Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehe.. jó pofa..
A KÉT váltót elhoztad!
Amilyen szerencsém lenne mint karácsonykor,akkor 16 fok volt itt Szegeden!Bízom benne hogy nem lesz hóvihar,mikor viszem majd!
Nem volt komoly csak vicc volt. Váltót elhoztam. Ha igy halad az idő vígan mész a műszakira.
fú, így szétbombáztam vóna mintte, akkor hátulja ment volan fel a picsába, eleje meg le
Na pálinkás jó reggelt akinek lehet,nálam újra meló,kergetik ismét a malacokat itt a TMK mögött.Zsolti örülj hogy lelicitáltak arról a motorról,nézd meg jobban azt a motorszámot:át van ütve! Ezért árverezték el,és szerintem ezért nincs műszakija sem.Ha nem is lopott a jármű valószínű műszakin nem menne át.
grat hozzá.. az enyém is rakódik össze. ;)

remélem faszál lesznek első tekintésre, amikor kész lesznek
látom alakul a motorod .
Jó nektek, hogy motorozhattatok! Én ma is még csak összefelé rakom, de már haladok!
Én is!
helló motoros időt hozott a karácsony, én ma gurultam !hát ti ?
Itt találsz leírásokat típusok fül alatt 250-es gépeké még fent van pdf-ben!
http://www.fzrclub.extra.hu
Én úgy tudom hogy a 3ln az a modellkód,és az 1HX a motorkód.Az én gépem 3LN 1HX-es!De lehet hogy tévedek.
Igen,amíg kutyáztam akkor jött meg a csomagküldő,kifizették,becsomizták,nekem meg azt mondták hogy biztos jövő héten jön meg.Persze megettem,én sem gondoltam komolyan hogy 24.-én kihozzák.
sziasztok!egy kérdés:D mi a külömség 3ln és az 1hx fzr 250 között?:Delöre is kösszi:) jah és egy kép a fincsi 0-ás fötengömröl:P:D
Becsempészték a fa alá?
Igen! Meghozta a kabátot! Csak a lányok nagyon csalafinták voltak!
Jó reggelt! Jézuska volt?
Jó reggelt!
licitáld le te is.
Lelicitáltak.
Kaptam... na mit?
Zokni, sapka.