Hát frézi télleg nem egy kimondott városi szaladgáló
Nekem hosszú a kezem, és túrakormánnyal épp elviselhető. Az általad említett mocikon is előre kell dőlni, de azok könnyebbek kb. 60 kilóval, biztos ez is jáccik
Pestre én is endurót vennék, de supermoto kerekekkel, lágy speed gumikkal, azzal lehet a sorok közt szlalomozni.
179cm vagyok, annyira azért nem kicsi.
Próbáltam már egy Yamaha XT600-ast , bejön a feeling (estünk is vele ketten haverral a szántásba ....
Egy FZR1000 tényleg csak hosszabb túrákra vagy gyors örömködésekre jó. Elsem adnám csak most nincsLÉ mellé venni másikat.
De ez a 90-es évek -ráhasalunk a tankra póz már nem fekszik, miután mentem pár kört egy Ducati Monsterrel meg egy Suzu GSR-rel... Olyan volt, mintha robogót vezetnék. Miután felültem rájuk mondtam; "Hol a motor?!" Sokkal kényelmesebbek...
FZR-rel a Hungária-dugóba 5 perc után letörik a csuklóm, meg az alkarom bedurran a sok kuplungozástól ...Ja, gyúrni kéne, tudom...
Üdv Mindenkinek!
hogy értsd miröl beszélek ez nem autó fötengely az autó 4 ezres fordulatnál elég szépen megyeget a motorodnál az majdnem induló fordulat ezért nem lesz sosem jó és akkor holvan még a majdnem 16 ezereshez képest
és mit csinálnak mit takar az a fel ujitás ? mert ha kőszőrülik akkor felejtsd el abbol minden lesz csak nem jó főtengely összerakás után kb 5-6 ezer km ert jósólok neki de lehet annyit sem fog elmeni ez tapasztalat nem levegöbe beszélés az én baráti körömben már 4 fajta motor lett csináltattval és a legtöbb az 5 ezerig jutottn a legkevesebb 1500 ha a gyári edzet felülethez hozzá kel nyulni nakkor atol elbucsúzhatsz soha többé nem lesz belöle fötengely erre mondják az igazi gépmühelyben ,hogy jobb egy jó gyári bontott mind egy kőszőrült
Ahogy nézem, Te se vagy nagyon magas, nem csoda, hogy a frézi kényelmetlen. Viszont a nagytestű enduró meg elég magas lesz, súlypontja is fent van, az nem lesz gond?
Használtál/próbáltál már olyan motort, vagy csak tetszik?
Miért válok meg tőle:
- 8 hónapja házasodtam - Márti 160cm, nincs túl hosszú keze és nem is kényelmes neki utasként.
- Néha állat módjára repesztek (egyedül)
- Kedvet kaptam a terepezéshez, túrázáshoz és a kényelmes üléspozícióhoz...
- A moci teljesen rendben van, csak stílust váltok
Ezért pl teljesen oda vagyok...
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/23007/ya
maha-xtz-750
Ez 1000-é vagy 600-é?
Nekem hosszú a kezem, és túrakormánnyal épp elviselhető. Az általad említett mocikon is előre kell dőlni, de azok könnyebbek kb. 60 kilóval, biztos ez is jáccik
Pestre én is endurót vennék, de supermoto kerekekkel, lágy speed gumikkal, azzal lehet a sorok közt szlalomozni.
Próbáltam már egy Yamaha XT600-ast , bejön a feeling (estünk is vele ketten haverral a szántásba ....
Egy FZR1000 tényleg csak hosszabb túrákra vagy gyors örömködésekre jó. Elsem adnám csak most nincsLÉ mellé venni másikat.
De ez a 90-es évek -ráhasalunk a tankra póz már nem fekszik, miután mentem pár kört egy Ducati Monsterrel meg egy Suzu GSR-rel... Olyan volt, mintha robogót vezetnék. Miután felültem rájuk mondtam; "Hol a motor?!" Sokkal kényelmesebbek...
FZR-rel a Hungária-dugóba 5 perc után letörik a csuklóm, meg az alkarom bedurran a sok kuplungozástól ...Ja, gyúrni kéne, tudom...
Üdv Mindenkinek!
Használtál/próbáltál már olyan motort, vagy csak tetszik?
- 8 hónapja házasodtam - Márti 160cm, nincs túl hosszú keze és nem is kényelmes neki utasként.
- Néha állat módjára repesztek (egyedül)
- Kedvet kaptam a terepezéshez, túrázáshoz és a kényelmes üléspozícióhoz...
- A moci teljesen rendben van, csak stílust váltok
Ezért pl teljesen oda vagyok...
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/23007/ya
maha-xtz-750
Üdv!
Kicsi ez az ország... :)