Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó.
Beszéltem a sráccal,intézi a bankot.Örült hogy van rá érdeklődő (aki végre nem valami félszerzet)
Szerintem marad a szombat du.
Akkor sajnos nem lesz. Amúgy a német ebay-en találtam, de amikorra ideér többe kerül a hús mint a leves.
hűű, há vagyunk ezzel még egy páran így.. Engem is érdekel. Akinek van 20-30 darab esetleg otthon, az rajtunk simán meggazdagodna
Megkaptad?
Sziasztok! Nem tud valaki Frézi 600-hoz üléspúpot? Vevő lennék rá!
JA
Jajj de kis irigy....csak azért mert Nekem jobb mocim van
jóó, hát úúgy könnyű hogy a gabesz csaja vagy
Igen,nekem lesz műszaki február elején,de ha hó lesz az se baj,majd haverral elvisszük futón!
Bizony Még ültem is rajta, persze nem ment a motor. De videjó is van róla, majd feldobom. Iszonyatos hangja van :) és azt kell mondjam, kényelmesebb mint a Frézi

Van "közös" képem is Gáborral :) meg aláírás, meg Stefanóval is van kép - aláírás. Celeb vagyok
Hópöcs? Kedves kép
Helló az a képen Talma lova
Ilyen már velem is esett meg.
Veszekedni meg kár miatta.(nálunk ilyen nincs,itthon mindig nekem van igazam ha nincs itthon az asszony)
Mire megyek viszem, csak elfogyott a pízem mire odaértem.
Hát a BMW családi vitát kavart ott veszekedtek, majd holnap megkérdem mire jutottak. Ha nem késő, leviszem Norbit ha megyek, és megnézi. De lett a Ducatora ablak tekerő.
Esőruha?BMW?
Igazi férfi, ha a farka feláll, elveszti a fejét
Délutánra a feje már leesett, de a farka még állt.
Egy kis kedvderítő
Egy kis nyáridéző kép Rólam
neeeem, betartottam a sebesseghatarokat.tudod, hideg gumi, csuszos ut, stb. legalabbis ott elotte tuti betartottam:)
Nameg, 200-nál elsuhanván... bámult keveset maga elé, és megállapította sok kávét ivott, hisz ki az az Á*at, ki ilyenkor motorozik...
en mar iden motoroztam:) neztek is hulyen,h ki ez a baromallat, aki itt csuszkal a hideg betonon:) dehatkerem az 5 fok az 5 fok. akkor mar lehet, ha viszket a tenyered:) meg a rendor is bamult,h mi van itten kerem,megjott a tavasz? el is felejtett megallitani igazoltatni:P