márciusban vettem. 315 volt + 10 átverési jutalék + győr-debrecen távolság gázolaj vonzata. 1.9-es szívódiesel. 2000.12. havi a forg helyezés dátuma 220 e km volt benne, és az E.on Észak-dunántúli áramsz. vezettette a szerv. könyvét . Azóta 14 e km ment bele. Fék felújítás 45 e Ft + kuplung szett csere 60 e Ft + az alap cserélős dolgok. Most kapott 2 izzítógyertyát. nyikorog a torony csapágy, meg megkék nézetni az adagolót. Néha rángat. Sokat költök rá mire jó lesz, viszont majd féláron jött az akkori piaci árhoz képest.
Vicc. Csak az a baj, hogy egy ilyennek 200 az évi költség-vonzata akkor is, ha ki sem mozdul. Súlyadó, GK adó, műszaki, ződkártya, kötelező..
Pedig ilyen ütni-vágni való szaladgálósnak jó lenne, meg ezzel tudnék cuccolni néha. Persze, csak ha úgy lenne, mint Svájcban, hogy 1 rendszámmal több verda is hajtható, épp amelyikre ráteszed.
Rosszul számolsz, mert 300k a kár, most meg elmegy 300k költség a "megelőzésre", az már 600k.
A tényleges kár csak 300k, mert a többi az értéket teremtett - bár, gondolom, Ábrus nem épp riasztót akart venni karácsony előtt
Ha előbb veszi, akkor lehet, hogy megelőzi a betörést, de ez nem biztos persze. Utólag könnyű okosnak lenni
Én is halogatom már vagy 2 hónapja az alsó szint ablakainak lefóliázását, de valahogy mindig elmaradt. Igaz, rijjasztó van, de akkor is kell pluszba, de kb 50 rugó.
Pont azon törtem a fejem egyik nap, hogy vajon az ember hogyan gondolkozik. Azt írtad, nagyjából 300.000 a becsült kár. Most 200.000-ért csináltattok riasztót, meg lesz még a 2 kutyus is ha jól tudom, tehát alapvetően nagyjából ugyanott vagytok. Sehogy, sem jó ez a mai világ...ha előbb cselekszel akkor meg "kidobsz" ugyanannyi pénzt. Egyik se jó...
Képzeljétek. Ma jött meg az értesítés, hogy mehetek a törzskönyvér. Szerintetek?....Majd 2 hónap volt mire kész lett...hihetetlen mennyit SZOPOK ezzel a motorral. Sebaj, 19.-én mehetek a Replikámért
ja elfelejtettem mondani,hogyan jartam.
multkor lattam ulespupot az enyemre.licitaltam ra,de elfelejtettem ranezni,es tullicitaltak.kemeny 2,86 euroert,azaz kevesebb,mint 1000Ft-ert vittek el az orrom elol,csak azert,mert elfeledkeztem rola
de most megint van egy.ezt mar nem fogom elfelejteni.remelem...
rendszervisszaallitas kikapcsolasa,tempek uritese(ha lehet minipe alol), malwarebytes+nod,es 80%, hogy tiszta.csak ezutan szabad visszadugi netre a gepet!ha meg mindig marad vmi,akkor az komoylabb munkat igenyel.
Én annyit tettem hogy a Virus Buster helyett feltettem az Avast-ot.Az még gépindítás közben sorolta hogy milyen vírusokat talált és mit kezdjen velük(karantén,irtás,vagy hagyja ki)
Azokat kiirtotta de még utána is volt valami sz@rság,mert a rendszer nem akart rendesen működni,ekkor lépett be a kollégám de azt nem tudom hogy ő mit csinált az adatmentésen kívül(begyűjtött valami vírust tanulmányozásra azt tudom)de a végén biztos ami biztos alapon újra lett telepítve a rendszer,hátha megbújik valami a szőnyeg alatt.
Természetesen megoldható,persze ha nem nagyon sürgős.Ha kicsit visszaolvasol akkor láthatod hogy az utóbbi pár napban kissé felfordult az életünk.
Majd elküldöm az e-mail címedre a számomat és beszélünk.
Hello!Nem kimondottam hozzászolás inkább segitség kérés... Ábrus! Ha megoldhato lenne akkor tudnál e nekem segiteni személyesen,mert akadt egy kis problémám a vassal.Láttam nem laksz tölem meszze igy ha jo lenne Neked elvinném szemlére :)!Eléggé kezdö vagyok még a motorszerelés témában igy elrontani nem akarok semmit mégjobban!Valahogy ha fel tudnánk venni a kapcsolatot az jó lenne! elöre is köszi! Attila
Egyenlőre nem tudok semmit,de tegnap vettek tőlem ujjlenyomatot.(csak aztán nehogy találjanak valamin mert akkor nekem annyi)
A szavaikból azt vettem ki hogy tudják kik voltak,csak bizonyítani kéne valahogy,de nekem nem mondtak semmit.(de én azért félszavakból is)
Volt kint a biztosítós is de az ékszereket nem fizetik ki mert arra nem volt érvényes a biztosításunk.Minden másra kaptunk 72500Ft-ot amit kifizetnek most,nem kell megvárni a nyomozás végét.A riasztós épp most zörög itt a szerszámaival,ma lesz beüzemelve a rendszer.
Nálam a téliesítés csupán annyi volt,hogy széthajtottam a ponyvát és teljesen letakartam,Fagyálló eddig is volt benne, a töltőkábel pedig mindig rá van dugva a gépre,ha leparkolok vele az eresz alá.Sokan télire kivonatják a forgalomból,de szerintem sokat nem nyernek vele,nekem meg februárban műszakira is vinnem kell,úgyhogy marad üzemkészen.
Pedig ilyen ütni-vágni való szaladgálósnak jó lenne, meg ezzel tudnék cuccolni néha. Persze, csak ha úgy lenne, mint Svájcban, hogy 1 rendszámmal több verda is hajtható, épp amelyikre ráteszed.
Kemény árak vannak.
A tényleges kár csak 300k, mert a többi az értéket teremtett - bár, gondolom, Ábrus nem épp riasztót akart venni karácsony előtt
Ha előbb veszi, akkor lehet, hogy megelőzi a betörést, de ez nem biztos persze. Utólag könnyű okosnak lenni
Én is halogatom már vagy 2 hónapja az alsó szint ablakainak lefóliázását, de valahogy mindig elmaradt. Igaz, rijjasztó van, de akkor is kell pluszba, de kb 50 rugó.
K:0,21-0,30mm
Képzeljétek. Ma jött meg az értesítés, hogy mehetek a törzskönyvér. Szerintetek?....Majd 2 hónap volt mire kész lett...hihetetlen mennyit SZOPOK ezzel a motorral. Sebaj, 19.-én mehetek a Replikámért
multkor lattam ulespupot az enyemre.licitaltam ra,de elfelejtettem ranezni,es tullicitaltak.kemeny 2,86 euroert,azaz kevesebb,mint 1000Ft-ert vittek el az orrom elol,csak azert,mert elfeledkeztem rola
de most megint van egy.ezt mar nem fogom elfelejteni.remelem...
Azokat kiirtotta de még utána is volt valami sz@rság,mert a rendszer nem akart rendesen működni,ekkor lépett be a kollégám de azt nem tudom hogy ő mit csinált az adatmentésen kívül(begyűjtött valami vírust tanulmányozásra azt tudom)de a végén biztos ami biztos alapon újra lett telepítve a rendszer,hátha megbújik valami a szőnyeg alatt.
Majd elküldöm az e-mail címedre a számomat és beszélünk.
A szavaikból azt vettem ki hogy tudják kik voltak,csak bizonyítani kéne valahogy,de nekem nem mondtak semmit.(de én azért félszavakból is)
Volt kint a biztosítós is de az ékszereket nem fizetik ki mert arra nem volt érvényes a biztosításunk.Minden másra kaptunk 72500Ft-ot amit kifizetnek most,nem kell megvárni a nyomozás végét.A riasztós épp most zörög itt a szerszámaival,ma lesz beüzemelve a rendszer.
Elnézést a késésért,de lettek képek!
Ha érdekel szólj!