Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna a jó ügyvéd elengedhetetlen, mert a hazai jogrend nem jog és nem rend Mivel alapvetően a bűnöst védi, keresni kell a kiskaput.
Nekem nem volt ilyen szerencsém!Könnyű testi sértés,személyi szabadság korlátozása,1,5év,igaz próbára bocsátva!Pedig csak addíg tartottam ott amíg a rendőrök kiérkeztek.Fogadott egy ügyvédet,és tanuk híján nem tudtam bebizonyítani a garázdaságot!Rajtam nem látszott semmi,rajta igen!Itt buktam meg.Nagyon körültekintően kell intézni az ilyesmit.Ne járjatok úgy mint én.
de mire a gumisat megtoltod,addigra ezzel leadsz minimum 24 lovest:)
a gazos fegyver okes,csak az a baj,h hallottam,h 9 brazil megtamadott egy sracot.egy ilyennel 2-t kepen lott,a tobbi rohant meg feleje.vesztett.ha egy airsofttal lovod szemen oket,24 toltennyel eleg jo eselyed van mind a 9-et hatastalanitani.ezert valasztottam ezt.
Milyen OFF témák jönnek elő ebben a PC-s topicban
Egyvalamit elfelejtetek. Az ilyen acéltoll, vipera, tőr csak annak segít, aki valamelyest jártas valami harcművészetben, vagy sportos erős testalkatú. Más esetben inkább káros, mert ha habozol használni, általában ellened fordítják, ellenfeled ugyanis többnyire járatos az utcai harcban (kiskorától), kigyúrt, agresszív, és nem mérlegeli a következményeket. És általában többen támadnak egyszerre, ezzel még a küzdősportban jártasakat is meg tudják lepni.
Egyetlen esély a menekülés, vagy a távolság megtartása, de nem ilyen airsoft vackokkal, sőt, még a légpuska sem elrettentő eléggé.
A gázpinyó jó, de csak pepperrel, plusz a nagyerejű gumis is. Meg persze az éles, de az már problémás.
A legfontosabb: ha bármi fegyver elővételére kényszerülsz, azonnal használd.
mert végigjártam az összes extrametál üzletet, és tök véletlen a mombn volt ez az utolsó, ráadásul a szürke, nem is a fekete pedig azt szeretem volna, de még nem tudták mikor jön a karácsonyi szállítmány, úgyh megvettem a szürkést. ja 1500.. pf. szerintem kurva jó.
kérdezzetek, és tanítalak benneteket.
Homloküreggyulladás
Ezzel középen homlokon ütnek,hát belegondolni is rossz!(de miért nincs nekem ilyen?)
K.rvajó! Egy ponton hatalmas erőt visz át.
http://www.youtube.com/watch?v...
Mivel a jogalkotók most már nem látták olyan veszélyesnek a légfegyvereket és kimaradt az új „ törvényből ( 253/2004. Kormány Rendelet ) a légfegyverek sorozatlövését tiltó rész, ezért szabad egyes- és sorozatlövésre alkalmas légfegyvereket adni-venni.

Kiskorúak csak szülői vagy felnőtt felügyelete mellett használhatják.

Vásárlás : Minden 18, életévét betöltött személy jogosult megvásárolni.

Birtoklás : Magánterületen : szabadon, figyelemmel arra, hogy senki testi épségét ne

veszélyeztessük.

Közterületen : csak dobozban vagy becsomagolva, tárat ki kell venni, golyó

nélkül, a golyót külön kell csomagolni.

Az autó belterülete attól függően minősül, hogy hol áll, magánterületen magánterület, közterületen közterület.
meglepő, de a végén megmakolva kurvára kézre áll, és nagyonnagyon kellemetlen ha izmon ütnek vele, arc-fej meg törik-szakad.. nagyon jó hidd el. és sehol nem sér tsemmilyen szabályt.
ja, mégvalami. vettem multkorában valami 400 Ft-ért személyi riassztót. egy műanyag dobozka, van benne 2 ceruzaelem. Van benne egy szeg, azon egy kulcskarika. kihúzod, eldobod. Na jó nem. kihúzod, és az az elba@ott kis izé 300 dbel-el vinnyog mint állat. eszméletlen durva. Nőknek nem rossz. 1- nem kell kiabálni 2- nincs az az ember, akit nem rémít meg a hangja
űtő? Nem kicsi ez ahoz? szúró szerszám nem? vagy ez hogyműxik? rákerestem a gugliba, de nem találtam épkézláb képet amin látszik akármi is.
szép kis story. Igen, ha jól állnak hozzá a rendőrök, akkor nincs gond. De szerencsétlen vénembert is hogy meghúzgálták aki az uborkát elektromossággal táplálta, pedig kinek miköze hozzá, hogy autómata löveg van a ház előtt a falon. NE JÖJJÖN BE! De sajnos hazánkban továbbra is jogai vannak annak aki kérés nélkül bemegy hozzád.
Nekem van egy kígyó, amit húzgálok magammal. Van egy zsebkésem (tényleg csak zsebkés), bármikor jó lehet, csavarhúzónak, letört fülü sört nyitni! Van egy légpuskám, ha otthon hallok valami zajt, megyek és lövök. Gáz-riasztó fegyveren már én is gondolkodtam. Azzal bátran lehet lőni valakinek a szemeközé is. Az airsoft fegyverrel a gond, hogy maradandó sérülést is okozhat. A gázfegyverrel meglőtt ember, meg már örül ha fetrengni bír. Csak a szele kapott el egyszer egy gázspraynek. 1 óráig a könnyemet nem tudtam a nyálamtól teljesen megkülönböztetni. Az airsoft meg.... fejre senki nem mertne vele lőni (lásd fejjebb a villanyos vénember esetét)...ha már kabátban a támadó, semmire sem való sajna, oda már a dupla rugós slavia se való sokmindenre. Az is beszerezhető egész olcsón(kb mint egy komoly airsoft ára, sőt talán kicsvel még olcsóbban is), viszont a viseléséhez a helyi jardra be kell adni a fegyvert, a tipusbizonylatával, és egy kérvényt. a kérvénybe elég megemlíteni, hogy rossz környék, sötétben járok haza munkából, és hogy biztoságot jelent számomra, bla-bla, és 30 napon belül az engedéllyel együtt visszakapod a gázfegyvert (egyébként az airsoftra is ez vonatkozik) Onnantól tokjában, kibiztosítatlan állapotban viselheted magadon. Viszont, ha látható helyen hordod, a rendőr elveszi tőled.
Lőttem ilyennel csak ak-val. Elég zura.
na feri.. nézd, kedvellek ezért tanítalak: gázvegyver alap, mellé gumis, és mivel a keserű elöltöltős gumis revkókat gyárt az nem előszerelt lőszernek minősül, így nincs torkollati energia-korlátozás. objektumvédelemre annál jobbat nem talász, utcai önvédelemre gázos, arra 5000körül van a viselési(remélem mindenki tudja mi a különbség a viselési és a tartási között..) engedély és kész. Ja most vettem közelharcra cold steel által gyártott hát gyakorlatilag alkoholos filc, ám valójában egy kompozit anagyból készített ütőszerszám, nézzétek meg: cold steel sharkie.
Pici kenyér, meg ettünk csokit is.
Már alszik. De elég későig fent van. elérte a taknyosság, nem nagyon bír aludni. Ez kihat ránk is , mi sem alszunk.
Most kapcsolok:nem kéne Neki már régóta aludnia?
Kicsilánynak jó éjszakát
Kicsilány üzeni alvás................................

na ezert nem adtam meg a bnom kezebe ezt a pisztolyt:) kepes lenne hasznalni:)
A feleségem sajnos lelkileg képtelen cselekedni ilyen helyzetben.(viszont félni azt nagyon kitartóan tud)
Ráadásul mi lenne ha tudná kezelni és én esetleg valami rosszat szólok?(tűzpárbaj?)
"esetleg a vipera végére szerelt tükörrel nézed meg,hogy nincs e elrepedve a fékcső,mert te paranoiás vagy"
a jo az,h akar a feleseged is tudna kezelni.nem rug nagyot vissza,mint az eles.egy normal testalaktu ferfi eszre se veszi.