Akkor is szép.
De a valóság részét te kifejtetted. Sehol egy dugó, teherautó kerékpáros, busz, traktor. Telefonáló gyalogos, trafipax. És a legfontosabb: benzinkút. Kint voltam Romániában, 240-ért sikerült tankolni. Meggondolandó, hogy +kannát a csomagtartóba. A határ előtt már 322 volt a benzin.
Te ilyen érdektelen és irreális dolgokat nézegetsz youtube-on?
Motorozik azt kész.Kanyarodik meg ilyenek.
De forgalom sehol,nincs egy árva turista aki feltartaná a kanyarokban,se kavicsszállító teherautó aki megszórná egy kis anyaggal a kanyarokat.
Olajtócsát se hagyott senki az aszfalton.
Irreális az egész.Műtermi felvétel.
Mert ugye ha eléugrott volna egy Medve(ami nem játék)a bozótból és elkérte volna gépet egy kőrre és a Biker leállt volna vele vitatkozni,na arra én is azt mondanám hogy esemény.
Köszi ábrus a biztatást nem vagyok egyedül!
olyan bajom van még hogy nincs a gépben aksi tartó doboz ozt igy nem tudom milyen az eredeti
A friccek valamit alkottak vele mert a lábtartója is hátrább van rakva mint kéna no meg arrol nem is beszélve hogy a moci 25 kw ra van folytva (hivatalosan) no meg a jobb elsö szimering is ereszt azt is meg kén nézni.
na jól van láttom senkinek nem tetszik az uj kompakt fejidomom se lámpám haragszom rátok igy mostmár csak akkor kaptok képet ha elkészült teljesen na akkor majd látni fogtok olyant amit nem vártok széles lámpa ide széles lámpa oda majd a végén lehet véleményt nyílvánitani majd befogtok szarni vagy azért mert jó let vagy mert nem bizom a kezeimben meg a fantáziámba máma pl. csak egész nap terveztem semmit nem haladtam mivel mindent össze kell hangolni ,hogy semmi ne érjen majd bele semmibe
"Van olyan ember aki szűzen hal meg, vagyis soha nem szexel életében?"
Igen. Programozók és World of Warcraft játékosok.
"Igaz, hogy a lenyelt spermának vannak pozitív hatásai: szebb
bőr, haj, stb.?"
Igaz. Ezenkívül előléptetés, fizetésemelés, bunda, sportkocsi és
gyémántnyaklánc.
"Melyik a legjobb módszer egy gyerek nemi felvilágosítására?"
Nem a legjobb, de kétségkívül a legegyszerűbb ha bekötteted az internetet.
Kiszámoltam a kedvedért,eddig csak a motor és a vásárolt alkatrészei (olaj,műszaki vizsga,egyéb fenntartási költségek és a munkadíjam nélkül) 670e birodalmi egység.
Odafele esni fog, visszafelé már nem.
De a valóság részét te kifejtetted. Sehol egy dugó, teherautó kerékpáros, busz, traktor. Telefonáló gyalogos, trafipax. És a legfontosabb: benzinkút. Kint voltam Romániában, 240-ért sikerült tankolni. Meggondolandó, hogy +kannát a csomagtartóba. A határ előtt már 322 volt a benzin.
Motorozik azt kész.Kanyarodik meg ilyenek.
De forgalom sehol,nincs egy árva turista aki feltartaná a kanyarokban,se kavicsszállító teherautó aki megszórná egy kis anyaggal a kanyarokat.
Olajtócsát se hagyott senki az aszfalton.
Irreális az egész.Műtermi felvétel.
Mert ugye ha eléugrott volna egy Medve(ami nem játék)a bozótból és elkérte volna gépet egy kőrre és a Biker leállt volna vele vitatkozni,na arra én is azt mondanám hogy esemény.
olyan bajom van még hogy nincs a gépben aksi tartó doboz ozt igy nem tudom milyen az eredeti
A friccek valamit alkottak vele mert a lábtartója is hátrább van rakva mint kéna no meg arrol nem is beszélve hogy a moci 25 kw ra van folytva (hivatalosan) no meg a jobb elsö szimering is ereszt azt is meg kén nézni.
Igen. Programozók és World of Warcraft játékosok.
"Igaz, hogy a lenyelt spermának vannak pozitív hatásai: szebb
bőr, haj, stb.?"
Igaz. Ezenkívül előléptetés, fizetésemelés, bunda, sportkocsi és
gyémántnyaklánc.
"Melyik a legjobb módszer egy gyerek nemi felvilágosítására?"
Nem a legjobb, de kétségkívül a legegyszerűbb ha bekötteted az internetet.
Szétküldted ám a fejidomot.
Inkább adtad volna ide, én meg adtam volna az enyémet. Vagy ez a törött volt?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...