Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jónak látod, természetesen a boltban is megvehetem 20.000,-ért a simát a boltban, ha ezt túl jónak találod az FZ-750-re.

Szerintem te nem is akarod eladni csak dicsekszel vele
Kedves gyula a lánc érdekelne, de ha a manuálban jól olvasom - lehet, hogy tök másra gondol a manuál mint amire én - akkor 130 szemes kell. No. of Links - szerintem ez az. A típusára meg azt írja, hogy 428 VS/DAIDO . Azért gondolom, hogy akkor ez nem jó és, hogy ezek azok az értékek mert alatta közvetlenül van egy Chain Free Play és az a lánc lógását mondja meg, 2-3 cm. Úgyhogy sajna nem jó az Nekem, de köszönöm a lehetőséget.

Bagoly - írtam Neked
Neked az erősítetlen is tökéletes ekkora teljesítményhez. 600-ra, meg 1000-re már nem való. Mégha nem is szakad el, tuti hamar tönkremegy.
vissza
adatlapon vannak elérési lehetőségek. Lehet egyszerűbb, ha egy mélben felsorolod mit kéne csinálni és megtárgyaljuk a dolgot. Nem emlékszem minden részletre, amit amióta megvan a gép felsoroltál
Lehet engem érdekelne az a lánc.
Az hogy 110 szemes kell tuti, a manualból még annyit tudok hogy 50VA/DID
úúú Gyula ez a melóhelyed? Mindigis hasonló helyen szerettem volna azt a 8 órát eltölteni. olajszag, műszerek, bütykölés.. Jó neked.
Ha érdekel,van egy 110 szemes láncom patentszemmel olcsón(5000),Rexnord márkájú 530-as.Ha neked jó,üzenj az emailomra,(adatlapomon)és megbeszéljük a részleteket.Eredetileg Zsoltinak szereztem,de ezreshez nem elég erős,nekem meg tavaly volt cserélve,nincs rá szükségem.
hohoho ez nem a többet törödésre szól mindenki megérti ,hogy most vetted és nincs pénz itt aránylag senkinek sincs a forumon csak ha szereltetted akkor ne nézzenek madárnak mer itt a lényeg az ha valaki megbont egy blokkot és valami rossz akkor nem illik viszateni aval a címszóval ,hogy jó az még (gondolok a tömitésre ) de bármilyen alkatrészre is ok
Neem, természetesen nem sértődtem meg. A véleményeteket kérdeztem és 100%-ig igaza van annak, aki azt mondja, hogy törődhetnék többet a motorral. Amint Bagoly visszaír, megbeszélem Vele, hogy mikor tudna ránézni, átnézni stb.

Köszönöm az építő jellegű kritikát! Mára megyek, ha véletlenül kimerészkedtek az utcára akkor Vigyázzatok Magatokra és Egymásra! Jó éjt
oszt remélem nem sértödtél be amit irtam csak te kérdeztél itt bennünket ,hogy mi mit mondunk és nekem ez a véleményem de nem rossz indulatbol mondtam csak így mostmár legalább tudod mire figyelj ha valahová viszed szervizbe az igazsághoz az is hozzá tartozik ,hogy mint itt a forumon már elhangzott párszor nincs kedvük vele szarakodni és akkor azt mondják ez ilyen és evel leráznak
hát az új r6 csak pályára
bekessanyi:O:O:D:D:D pont akkor gurultál ki szerintem a pécsi szervizböl mikor én vittem oda az én ksi fzrem lelkét:O:O:D:D:D oktober vége fele valamikor... az lehet?:D:D:Dazt tudom h pénteki nap volt!:)
nem vas, alu
de nem rossz
de pályára újabbat vennék rendszám nélkül olcsóbban
Azért valami zúzósabb számot tehettél volna alá.
És miért akarsz megválni tőle?(hazudni nem ér)
vélemény? szerintem fain kis Vas http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_r6-306723
2
nini azo az én farkincáim voltak annó
Sok hülyeséget csináltunk 1ütt, még mikor ott laktam (90-92) Jó haver.
Egyébként Purci Úr a beceneve bringás körökben
De eggyütt nyomtuk a bringát!Jó cimbi!
Felénk aranyáron mérik az 1000-est,egész nyáron kutakodtam mindehol,sajna ennyi pénzért 250-es frézit kaptam,de ennek is nagyon örülök!
Szívesen fórumoznék veletek,de sajnos korán kell kelnem,és ti későn beszélgettek.Igy sajna 1 nap késésben vagyok.Üdv!
Joccakát!
Félrebeszélsz az 1000res a király, és kész...
Nem is értem, hogyan lehet valakinek NEM 1000res
Mellesleg olcsóbb, mint a 250-es, és nehezebb szétütni. Meg nem is fogyaszt annyit
Nem ismersz egy Hurton Gyurit ott a nagy Pécsen?
Nekem annyira nem jön be az 1000-es. A kettőötvenesből is csak az amilyen Nekem is van, mert ez olyan modernesebb kicsit.
Nekem nagyon tetszik az FZR 1000, egyszer majd szerzek 1-et magamnak!Komlón találtam 1 gépet 150-ért,csak gázos volt,forgalmi az okmányirodában,motorja kosárban,kipuffja a szervízben ott szedték szét,csak a tulaj sokalta a javítást és elhozta dobozokban a blokkot.Ez még a kis frézi előtt volt.Nagyon szívemhez nőtt ez a kis gép!De 1000 az 1000!