Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy kötné inkább biztit nálam
Lassan fel kell függesztenem a motor projectet,elfogytak az anyagiak!
Rendesek, nekem is csináltak matricákat...
Sziasztok! Megrendeltem a matricakészletet!
http://motormatricak.hu Y-fzr252.jpg számú kerül a gépre! Azt olvastam,elég jó minőségű cuccok vannak náluk.
Gondoltam Idénre én is elteszem már a motort, ha valamelyik nap nem esik az eső. Aztán ha jövőre lesz pénzem, akkor Bagoly mesterhez kerül, mert nem akarok szarul járni...

ábrus, hogy áll a nyomozás, sikerült már esetleg kézre keríteni az elkövetőt/elkövetőket?
Ok, kíváncsi vagyok én is. Bár az már csak tavasszal lesz asszem...
csövi: ha kipróbálod kérlek videózd majd le
Hello mindenkinek
Van 3db eladó tankom, igaz TZR-é, de ugy tudom egyes FZR-ekhez is jó. Mind müanyag, és jó állapotú. egyik teljesen gyári, a másik 2re festés ráfér a kopások miatt. Tanksapkával együtt, de kulcs nélkül vannak.
5ezer/db vihetők, nekem a helyet foglalják!
Széles utat mindenkinek!
Biciklihez valót láttam már,abban három kis forgó kefe volt,de ez is jó!
Hatezer háromszáz volt az óra, meg a lánckefe is.
A tisztító meg úgy működik, hogy
-fel kell bakolni a tuját,
-rá kell pattintani a készüléket
-ki kell kötni ellenkező irányba mint amerre forgatod
-van rajta 3 bemenet, ott egy tartájból amit fellógatsz folyik bele a tosztító cucc, közbe forgatod a kereket
-alul van egy kifolyó, ahol kifolyik a redvás cucc
-utána az egyik bemeneten meg be tudod fújni a lánc sprét
-elvileg nem lesz retkes semmi

Hát kíváncsi leszek
Sztem ott van a füle. Felfúrod a lengővillára, és ha láncot akarsz pucolni - mész egy kört !
a tisztitas egyertelmu,de hol ken? ugyis mukodik,ha beinditom a motort,berakom egyesbe,es odatartom?
tehát 6 pénzt attál az óráért?
ÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááá
végüli
s ustaság fél egészség.
ezekszerint FULL egészséges vagy. olyan nagy cucc egy fogkefével megtakarítani a láncot? (költői kérdés)
Úgy, úgy! Lánc tisztító, kenő kézi készülék! Fenomenális
Nekem fogalmam sincs, mijez, de a kinézete, meg hogy IDE beraktad, az alapján valami lánckefe?
6.3eFt volt, meg vettem egy ilyet is, ez is ákciós Aki tudja mi ez, tegye fel a kezét...
A Bázismotornál vásároltam a Szentendrei úton. Rendesek voltak, adtak egy képeslapot, és kis csoki Mikulást amit nem tudtam lefényképezni mert útközben hazafelé megettem...
mipénz? Holvetted?
Kicsit offolok
Vettem a motorra egy ilyet:
Most akciós
Nem is 3... majdnem 5 Na, itt egy jó kép (én fotóztam ) ezek már sok Joule-t tudnak...jáccottunk kicsit. 14 m-ről 5 lövésem közül a két legtávolabbi 40 centire egymástól, a többi közte
Helló mindenki nekem kellene egy fzr 600cm3 blokk ha tud valaki frostmercedes@citromail.hu
hát azért közelsem 3 joul. a kis 3 ezer Ft-ért piacon árult spring-es szar is szép nagyot üt. Csak mo-on elszáltak nagyon airsoft ügyileg. Egy komoly airsoft fegyver min 50 pénz. Egy élethű, teljesen fém gázpisztoly 16-26 e Ft, úgy hogy adják hozzá a tanusítványt is. És a 2 nincs köszönő viszonyban.
a gázfegyvernek szép szórása van. autómata is van abból is. namost néhány ember általában azért csapatbaverődve póbálkozik. Előkapod a gázfegyver. A csoport közepére célozva ellövöd a tárat, és szaladsz, de nagyon. A lövések hangja, és a terjedő kapszaicin megteszi a hatását, már nyertél is fél-1 percet. Az pedig épp elég.
na jo,de en az otthon vedelmerol beszelek,mert ugye ezt nem hordhatod az oldaladra csatolva:) en egy panelban lakom.ott egy iranybol jonnek,az ajton at.egy maganhaznal is jo esetben egy ablakot feszitenek fel.megijedni akkor fognak,amikor latjak a vert:) en nem vagyok vasgyuro,nem vegeztem semmiylen karate oktatast,ezert szamomra a kozelharc eleve eselytelen.a fennmarado lehetosegek kozul ez az egyetlen,amiben ugymond megbizok.ja es ne mharagudtam meg:)
Nem akarlak megbántani, tényleg, de ez, hogy "24 toltennyel eleg jo eselyed van mind a 9-et hatastalanitani" ez James Bond kategória
Eleve 3man 4 irányból rádrontanak, el se találod őket mozgás közben. És nem félnek a 4 mm-es műanyag söréttől, ami kb. 4 Joule-lal jön ki