A PC témához annyit hogy azért hiányzom mostanában,mert pár napja vírusos lett ez a sz@r és napok óta küzdök vele hogy ne kelljen mindent újra rakni(nyerésre állok).
A besurrant termék(rohadt trójai) bejutva kiütötte a tűzfalat és a vírusirtót is és feltúrta az egész gépet.Indítás után kb:2-3 perccel leterheli a processzort 100%-ra és megfog mindent,még egy mappa megnyitása is percekbe telik.Kitörölte az összes játék mentéseimet és szabálytalan időnként a monitor képét a tükörképére fordítja és nem sokkal később vissza.(vagy lefagy de ezt ritkán)
Most a melóhelyről írok de már otthon is hatni kezdett a szérum és döglődik a rohadék.
c:\Documents and Settings\mlas\Local Settings\Application Data\Identities\{F954607B-BFD9-4E7E-803B-4F21E30BEDF5}
\Microsoft\Outlook Express\és itt vannak a fájlok
A mlas helyett a sajátod írd: start gomb, és a kijelentkezés - [ez az, ami itt van]. Az elbaszott szám nevű könyvtár neked más, de hasonló
Az macerásabb. Most nem tom neked megnézni, mert Linuxban vagyok, fejből meg nem megy. De ha nem teszi be senki az elérési utat, én kb. 1 óra múlva megírom.
Egyébként meg szokj le arról a xarról (Outlok Express= kitekintő gyorsvonat ). Használj Mozilla Thunderbird-et, az legalább jó. Jól be lehet állítani, menteni, SPAM szűrő is van benne. Én vagy 5 éve azzal nyomom.
na végre nem csak nálam pc a könyvjelzöket nem tudom de a pl. a kedvenceket egyben kimented valamire és ha ujratelepitetted a gépet akkor bemásolod a kimentett kedvencek mappát az ujra telepitett kedvencek mappába és ott lesz az egész régi minden szerintem talán az is gy lehet de nem biztos
naja attól én is félek. igazából rájöttem, h a legapróbb dolgok fogják kitenni a legtöbb pénzt... mert ha már rászántam magam, akkor igényesen is akarom megcsinálni. attól tartok, többet fogok a motorra költeni nyárig, mint amennyiért vettem. de viszontjobb lesz, mint új korában. már ezidáig szépen letakarítottam minden egyes alkatrészt, ami a kezembe jutott, lelakkoztam őket védőlakkal, a legapróbb dolgokat is, a csatlakozásokat leápoltam, bezsíroztam a zsírozandó helyeket.. ;) készen áll majd egy európai túrára...
8 ruppót... tiszta haszon volt. úgy néz ki szimpatikus voltam a fószernak, mert amúgy egy felnit vállalnak 5ezerért. ez meg volt 4 nagyobb elem, és 1 apró: hátsó lengőkar, váznyúlvány, 2 segédváz, és 1 stander. Mondjuk csak festve vannak, és nem lakkozva, a felniket pedig lakkozzák is.. tehát 2szer kemencézik, tehát az se olyan rossz ár.
Amúgy nem tud valaki valami hétvégi munkát, bármilyen idomosnál, fényezőnél, porszórónál, szerelőnél, polírozónál? :D megköszönném, érdekeltek mindig is ezek a dolgok, habár nem ez a szakmám, de szeretném művelni. a pénz se jönne rosszul, de nem elsődleges szempont.
Nincs local utána
A besurrant termék(rohadt trójai) bejutva kiütötte a tűzfalat és a vírusirtót is és feltúrta az egész gépet.Indítás után kb:2-3 perccel leterheli a processzort 100%-ra és megfog mindent,még egy mappa megnyitása is percekbe telik.Kitörölte az összes játék mentéseimet és szabálytalan időnként a monitor képét a tükörképére fordítja és nem sokkal később vissza.(vagy lefagy de ezt ritkán)
Most a melóhelyről írok de már otthon is hatni kezdett a szérum és döglődik a rohadék.
\Microsoft\Outlook Express\és itt vannak a fájlok
A mlas helyett a sajátod írd: start gomb, és a kijelentkezés - [ez az, ami itt van]. Az elbaszott szám nevű könyvtár neked más, de hasonló
Pedig akár gazdag is lehettem volna belőle!
Egyébként meg szokj le arról a xarról (Outlok Express= kitekintő gyorsvonat ). Használj Mozilla Thunderbird-et, az legalább jó. Jól be lehet állítani, menteni, SPAM szűrő is van benne. Én vagy 5 éve azzal nyomom.
Nekem is lenne computer kérdésem.
Hogy tudom a könyvjelzőket, és az outlookot menteni, ha újra akarom rakni a gépet. D " partíció van.
Amúgy nem tud valaki valami hétvégi munkát, bármilyen idomosnál, fényezőnél, porszórónál, szerelőnél, polírozónál? :D megköszönném, érdekeltek mindig is ezek a dolgok, habár nem ez a szakmám, de szeretném művelni. a pénz se jönne rosszul, de nem elsődleges szempont.