Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hidegindítással nekem is vannak gondjaim,én is szelephézagra tippelek,két hengernél biztos,de ha már állíttatom akkor mindegyiket átnézetem.Én most vettem bele zselés akkut,ez 16ah-ás Unibat 16800-ért,ezt még bele tudtam tuszkolni.Zseléset javaslok,mert a hagyományos savas akkunak a kilevegőző csöve pont a hátsó villa és rugótartó közé szellőzi a savgőzt,és nálam is megmarta a villa kereszttartóját,sőt még a rugó felső tartója és a váz középső része is rozsdás volt.A zselés viszont zárt,ilyen gondja nincs.
ahogyan a bringán is kell, max a mágnest nem a küllőre teszed, hanem pl. a féktárcsa fix részére ragasztod
azazhogy, nem mint biciklis óráról, hanem arról, h fel lehet tenni motorra ugyanúgy. na arról hallottam én is, de így már el is hiszem.
jaja.. én is hallottam róla.

Bármelyik bringa boltban be tudom szerezni? Hova kell bekötni? a kerékhez?
Bringás óra, 300-ig mér, ilyenem volt nekem is
Én ezt találtam... Ez jó lenne ?
http://www.prpkft.hu/motor-akk...
Igen tudom... de több ötletem már nincsen..a karbit már 2 szer szét szedtem másodszorra már alig volt benn kosz. a gyertyákat is megnéztem már kétszer kitisztitottam ( amugy sem volt koszos) . uj benzin szüröt is tettem fel!már több ötletem nincsen...de ha valakinek van akkor azt szivesen fogadom.egyedül csak az indulással van gond..( persze ha hideg vagy nem ment huzamosabb ideig --- estétöl reggelig-- ) amikor már mentem vele és leállitom pár ora mulva még rögtön idul. szoval én már nem tudom mit kéne tenni vele hogy megszünjön a probléma.. ezért is kérdeztem az aksit.
Már magam sem tudom.
köszi a gumi kérdést!
Nekem is Briant említették, közelebb is van, szóval lesz rajta sport gumma.

Még 1 kérdés! Van valamilyen univerzális km óra, amit rá lehet szerelni bármilyen motorra? Csak mérje nekem, h mennyivel megyek, meg a megtett km-t. Nem kell szép legyen, elég a legegyszerűbb is.
5-6x 5mp indítózás azért megviseli a legjobb akkut is, sztem ne ott keresd a hibát.
Inkább ott, hogy miért kell ennyit reszelni, hogy elinduljon.
szevasz
Battery type:GM10-3A Eből elvileg tudniuk kell a méretet is!
12V 10ah
Sziasztok! Fzr 250r -be (gyárilag) milyen 12v-os aksi valo? mekkora ,
amper,és méretü? ?x?x? .. mert most ami nekem van benn az lötyög a tartoban, és 5-6x 5mp es inditás után már éppen hogy csak ketyereg az öninditó. A sav megfelelö szintü és az aksi töltö is azt jelzi 100%. de mégsem az igazi.elöre is köszi!
Jössz, vagy mész?
Sziasztok.
Miért,mivel foglalkozol?(Csak nem vagy porszívóügynök?)
Majd ránézek hogy errefelé fogható-e,ha igen az király lenne.
Még nem baj de jobban kell rá figyelni,mert ha még egy kicsit "beverődik" a szelepülés akkor lassan "elfogy" a szelephézag.
Oda már felesleges,inkább tisztítsd ki a tankot.
Az AC-t csak akkor tudod szétszedni ha a csavaros fajta.(az összeperemezett fémházast szét lehet szedni de nehéz normálisan jól tömítve összerakni,tehát azt nem javaslom)
Ha működik akkor piszkáld.
Mindenkinek javasolnám,tényleg hasznos és nagyon jó minőségű kalap.
Harmincért hirdeti a srác,csak nekem egy kicsit nagy volt és a szemüvegem szára sem akart igazán elférni.
Nagyon sajnáltam mert szinte új állapotban van és a Karasnánál 120e az ára,ez meg ugye 30e.
Lehet még megvan ha valakit érdekel.(újbudán lakik a srác,nagyon korrekt volt)
http://apronet.hu/one.php?adid...
hát bazeg.. most kössél életbiztit velem.. látod hogy nem is gondolná az ember, aztááán..
Abszolut FM 97.3
Véletlenül bekapcsoltam ma, nagyon jó kis rock zenék mennek rajta egész nap....
Szeva! Ha a szelephézagoknál mindegyik az alsó értéken van majdnem, szóval szívónál 0,11-0,12 nél van, kipuf meg 0,22 nél vannak, az baj?
Jah még annyit kérdeznék hogy AC ki lehet valahogy pucolni? mert az elözö szürö már átengedte a koszt... igy gondolom a pumpában is van egy "kevés"...