Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátha jól lefostosodnak a sok fruktóztól....
A VÉGÉN MÉG RÁM TERELŐDIK A GYANÚ....... Pedig itthon voltam. Képekkel tudom igazolni.
Csizma kafi? Már hogy valami pozitívum is legyen.
Most tűnt fel hogy a spájzból eltűnt a két mikuláscsomag is.(az egyik diabetikus az unokaöcsémnek)
Tehát gyerekeik is vannak és jó családapák.(de két csomag annyi rajkónak?)
Aztakurva...... Hajrá, Gárda !
hát igen mert japán motor, ammeg nem lehet mer a japók is gonoszok volta, olasz is ugrik, hú anémet is.. marad az angol, meg az amerikai. fasza ja meg a jawa
alakitunk egy gárdát FZR-es egyenruhában? csak viszont utána lehet még az FZR eket is kitiltják vagy le kel vennünk a motorrol a feliratokat is mivel nem járhatunk a G. egyenruhában igy gárda motornak minősitik majd tehát avval sem
Köszi szépen de(sajnos már)nem sok tennivaló maradt,amit kell azt már intézem.
Szóljatok ha tudunk valamiben segíteni. Szép Miku ünnep lett. Most meséltem Gottinak, lehidalt az is.
Természetesen engem sem hagy hidegen a dolog(az asszony még mindig padlón van)de nem sok értelmét látom hogy felhúzzam magam.(bár ha tudnám ki volt letépném a fejét,az nem kérdés)
Basszus szép mikulás-napi meglepi (én nem tudnék ilyen tárgyilagos lenni hasonló helyzetben)
Bár a polgárőröknek van pár ötlete hogy kiket kell "megkérdezni"+van egy (nekik) érdekes rendszám.
Ma felmentem Pestre délelőtt csizmát venni(SIDI)és a napi program az asszonnyal elnyúlt egész estig.
Erre jöttünk haza.Mák hogy megvettem a csizmát mert ennek az ára is itt volt a fiókban.(65e)
A rendőrök egyből levágták hogy tetvedék amatőr cigányok lehettek,minden jel erre vall.
De nincsenek ábrándjaim arról hogy megkerül bármi is.
frankó mikulásnap akkor és még csodálkoznal ,hogy mért ölik öket hát nem csak a börük miatt ezekel azt kéne egy sziget vagy rezervátum oda mindet és kinyirnák ezek egymást is még segiteni sem kéne
És erősen hajlok rá hogy visszaállítsam a régi rendszert,amikor még két németjuhász járőrözött szabadon az udvaron.(jelenleg három macska a felügyelő de azt egybehangzóan állítják hogy nem láttak semmit,hasznavehetetlen népség)
Az megvan,összeírták.
az a lényeg hogy legyen jegyzőkönyvben ami kár van, akkor nagy baj nem lehet.
Azt elfelejtettem:holnap hívom a biztosítós nőcit.
300kilót még pont térít a biztosító, még riasztó meg mindenféle figyfene nélkül is. (ha nálam kötsz )
Ja!Holnap jön a riasztós felmérni!
Nálunk is járt(ak) csak nem teljesen fehér a szakáll(uk) és kicsit barnább a bőre(ük)
Ő(k) ugyan nem hoztak nekünk semmit,viszont elvittek mindent ami értékes volt itthon.
Készpénzt,aranyékszert,telefonokat(ugye mondtam hogy ne hagyj itt pénzt)
Mivel a kéményen nem tudott(tak) lemászni,ezért inkább befeszítették az ablakot és ott jöttek be.
Kiborogattak,felforgattak mindent de annyi eszük nem volt hogy az asszony új sisakját,kabátját is értékesnek találják)
Tv-t,videót és mint a példa mutatja a számítógépet nem vitték el,viszont a konyhaszekrényt és a spájzot azért átnézték.
Igénytelennek nem mondhatóak,mert az öt puttonyos Tokaji aszút elvitték de mellőle a kékfrankos már nem felet meg a kényes ízlésüknek.
A garázsban nem jártak és a Sárga kulcsa sem kellett nekik.(de a beletűzött tizes az igen)
Az össz veszteség kb:három kiló környéke.
Most mentek el a helyszínelők,hétfőn mehetek a Yardra papírmunkát intézni.
HAJRÁ JOBBIK!
Kérdezni is akartam, mert furán néz ki a Miki, hogy iszik az rendesen?
Még jó hogy nem kavarta össze a csomikat.
Te csokievés közben néznéd ahogy a feleséged spiccesen keni a gyerekek kenyerét arckrémmel.
Nálunk is járt. Azért dolgozott, hogy szépnek lássam az asszonyt
Neki arckrémeket hozott, nekem meg Vilmoskörtét
Szerencsére azért a gyerekekre is gondolt