Ábrus részvét!Sajnos ezeknek mindent szabad!Még a törvény is védi őket,ha netán rajtakapod,és jól megrakod,még téged ítélnek el.Sajnos most ilyen idők járnak!Remélem fordul a kocka!
xuanhai: nagyon faszásak lettek az alkatrészek, főleg a felni tetszik, azon is a narancs csík. Állatul fest! majd, HA gondolod és van kedved, leírhatnád, hogy pontosan, hogyan csináltad
No jó napot. Egy pár napig nem voltam, csak most olvastam a kommenteket. Ábrus, részvétem...az ilyen dolog soha sem jó, de hogy pont Mikuláskor...undorító népség. Mert az, hogy az értéket elviszi, azt megértem valamilyen szinten, bár centinként vagdosnám be azt aki ezt tette és utána begyömöszölném egy TOI-TOI-ba, hogy hetekig szenvedjen...szóval az értéket még megértem valahol, hogy miért tette, de azt, hogy elviszi a Mikulás csomagot...szánalmas. Tipikus, unintelligens, egyszerű, buta cigány...erre nem lehet mást mondani. Remélem a kis pulyáknak a torkán akad majd....
Egy pár "okosság" amit csak halkan súgok meg...500 ft-os 4 AA-s elemmel működő "biztonsági" kamera, villogó led-el és forgó fejjel. Valamelyik biztonsági cég nevét és címét tartalmazó matrica az ablakokon JÓL látható helyen felragasztva. Riasztó-s doboz fel a falra, elég csak a doboz, nem kell sok tíz ezerért riasztó, ha nem akartok - nincs rá keret perpill. Tudom, utólag okos az ember, de hidd el, ezek a pár száz forintos megoldások is elegek arra, hogy a cigány ne épp Hozzátok akarjon bemenni, hanem a szomszédba...
A kutya nagyon jó ötlet, Nekem is egy Német juhász leányzó vigyáz Frézire.
Részvétem Ábrus,én is polgárőr vagyok,ismerem a fajtájukat.A múltkor az asszonyt is ajtóig kísérte egy fiatal barna koma,azóta a kezéről hiányzik az egyik gyűrűje,sajnos nem tudtam illendően fogadni mert éppen fürödtem.Utána én is elővettem néhány szolgálati eszközt,sőt csináltattam a köszörűs kollégával egy csinos bozótvágót,dicsérte,azt mondta nagyon kemény anyag!(és borotva éles)Már csak nyelet kell rá fabrikálnom,aztán hajrá!
nem.. annyira nem voltam precíz. :)
kivágtuk otthon, fény után ráragasztottam, ráöntöttem egy liter zsírtalanítót, és úgy ment rá a lakk. szépen körbefogta.
Több ábra is lett volna, de sajnos lehetetlen ollóval kivágni fóliából az ennél bonyolultabb dolgokat. persze szépen. ha jövőre el fog menni a fénye, és ráveszem magam, h újból megcsináljam sokkal igényesebbre, akkor valószínűleg kivágatom majd magamnak az ábrákat.. úgy könnyebb felragasztani.
hát ő a barátnőm. ;)
és ez az új motor, ez van most szétszedve, és ennek a részeit látod az előbbi képeken.
Egyébként a barátnőm igen tehetséges rajzos csajszi, ő tervezte a yamahai feliratot rendelésre... több is van, de ezt választottam, mert ezt még nagy nehezen ki tudtam vágni, nem annyira bonyolult.
A smileyt viszont én terveztem. azért érezni az én művésziességemet is, nem? a motogp-s zászló meg enyhén szólva el lett nemzve.. de sebaj. az enyém, én csináltam.
Valamiért nem lehet kinagyítani a képeket,hiába kattintok rá.
De a kis képeket nézve tök jónak tűnik.
Más:meg szabad kérdezni ha nem vagyok indiszkrét,hogy a képeid között az utolsón ki ül a motoron és ez melyik motor?
na másik téma. kész vagyok a felnikkel, és a műanyagidomokkal.
erre most nem vagyok büszke, mert próbáltam minél költséghatékonyabban kijönni már ezekkel (elfogy a pénz decemberre.. ), így valamennyire a minőség, és az igényesség kárára is ment. de íme a képek: ilyen volt és ilyen lett címmel.
Köszi szépen mindenkinek az együttérzést,tényleg jólesik.Elvileg tegnap kezdtem volna éjszakára de ugye technikai okokból nem mentem.A főnököm annyit mondott,hogy vigyem be a kártyámat és majd Ő mindennap lehúzza mintha ott lettem volna.(rendes Tőle)
Most este elmentem fél órára leadni a kártyát de az asszony elkezdett hisztizni(jó,megértem)hogy Ő nem marad itthon egyedül mert fél.Mondtam hogy csak jövök-megyek,nem fog bejönni senki ne izguljon.
Amíg visszaértem kétszer hívott,hogy most én jöttem meg?
A másik félelme az,hogy mi van hogyha este ránk törnek alvás közben?
Erre kimentem és behoztam két régi haveromat,majd megkérdeztem hogy bemutassam őket,vagy még emlékszik rájuk?(megismerkedésünkkor tizenkét-három éve napi egy másfél órát edzettem velük)
Széles mosollyal csak annyit mondott,hogy ha feleúgy tudom őket használni mint régen,akkor nyugodtan alszik.
Szívesen kipróbálnám a "vendégeinken" hogy mennyire emlékszem még.
ábrus! részvétem!
régebben hozzánk is betörtek, még kicsi voltam, nem fogtam fel a dolgot, de elmékszem anyám összeomlott... 2 évnyi munkájuk ment kárba, 2 évnyi megtakarítás... akkoriban
nemrég egy ismerősömékhez törtek be, elvittek 10 millát, meg 6 laptopot. ... NC ... hát azért jól kerestek aznap, az biztos. mostanában megnövekedett a betörések száma, talána közelgő karácsony miatt, de remélem fajtól és nemtől függetlenül megkapja minden mocsadék azt, ami jár neki.
MIÉRT?
Szereted a Milka csokit?(mert az is VOLT két tábla a csomagok mellett)
Lassan összeáll hogy mi minden hiányzik,lehet hogy holnapra az is kiderül hogy a számítógépet is elvitték.(bár most még asszem megvan)
A csizma jó de most valahogy nem igazán tudok neki örülni.
Egy pár "okosság" amit csak halkan súgok meg...500 ft-os 4 AA-s elemmel működő "biztonsági" kamera, villogó led-el és forgó fejjel. Valamelyik biztonsági cég nevét és címét tartalmazó matrica az ablakokon JÓL látható helyen felragasztva. Riasztó-s doboz fel a falra, elég csak a doboz, nem kell sok tíz ezerért riasztó, ha nem akartok - nincs rá keret perpill. Tudom, utólag okos az ember, de hidd el, ezek a pár száz forintos megoldások is elegek arra, hogy a cigány ne épp Hozzátok akarjon bemenni, hanem a szomszédba...
A kutya nagyon jó ötlet, Nekem is egy Német juhász leányzó vigyáz Frézire.
Na meg persze egy másik fenevad is
Ahogy elnézem lehet hogy te beszélsz kínaiul, vagy japánul? Lenne egy kis problémám....
(tényleg jók lettek)
No hívnak aludni,talán ma már sikerül.
Jó éjszakát mindenkinek!
kivágtuk otthon, fény után ráragasztottam, ráöntöttem egy liter zsírtalanítót, és úgy ment rá a lakk. szépen körbefogta.
Több ábra is lett volna, de sajnos lehetetlen ollóval kivágni fóliából az ennél bonyolultabb dolgokat. persze szépen. ha jövőre el fog menni a fénye, és ráveszem magam, h újból megcsináljam sokkal igényesebbre, akkor valószínűleg kivágatom majd magamnak az ábrákat.. úgy könnyebb felragasztani.
és ez az új motor, ez van most szétszedve, és ennek a részeit látod az előbbi képeken.
Egyébként a barátnőm igen tehetséges rajzos csajszi, ő tervezte a yamahai feliratot rendelésre... több is van, de ezt választottam, mert ezt még nagy nehezen ki tudtam vágni, nem annyira bonyolult.
A smileyt viszont én terveztem. azért érezni az én művésziességemet is, nem? a motogp-s zászló meg enyhén szólva el lett nemzve.. de sebaj. az enyém, én csináltam.
De a kis képeket nézve tök jónak tűnik.
Más:meg szabad kérdezni ha nem vagyok indiszkrét,hogy a képeid között az utolsón ki ül a motoron és ez melyik motor?
remélem ti is látjátok benne a mondanivalót...
ride-ride-ride and then sleep.
erre most nem vagyok büszke, mert próbáltam minél költséghatékonyabban kijönni már ezekkel (elfogy a pénz decemberre.. ), így valamennyire a minőség, és az igényesség kárára is ment. de íme a képek: ilyen volt és ilyen lett címmel.
ilyen volt:
Most este elmentem fél órára leadni a kártyát de az asszony elkezdett hisztizni(jó,megértem)hogy Ő nem marad itthon egyedül mert fél.Mondtam hogy csak jövök-megyek,nem fog bejönni senki ne izguljon.
Amíg visszaértem kétszer hívott,hogy most én jöttem meg?
A másik félelme az,hogy mi van hogyha este ránk törnek alvás közben?
Erre kimentem és behoztam két régi haveromat,majd megkérdeztem hogy bemutassam őket,vagy még emlékszik rájuk?(megismerkedésünkkor tizenkét-három éve napi egy másfél órát edzettem velük)
Széles mosollyal csak annyit mondott,hogy ha feleúgy tudom őket használni mint régen,akkor nyugodtan alszik.
Szívesen kipróbálnám a "vendégeinken" hogy mennyire emlékszem még.
régebben hozzánk is betörtek, még kicsi voltam, nem fogtam fel a dolgot, de elmékszem anyám összeomlott... 2 évnyi munkájuk ment kárba, 2 évnyi megtakarítás... akkoriban
nemrég egy ismerősömékhez törtek be, elvittek 10 millát, meg 6 laptopot. ... NC ... hát azért jól kerestek aznap, az biztos. mostanában megnövekedett a betörések száma, talána közelgő karácsony miatt, de remélem fajtól és nemtől függetlenül megkapja minden mocsadék azt, ami jár neki.
Szereted a Milka csokit?(mert az is VOLT két tábla a csomagok mellett)
Lassan összeáll hogy mi minden hiányzik,lehet hogy holnapra az is kiderül hogy a számítógépet is elvitték.(bár most még asszem megvan)
A csizma jó de most valahogy nem igazán tudok neki örülni.