A levételnél nem volt gond, a visszarakásnál amikor peremeztem vissza akkor sérült az eleje, de szinte csak a festés.Miután újrafestem remélem nem fog látszódni.
Sziasztok! Maradt még nálam pár fzr alkatrész, ha valakit érdekel szoljon, nem kérek sokat értük! (400as deltabox váz kivont forgalmival 25E, 600 hűtő termoval 15E, 400/600 légszűrőház 5E, 400 belpiacos lengővilla 10E, trafók gyertyapipákkal 4db 10E, 400/600 hátsó rugós tag 5E, 400 hengerfej 15E) Küldök képet ha kell!
A pontos árát nem tudom, de azt írták a lapon 5.5 milla körüli az ára. De mielőtt felteszem úgyis körbenézelődök. De lehet, poénból megyek egy kört majd vele... Mekkora lenne lapra tenni
Ha jól olvastam a kiírást,valódi replika lesz,vagyis gyári versenytuning is lesz rajta,az meg megér itthon is néhány gazdagabb gyereknek akár 8-10 millát is,csakhogy ő lehessen a király a Pannónia meg Hungiringen!Nehogy odaadj má" egy gyári versenyreplikát rongyos három milliért!
Figyi. Egy replika elmegy 3.000.000-ért a neten simán. Kevesen vannak, de még mindig vannak gazdagok ebbe az országba. Ha kifizetem a 1.5 millás nyereményadót, akkor is marad még másfél millám. Rendezem a fél millás tartozást és marad 1 misim. Felújítom a frézit, a többit meg elteszem - ha marad Szurkoljatok!
Eddig nem párásodott, remélem ezután sem fog.Én ezt nem ragasztottam, az eredeti számlapra van rácsavarozva a kis csavarokkat.Annyira "vastag" a papír,hogy tuti nem jön föl.Motoron én még nem próbáltam csak régen csináltam egy autóhoz.Bár ott ez a jelenség nem fenyegetett.Na mindegy majd tavasszal elválik.
es milyen megoldasod van a parasodasra?en simsonnak csinaltam iylet,az elso ejszaka megette a para:)igaz en csak sima lapra,amit raragasztottam az eredeti szamlapra,de felhullamosodott.
No tegnap Én is leadtam a Yamahás nyereményre a papírkát, imádkozzunk, hogy meghallgassanak az égiek és látván, hogy mennyit szopok ezzel a Frézivel kisegítenek egy replikával
en meg hangosan mondom,h nem hajthatott be, kiveve, ha erre tabla nem adott neki lehetoseget. tehat ha a behajtani tilos alatt volt egy kiveve biciklis, csak, es kizarloag akkor hajthatott be. egyebkent nem!
én még nem néztem de hála isten akkor csak azt nem tudom ,hogy nekem a zöldkártya márciusban a müszaki meg szeptemberben jár le az autórol azt ,hogyan hozzák össze remélem márciusban is elkérik rá az összeget meg szeptemberben is
Ne haragudjatok, ez csak telefonos kép, nem találom a fényképező adatkábelét... remélem azért meglesz vhol.
Vannak még elemek, csak nem akartam kicsomagolni azokat, bocsi.. majd pótolom még őket. ;)
6 milla az alap szerintem...
szopásért meg a szemétégető környékén lehet pénzt kérni
Tulajdonképp ez egy kibaszás.
Bááázzeg, edzésen letörték a fogamat
Készülnek az új számlapok.Sajnos még csak a fordulatszámmérő van kész, de hamarosan meglesz a többi is.
És mielőtt szólnátok tudom, hogy FZ-nek az órája.Sajnos az enyémen FZ műszerfal van, de már így vettem.Lényeg hogy minden rendesen műkszik rajta.