sziasztok! VAN EGY KOMPLETT GYÜRÜ SZETTEM EGY DARAB DUGORA!EREDETI GYÁRI JAPÁNBOL SZÁMLÁVAL! nekem sajnos feleslegessben maradt mert végül nem kelett:S:S:Sára annyi amennyiért vettem bontatlan! 14ezer forint!alapméretes fzr 250re!érdeklödni lehet dnbdio@freemail.hu 06305914923
Én is nemrég cseréltem a hátsó tárcsát,az a baj a csavarokkal,hogy imbuszkulcsos,de lapos lencsefejű csavarok,mert a "hagyományos"hengeres fejű imbuszcsavar már nem fér el.Vagy szakbolt,vagy bontó!
Szevasztok! Van egy nagy problémám. Legalábbis nekem az. Ahhoz a k...a féktárcsához nemtalálok sehol felfogató csavart. Amik vannak, azok már nemjók. Voltam már 4 speciális csavarboltban. Nemtudja nekem megmondani valaki, hogy hol a repedt rettenteben vegyek hozzávaló csavart?
se sokkal - csak annyival, hogy nem bírná felvenni
Anyád, nővéred is motorozik?
Jut eszembe, van egy kisméretű (gyerek) komplett speed bőrruhám, sporttársi áron (10000), ha érdekel valakit, megmérem pontosan.
Márciusban meg felteszem az apróra, ha addig nem viszi el senki.
mosmé? nem aki nem fogyatékos az nehogymá ne vezessen el egy mx-et én ha úgy alakul valszeg az fzr-t passzolom le neki. Most gilera DNA-kat hesszelgettem, abból egy 180as nagggyon durvát megy, és automata, alacsony mi kéne még?
nagyítsad ki a képet