A hidegindítással nekem is vannak gondjaim,én is szelephézagra tippelek,két hengernél biztos,de ha már állíttatom akkor mindegyiket átnézetem.Én most vettem bele zselés akkut,ez 16ah-ás Unibat 16800-ért,ezt még bele tudtam tuszkolni.Zseléset javaslok,mert a hagyományos savas akkunak a kilevegőző csöve pont a hátsó villa és rugótartó közé szellőzi a savgőzt,és nálam is megmarta a villa kereszttartóját,sőt még a rugó felső tartója és a váz középső része is rozsdás volt.A zselés viszont zárt,ilyen gondja nincs.
Igen tudom... de több ötletem már nincsen..a karbit már 2 szer szét szedtem másodszorra már alig volt benn kosz. a gyertyákat is megnéztem már kétszer kitisztitottam ( amugy sem volt koszos) . uj benzin szüröt is tettem fel!már több ötletem nincsen...de ha valakinek van akkor azt szivesen fogadom.egyedül csak az indulással van gond..( persze ha hideg vagy nem ment huzamosabb ideig --- estétöl reggelig-- ) amikor már mentem vele és leállitom pár ora mulva még rögtön idul. szoval én már nem tudom mit kéne tenni vele hogy megszünjön a probléma.. ezért is kérdeztem az aksit.
köszi a gumi kérdést!
Nekem is Briant említették, közelebb is van, szóval lesz rajta sport gumma.
Még 1 kérdés! Van valamilyen univerzális km óra, amit rá lehet szerelni bármilyen motorra? Csak mérje nekem, h mennyivel megyek, meg a megtett km-t. Nem kell szép legyen, elég a legegyszerűbb is.
Sziasztok! Fzr 250r -be (gyárilag) milyen 12v-os aksi valo? mekkora ,
amper,és méretü? ?x?x? .. mert most ami nekem van benn az lötyög a tartoban, és 5-6x 5mp es inditás után már éppen hogy csak ketyereg az öninditó. A sav megfelelö szintü és az aksi töltö is azt jelzi 100%. de mégsem az igazi.elöre is köszi!
Oda már felesleges,inkább tisztítsd ki a tankot.
Az AC-t csak akkor tudod szétszedni ha a csavaros fajta.(az összeperemezett fémházast szét lehet szedni de nehéz normálisan jól tömítve összerakni,tehát azt nem javaslom)
Ha működik akkor piszkáld.
Mindenkinek javasolnám,tényleg hasznos és nagyon jó minőségű kalap.
Harmincért hirdeti a srác,csak nekem egy kicsit nagy volt és a szemüvegem szára sem akart igazán elférni.
Nagyon sajnáltam mert szinte új állapotban van és a Karasnánál 120e az ára,ez meg ugye 30e.
Lehet még megvan ha valakit érdekel.(újbudán lakik a srác,nagyon korrekt volt) http://apronet.hu/one.php?adid...
Bármelyik bringa boltban be tudom szerezni? Hova kell bekötni? a kerékhez?
http://www.prpkft.hu/motor-akk...
Nekem is Briant említették, közelebb is van, szóval lesz rajta sport gumma.
Még 1 kérdés! Van valamilyen univerzális km óra, amit rá lehet szerelni bármilyen motorra? Csak mérje nekem, h mennyivel megyek, meg a megtett km-t. Nem kell szép legyen, elég a legegyszerűbb is.
Inkább ott, hogy miért kell ennyit reszelni, hogy elinduljon.
amper,és méretü? ?x?x? .. mert most ami nekem van benn az lötyög a tartoban, és 5-6x 5mp es inditás után már éppen hogy csak ketyereg az öninditó. A sav megfelelö szintü és az aksi töltö is azt jelzi 100%. de mégsem az igazi.elöre is köszi!
Az AC-t csak akkor tudod szétszedni ha a csavaros fajta.(az összeperemezett fémházast szét lehet szedni de nehéz normálisan jól tömítve összerakni,tehát azt nem javaslom)
Ha működik akkor piszkáld.
Harmincért hirdeti a srác,csak nekem egy kicsit nagy volt és a szemüvegem szára sem akart igazán elférni.
Nagyon sajnáltam mert szinte új állapotban van és a Karasnánál 120e az ára,ez meg ugye 30e.
Lehet még megvan ha valakit érdekel.(újbudán lakik a srác,nagyon korrekt volt)
http://apronet.hu/one.php?adid...
Véletlenül bekapcsoltam ma, nagyon jó kis rock zenék mennek rajta egész nap....