Igen ugy van amugy van :) Tank---csap---szűrö---ac---karbi.. :) de gondolkodtam rajta hogy az Ac és a karbi közé is be kéne iktatni egy szüröt...biztos ami biztos! mert a Tank belseje se éppen makulátlan..
Nos valami jó is ért az életben.(bár ha aznap nem megyek el Pestre megvenni akkor itthon vagyok,ha itthon vagyok nem törnek be,ha nem törnek be megmarad a lóvé,ha megmarad a lóvé akkor abból lehet venni csizmát,ha viszont most nem törnek be akkor most nincs riasztó,ha most nincs riasztó akkor megmarad 230e Ft,ha megmarad 230e Ft akkor lehetett volna venni lapostévét,ha lett volna lapostévé akkor több értelme lett volna betörniük mert valami értékeset is elvihettek volna és nem lett volna riasztó sem)
Azt elfelejtettem mondani hogy a nézd meg hogy a benzinszűrő a tank és a benzinszivattyú KÖZÉ legyen kötve!
Találkoztam már olyannal hogy a szivattyú és a karburátor között volt a szűrő és ilyenkor a szivattyú membránja és a szelepei telemehetnek kosszal,annak meg nem hiszem hogy örülnél
Sziasztok! Szeretnék Veletek megosztani egy két dolgot hátha valakinek a javára válhat!
A dolog ugy kezdödött hogy meglett az Fzr-em!eleinte nem is volt vele gond(Mostmár igen csak csodálkozom rajta)ment szépen és indult rendesen. Aztán kezdödött azzal hogy már reggelente nem indult valahogy az erö is kezdett elmenni belöle...nah aztán már a végén betologatásra is alig alig akart elindulni és terhelés alatt gyötrelmessen "pörgött" ki már másodikban is szinte semmi erö nem volt a motorban.. Kérdezgettem egy két ismerösömet és itt a forumon is olvasgattam hogy vajon mi lehet a baj.Végül aztán sok segitséggel Ámbrus jóvoltábol nekiláttam szétszedi a karbit..Hát ....amit ott láttam igen csak meglepödtem.( Képek mellékelve)szinte biztos voltam benne hogy ezt a karbit nem igazán szedték még kitisztitani... A gép azota pöccre indul, és ugy húz és pörög mint az álom :):) Reméllem esetleg valakinek segitségére lesz :)
A bármilyen slicket verd ki a fejedből,nem akarsz Te bajt magadnak!
Mindezek felett a rendőr is igen könnyen megszabadít a rendszámodtól ha meglátja a vágott slicket!(errefelé egyből ugranak rá)
Vegyél normális utcai gumit és ne kísértsd a sorsot,a slick nem az utcára való!
Most már mindegy.Ebben is benne lehetett volna amikor kötöttük de ki a rák gondolta hogy az évek folyamán az asszony aranyban lesz érdekelt.
Amikor kötve lett(2004-ben)akkor meg még nem volt semmink.(meg már most sincs)
A telefont,fényképezőt(a nem létezőt )zsebórát,rongálást(ami nem igazán van)
azt szó nélkül kicsengették(kár hogy a laptopot elfelejtettem említeni a rendőröknek )
Pedig b@sszameg többször is keresett a biztosítós nőci hogy nézzük át a szerződést és dolgozzuk át mert jó pár év eltelt a kötés óta de nekem persze nem volt sürgős.(most is kérdezte de mondtam neki hogy most vitték el,akkor mire kössek?)
kötök neked olyat aminél van értéktárgy is, és ott ha nicns is riasztód sem, akkor is kicsengeti értéktárgyra a 300at, az ingóság meg alapban fizet ugye.
tegnap motoroztam.egyszer majdnem elutottem egy furgont.hiaba, berozsdasodtam.de megalltam mogotte,kb 70 fokban.kifarolt a segge rohadtul nem tapad a gumi de az a 30km kicsit jolesett.a benzinkuton meg hulyenek neztek.este 8kor telen motor tankol.meg is szolt a kutkezelo,h normalis vagoyk? mondom ez a hobbim
Sziasztok! Tudnátok segíteni FZR 400-hoz kell nekem gumiabroncs előre 120/70 R-17 , tudnátok nekem linket adni vagy pontos webhelyet ahonnan rendelni tudnék és nem is olyan drága?Lehet bármilyen márka!Előre is köszi!
felejtsd el a vágottat! Spórolj inkább tisztességes használtra :-) Mi is azt veszünk Majd ha egyszer még eljössz megmutatom milyen vastag egy kopott slick. Aztán azt még megvágják...
tud valaki segíteni gumiügyben? milyen méretű gumit tehetek majd 4JH-s felnikre? Slick gumit szerintetek? abban csak 125-ös méret van, nem, ha jól tudom.
jah, és olcsó gumit hol? hirdetésben láttam vágott slickeket, hajazok rá.
Egyébként a tükrös sisak milyen volt? Mondtad, hogy volt a fejeden...
Elmenés van dolgozni.
Találkoztam már olyannal hogy a szivattyú és a karburátor között volt a szűrő és ilyenkor a szivattyú membránja és a szelepei telemehetnek kosszal,annak meg nem hiszem hogy örülnél
A dolog ugy kezdödött hogy meglett az Fzr-em!eleinte nem is volt vele gond(Mostmár igen csak csodálkozom rajta)ment szépen és indult rendesen. Aztán kezdödött azzal hogy már reggelente nem indult valahogy az erö is kezdett elmenni belöle...nah aztán már a végén betologatásra is alig alig akart elindulni és terhelés alatt gyötrelmessen "pörgött" ki már másodikban is szinte semmi erö nem volt a motorban.. Kérdezgettem egy két ismerösömet és itt a forumon is olvasgattam hogy vajon mi lehet a baj.Végül aztán sok segitséggel Ámbrus jóvoltábol nekiláttam szétszedi a karbit..Hát ....amit ott láttam igen csak meglepödtem.( Képek mellékelve)szinte biztos voltam benne hogy ezt a karbit nem igazán szedték még kitisztitani... A gép azota pöccre indul, és ugy húz és pörög mint az álom :):) Reméllem esetleg valakinek segitségére lesz :)
Mindezek felett a rendőr is igen könnyen megszabadít a rendszámodtól ha meglátja a vágott slicket!(errefelé egyből ugranak rá)
Vegyél normális utcai gumit és ne kísértsd a sorsot,a slick nem az utcára való!
Amikor kötve lett(2004-ben)akkor meg még nem volt semmink.(meg már most sincs)
A telefont,fényképezőt(a nem létezőt )zsebórát,rongálást(ami nem igazán van)
azt szó nélkül kicsengették(kár hogy a laptopot elfelejtettem említeni a rendőröknek )
Pedig b@sszameg többször is keresett a biztosítós nőci hogy nézzük át a szerződést és dolgozzuk át mert jó pár év eltelt a kötés óta de nekem persze nem volt sürgős.(most is kérdezte de mondtam neki hogy most vitték el,akkor mire kössek?)
Köszi!
jah, és olcsó gumit hol? hirdetésben láttam vágott slickeket, hajazok rá.