Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én M8-as peremes csavarral oldotta meg, mert a Faboryban ugyan van olyan lencsefejű inbusz, de picsa anyagból.
nagyítsad ki a képet
Én is havaztam egész nap,de én ezzel! Nekem nem volt olyan király!
Kész a Vas?
sziasztok! VAN EGY KOMPLETT GYÜRÜ SZETTEM EGY DARAB DUGORA!EREDETI GYÁRI JAPÁNBOL SZÁMLÁVAL! nekem sajnos feleslegessben maradt mert végül nem kelett:S:S:Sára annyi amennyiért vettem bontatlan! 14ezer forint!alapméretes fzr 250re!érdeklödni lehet dnbdio@freemail.hu 06305914923
Sziasztok. Valami öröm is a télbe. Elővettem a chryslert, és mentem havazni. Nagyon baró ilyenkor a 4*4
nah, akkor mesélj hát róla...
mikori, micsoda, mennyibe került, hogy megy, van-e rajta valami extraság, tapasztalat, ilyesmi ?
A rendes nevét nem tudom, csak a becenevét - ezt is láttam a motorra írva
KI az ismerösöd? bp-röl vettem a mocit kb kettö hete.
Én is nemrég cseréltem a hátsó tárcsát,az a baj a csavarokkal,hogy imbuszkulcsos,de lapos lencsefejű csavarok,mert a "hagyományos"hengeres fejű imbuszcsavar már nem fér el.Vagy szakbolt,vagy bontó!
ÚÚúúúúúú....ez Kié ez a motor? Mert van egy ismerősöm akit úgy hívnak mint a tankon lévő felirat!

Ne anyázz mlas motoroznak akkor, ha elviszem Őket valahova, de amúgy nem
Szeva érdekelne a kipufdob és az elsö idomok, mi az árfolyam? mi menyi?
Sima a menet. Am énis azt hittem, hogy van mindenhol, de ezek szerint mégsem.
Na ugye, én megmondtam!
milyen a menet? szerintem sima mm imbusz csavar. az meg elvileg minden valamirevaló csavarboltban van...de ha gyárit akarsz akkor Yakomoto Pécs.
Szevasztok! Van egy nagy problémám. Legalábbis nekem az. Ahhoz a k...a féktárcsához nemtalálok sehol felfogató csavart. Amik vannak, azok már nemjók. Voltam már 4 speciális csavarboltban. Nemtudja nekem megmondani valaki, hogy hol a repedt rettenteben vegyek hozzávaló csavart?
se sokkal - csak annyival, hogy nem bírná felvenni
Anyád, nővéred is motorozik?

Jut eszembe, van egy kisméretű (gyerek) komplett speed bőrruhám, sporttársi áron (10000), ha érdekel valakit, megmérem pontosan.
Márciusban meg felteszem az apróra, ha addig nem viszi el senki.
pL. Anyumnak is 35-36-os a lába nővéremnek se nagyobb, Páromé se sokkal...
Tényleg léteznek ám ilyen felnőtt emberek! Igaz a mi családunkban is a 47 felettiek vannak túlsúlyban...
Ez szép, de kinek van 36-os lába? A 12 éves lányomé is 38...
Pedig pont most akarok csizmát venni
36-os méretű új Yamaha motoros túracsizma aukcióban!
http://www.vatera.hu/motoros_c...
Karácsonyi ajándéknak is tök jó!
Nekem nyolc,az enyém csak hátul hajlandó ülni,de azt mindig!Na viszlát holnap!
mosmé? nem aki nem fogyatékos az nehogymá ne vezessen el egy mx-et én ha úgy alakul valszeg az fzr-t passzolom le neki. Most gilera DNA-kat hesszelgettem, abból egy 180as nagggyon durvát megy, és automata, alacsony mi kéne még?
áh, nemfog...
Egy komplett műszerfal,és tank sapkával pumpa nélkül még van eladó.
Asszonynak MX1-et? Ha bekapcsol a power le fog esni róla!Nagyon szerettem,de muszáj volt cserélnem azzal az én asszonyom nem vihettem.