Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre megszületett:
Még se kell évente műszakira vinni az öreg vasakat!:))

Idézet:
Változást jelent továbbá, hogy a jövő évtől mindenkinek, akinek most évente kellett környezetvédelmi felülvizsgálatra vinni az autóját, csak a forgalmi engedély érvényességi időpontjában, azaz egységesen kétévente kell a vizsgálatot elvégeztetnie.

HÚÚÚ ezt megúsztuk!
te tudod bár ne legyen igazam ebben
Meg a többi járművel is.
halkan jegyzem meg hogy kerékpárral eddig is be lehetett hajtani egyirányu utcába...
Hát nem is tudom, traktorral már borultam fel, (szó szerint) gázoltam már lovaskocsit biciklivel, hagytam el kocsiról menet közben kereket (aro platós, bal hátsó elgurult az erdőben) de az kicsit necces lesz ha a bringások ész nélkül fognak közlekedni az egyirányú utcákban. Mert egyrész ez a szabály ellent mond minden eddigi gyakorlatnak és megszokásnak, és semmi szabályszerűséget nem lehet elvárni ezután tőlük. Az egyik az egyik oldalon, a másik a másik oldalon, közben kerülgetik egymást, miközben nem lehet majd elmenni mellettük. De remélem azért majd kinövi magát a dolog.
Ati már ki van cserélve,30000-ért adták a bontottat lendkerékkel együtt Súgóék!Szokott jönni ide a gyárba is tekercselő,majd megkérdezem.
mondjuk nekem bringás nem volt még meg, de gyalogossal, motorossal és autóval is csattantam motorral. akkor ez hogy van?
Legjobb tudomasom szerint '90-es FZR-1000-e, de meg lehet cafolni....
1000-en volt?
4e-t, de neked nem lesz jo attol tartok...
mit kersz erte
hello 14.000 piz es megtekerik vagy bonto
Igen, lesz róla, este lövök fel, ha megtalálom az adatkábelt.
Nézzünk róla 1-2 jó fotót, még összerakás előtt!
na gyerekek!
Megjöttek az acél elemek a porszórásról! Valami iszonyat gizda lett... nemsoká kezdődhet az összerakás.

Visszatérve a kresszmódosításhoz:

Én örülök, h inkább a puhatestűeket védik az új rendeletek, és nem a körbelemezelt 4kerekűeket. Azonban egy valami iszonyatosan böki az én csőrömet is. Vezetek kocsit is néha, és régebben cangáztam is, de h a bicikliseknek miért áll fel annyira, azt nem értem. Biciklin is mindig próbáltam a környezetemre figyelni, és nem pofátlankodni...
de ha egyszer őrült módjára teker valaki, és tök egyszerűen a féktávon belül ugrik le a járdáról, vagy jön keresztből, akkor még szép h elütik, és törik keze-lába. És akkor még nekik áll feljebb, mert, h nem látják a kocsisok, mivel láthatalan módjára közlekedik.

Haverom nagy biciklis volt régen, most meg motoros futár, nyomja mint állat. 2 hónap alatt 2 balesete volt.. mit gondoltok, mi volt a baj? Hát nem egy biciklis? kocsikkal nincs baja általában. szóval legalább a biciklis figyelhetne jobban, hamár ő is egy nyomon haladó...

peace!
Ígértem egy képet a leégett generátorról.A kivezető kábelen látszik hol dörzsölte ki a lendkerék,mert rosszul volt összerakva.
értem mit mondassz!:Dtudom h nem szabad köszörülni!ez valami uj fajta anyag szorás!garit válallnak rá! bontottan nem lehet találni jot:S:S:S
láttam ma munkába jövet egy FZR-t olyan volt mint bagoly régi gépe, csak ezen nem volt oldalidom (látszott, hogy csak ideiglenesen). Fülig ért a szám, hogy niii egy FZR... Tutkó hülyének is nézett. Ilyen volt: (kép by Bagoly**Minden jog fenntartva**)
Ha azé lenne már rég szóltam volna!
eladó metzeler me z4 160/60-18-as hátsógumi teljesen új! ára 18000 ft. 0620/992-4528
a picsaba,pedig 4000-ert mar cosmagolhattad is volna:( nekem 600-as 3HE-hez kell,ahhoz ez nem jo:( mindegy,keresek meg egy evig:)
mar felvettem veluk a kapcsolatot,csak a tavoslag miatt igencsak sok ramegy a postakoltsegre.meg gumit jo lenne szemelyesen megnezni,sosem lehet tudni...
csak egy eve keresek ilyet,szoval ne mveszes.mennyiert? ja es meg mielott tulsagosan orulnek neki,melyik FZR-hez jo?
ha ezredesé lene én szívesen megszabaditanám töled ,
Sziasztok!
Még mindig van egy csomó cuccom 3he-hez!
Nem szabadít meg tőle valaki,mondjuk úgy 60000 forintért?
Váz,komplett blokk,lengővilla,hátsó teló,kormányok,fékek stb. stb.!