Volt egy kis lepődés. De betudtuk a pálesz illatnak amit a miku árasztott. De ugyebár messze van Lappföld. Étlen szomjan meg pláne.
De a szándékot kell nézni.
na hát hogy a bús picsába ne ilyedt volna meg? még most is fura lenne, ha eccercsak anyám bekísárne egy pasast, műszakállban, gagyi mikulásruhában, és itt ölelgetne, meg térdére ültetne, tudomisén
Imádom a humorod,hirtelen ezt találtam alátétnek!Na akkor itt vannak a csapágy helyettesítések 600(500)-rugóhimbához:minden csapágy SKF,előre a vázhoz NK16/20-as,a kutyacsontokhoz NK16/16-os tűgörgős csapágyak,ezek 16mm-es belső átmérőjűek,ezért a bennük levő csaphüvelyekből le kell köszörültetni 1mm-t(nullás illesztésre!)!Én esztergáltattam mert itt nincs hozzá köszörű,de a kemény anyag miatt elég nehézkes volt,ezért a köszörülést javaslom.Természetesen a külső szimmeringek is kisebbek24x16x3-at kaptam szintén SKF boltban.A rugótartó csapágy az egy csúszó gömbcsukló,persze eredeti méretben az sem kapható,a GE 15 TXGR rakható be helyette,ennek viszont a belső átmérője nagyobb,ezért esztergáltatni kell egy 12mm-belső,15mm-külső(ez is nullás illesztéssel!)és 30mm-széles illesztő csapot,ezt belenyomva összerakható.A szimmeringek itt is változnak,26x15x5-ös kell hozzá.Kicsit munkaigényes,nekem négy napig tartott,de ezzel már uniós a himba,később könnyen javítható.
De a szándékot kell nézni.
Nálunk a kölök megijedt
http://bekessanyi66.dobd.hu/mo...
Sok sok virgácsot nektek..... Meg szép szőke krampusznénit.