat. :) legalábbis nekem még a cagivámat nem vállalta el.. az SDR-emet már annál inkább. Azóta csak hozzá hordom minden gondom-bajom. Már amit nem tudok megoldani.
a bontos még a felét sem adná érte nyugot lehetsz benne egy pár motor került be a környékünkön fogalmazunk ugy inkább ,hogy többe van szállitás mint amennyiért ott kint hozzájut az ember
üdv minden fzr-es nek! egy ismerősöm szólt hogy nemsoká lesz egy 91-es fzr 1000-se, piros-fehér-kék, 30500 km-el, külföldi papírokkal,karcmentes állapotban, első tulajtól, mindene jó és épp, azt mondta olyan mint egy új, a vége 300e ft lesz.azért mondta hogy motorost keres vevőnek mert a bontós elviszi egyben ennyiért,de kár lenne szétbontania, nemrég volt egy vizes 93-as gsx-r-e amit a bontós vitt el.ha valakit érdekel keressen meg.
Nekem még nagy dilemma az egyenes, vagy sportkormány. De majd csak kiforrja magát.
Ha minden összejön, tavaszra teljesen olyan lesz, mint a képeden
mindent megszerel, kivétel olasz motorokat. :) legalábbis nekem még a cagivámat nem vállalta el.. az SDR-emet már annál inkább. Azóta csak hozzá hordom minden gondom-bajom. Már amit nem tudok megoldani.