jaaa,a nincs benne:) mig a vistaban van a mail,kesobb a live mail,addig a sevenbe egykanyi levelezoprogram sincs.epp ma szivtam vele,mert xp alol outlook expressbol kellett exportalnom egy seven ala outlook 2007-be. izgi volt:) szoval 2 lehetoseged van:outlook az officebol,v thunderbird. en utobbit javaslom.
jut eszembe,szurkoljatok!
ebayen talaltam egy ulespupt pont az en motoromhzo,pont az en szinemben,kuldi magyarorszagra,es jelenleg 285Ft-ert megvehetem.nem,nem eliras, 1 euro az ara.remelem nem licital senki ra,es tenyleg megszerzem ennyiert.postakoltseg 9 euro,ha jol szamolom 3000Ft alatt lenne egy 1 eve ahitott ulespup.de meg ha 6000,az is jo lenne,csak legyen.
szoval vilagok hackerei egyesuljetek,benitsatok meg az ebayt,h senki ne licitalhasson:)
na tessek,most elijesztettetek,pedig nem is neki beszeltetek
ami meg a masik hozzaszolot erinti:mint mar par hozzaszolassal ezelott emliettuk,at lesz nevezve FZR+PC forumma.ha jol emlexem abrus otlete volt.naszoval csak ennyit akartam,"kerem kapcsojja ki"
NEEEEEEEEEEEEE, ne csináld!
Marhára fogsz hiányozni! Jobban mint eddig!
Eddig is sokat szóltál hozzánk, majd megleszünk ezután is valahogy, hátha ezután szinvonalasabb lesz nélküled
ez igen fzr forum és szerintem elég jó de ha valamelyikünknek valami baja van és esetleg tudunk segiteni akkor az szerintem mindegy milyen kérdés mert segitünk ( HA TUDUNK )ÉN IGY GONDOLOM
document and settigs/felh/localsettings.ha eza konyvtar hianyzik,ott marha nagy gebasz van:) de mint mondta mlas is,ez rejtett konyvtar,csak akkor latod,ha be van allitva,h a rejtetteket lasd.
bakosi jol mondja,ez explorernel a legjobb megoldas.firefoxnal meg a profile koynvtarat kell atmasolni. document and settings/felh/localsettings/mozilla/firefox/profiles. asszem ez az eleresi utvonal.rejtett konyvtar,szoval csak akkor latod,ha engedeleyzve van.
az outlooknal outlook-rol, v outlook express-rol beszelunk?
thomas,ilyen Gilerám volt nekem is,jól gyorsult!Én most a nyikorgó hátsó rugóhimbával küzdök,próbálok a japán csapágyakat európaival helyettesíteni,mert persze ilyen méretben itthon nincs!
Sziasztok! Tudtok valami ötletet arra a szigetelő anyagra ami az oldalidomra van felragasztva.Mit lehetne helyette feltenni,egyátalán kell-e?Műanyagosnál voltak az idomok,és csak cafatokban jött le.
Előre is köszi!
Sztem pedig ott van az de így legalább időnként ki lesz takarítva
Én is a múlthéten tettem ki DVD-re a régi leveleket, mert volt úgy 7000 kb. és ennyitől már picit lassult, pedig erőmű amúgy
http://prohardver.hu/tema/wind...