Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

draganak draga.en hasznaltan vettem nagyon jo aron 20-ert.
Köszi de van a háztartásban elég behatolóban alakváltozást előidéző eszköz,csak időzítene úgy hogy én is itthon legyek.
http://www.youtube.com/watch?v...
2 perc utan kezdodik az izgalmas resz:) ezt muveli a muanyag golyo
nem engedelykoteles.ez egy sport.ha nem az oldaladra csatolva rohangalsz vele a varosban,hanem kesztyutartoban,v otthon a polcon hever,nem szolhatnak. ez oylan,minthogy a csomagtartoban a baseball uto egy labdaval mar nem fegyver, v a tokban tartott kes sem az,mert epp elezni viszed. esetleg a vipera vegere szerelet tukorrel nezed meg,h nicns e elrepedve a fekcso,mert te paranoias vagy:)
Engedélyköteles?Drága?
Mér?
azt elfelejtettem, szoval nem eles. full fem, greengazos airsoft pisztoly. asszem 40 meterig pontos,es eros.fem golyoval meg nem mertem kiprobalni. egy srac muanyag golyoval kivancsisagbol labon lotte magat egy ilyennel kb 1 meterrol. 1 napig nem allt labra,es a nyoma 3 honapig latszott:)
Most megpróbálom így hátha:
gyakorló nunchaku,önvédelmi üllő,stb)szóval kéznél volt a választék.
Mivel szerelmes voltam és a csajomat bántották(ketten)ezért nem igazán tanító-nevelő célzattal választottam(semmi gyakorló eszköz)fogtam a két sai-t kint is voltam a kapu előtt.
Lényeg hogy gondolkodás nélkül bevertem a Lada hátsó szélvédőjét a sai nyelével és fejbecsaptam
a kocsiban a faszit a hátsó ülésen,erre elengedte az asszonyt aki sírva beszaladt a házba.Erre kiugrik a sofőr faszi(40-50 körüli) és nyúl felém,ennek eredménye kézfej és csuklótörés(ku.vanagyot kapott rá)majd gondolkodás nélkül pofán vágtam(mint később kiderült eltörtem a bal arccsontját) el is feküdt egyből.
a fejbecsapott figura ott feküdt a fejét fogva a hátsó ülésen és csendben nyögött.(koponyatörés)
Ekkorra összeszaladtak a szomszédok és a sógorom,ők fogtak le mert esélyes volt hogy hogy ebből emberhalál lesz,ugyanis megállás nélkül rúgtam a fekvő faszit.(többszörös bordatörés,tényleg nem gondolkodtam hogy mit teszek)
A lényeg:mindkettőt a mentő vitte el,engem meg a rendőrök.Meglepődtem,mert a kihallgatásnál csendben elém tették a jegyzőkönyvet,amiben egy szót sem ejtettek a fegyverekről,csak annyi volt hogy védelmére keltem egy fiatal hölgynek akit megtámadott két a nyilvántartásban is ismert alak.A két támadó az eset során megsérült,idegen eszköztől származó külsérelmi nyom nem látható(nem kellett mondanom semmit mert nem is kérdeztek semmit)Említettek még egy másik segítőt,aki közben elment a helyszínről,kiléte ismeretlen.
Aláiratták,majd mondták hogy a fegyvereket tüntessem el,mert ha megtalálják nálam akkor eljárást indítanak ellenem.
Volt tárgyalás két hónappal később,amiben semmiben sem tudtak(akartak) felelősségre vonni,viszont a két majom kapott két év felfüggesztettet.
Látod ilyen is van.
Valamiért nem jelent meg az egész amit írtam (vagy lehet hogy kimoderáltak?)
"ha netán rajtakapod,és jól megrakod,még téged ítélnek el"
És ha én meg azt mondom hogy nem én voltam?
Vagy rám támadt és én csak védekeztem,aztán visszatartottam amíg megjönnek a rendőrök?Istenem,közben eltörött keze-lába(nyaka) de nem szaladt el!
Megismerkedésünk után nem sokkal rátámadtak az asszonyra(nem cigányok) este mikor jött haza melóból,félig berángatták a kocsiba és már tépték a ruháját épp a ház előtt,én meg még mák hogy kint vártam az udvaron.
Akkoriban az edzéscuccom mindig a kocsiban(Capri) tartottam(karateruha,fakés,rövidbot,sai,lánc,gyakorl
csak Pecsen adnak orulteknek fegyvertartasi engedelyt,Szegeden nem:D de ha eltalalom 5 meterrol ezzel,maradando serulest okoz:)
Ugrott a garázskapu:
Éles?
nekem o a haverom:) ket toltott tarral varja a nem hivott vendegeket
link
Köszi a tippeket.
Ma volt a riasztós felmérni,holnap már jönnek csövezni és kábelt húzni.
A ház és a garázs 195e,az infrasorompó körbe az udvaron 80e körül lesz.
A garázs tetejére az automata géppuskaállásra még nem jött meg az árajánlat.
Festi
en a csendorseg mellett voksolnek.azok utottek,ha kellett.mostansag pedig nagyon kellene....
sajnalom ami tortent.de azt modnjak 2x ugyanoda nem csap be a mennyko.
"ha netán rajtakapod,és jól megrakod,még téged ítélnek el"
És ha én meg azt mondom hogy nem én voltam?
Vagy rám támadt és én csak védekeztem,aztán visszatartottam amíg megjönnek a rendőrök?Istenem,közben eltörött keze-lába(nyaka) de nem szaladt el!
Megismerkedésünk után nem sokkal rátámadtak az asszonyra(nem cigányok) este mikor jött haza melóból,félig berángatták a kocsiba és már tépték a ruháját épp a ház előtt,én meg még mák hogy kint vártam az udvaron.
Akkoriban az edzéscuccom mindig a kocsiban(Capri) tartottam(karateruha,fakés,rövidbot,sai,lánc,gyakorl
melyik a szőke?:)
Nekem is van 2 barátom fából, meg egy kígyó vasból. Szívesen leviszem, ha a kedves feleséged ettől jobban érzi magát.
Elég hülyén fogalmaztam, de jó értelemben írtam.
Elnézést,mostanában nem néztem a leveleseimet.
Most látom hogy a Gmail-en van egy levelem Tőled.(meg még vagy húsz olvasatlan)
Itt visszanézve láthatod hogy mostanában elég mozgalmasak a napjaim de igyekszem minél előbb válaszolni.
ábrus, megkaptad a levelem citron ?
miko elkezdtem melegíteni a gumit, már az betette a kaput, aztán kicsit mentünk egyenesben gyorsabban is, és hát.. na gondolom kényelmesebbnek is tűnt egy kartámaszos 4hangszórós motoron ücsörögni
veled volt baja, vagy az FZRrel ?
ez míííg nyári, és kb 10 percig élvezte, utána átnyergelt egy royal star venture-re
Nincs má kicsit hideg az asszony rövidgatyóban szállításához?
Az enyém má nagykabátban mászkál úgy, hogy mindenhova kocsival húzgálom a fenekét.
grand turismo