Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, holnap reggel megpróbálom!
Na szaki. Tanulni
Ékszíjcsere
Rezső is OK, csak ráfolyik a cucc, és qrva büdös lesz. Ha átmelegszik az agy (kézzel ne tudd megfogni) mindegyik csavar könnyebben jön ki.
A csapágy kiszedésére a rezsót gondoltam. Ha ráteszem a felnit a rezsóra, úgy átmelegszik az egész, és letudom venni a tárcsát?
Meg kell melegíteni az agyat, legjobb hőlégfúvóval. Utána kiesik a csapágy magától
A féktárcsánál dettó, ott jól be szoktak ragadni a csavarok. Csak jó minőségű pontos szerszámmal próbálkozz, mert szétmegy a csavar feje, utána csak lefúrni lehet, az fullxívás.
Szevasztok! Alakul a masina, már kintvan a blokk, meg minden, csak a felnikkel szopok. Két kérdésem lenne. A csapágyakat hogy kéne kiszedni a felniből? A féktárcsákat mivel próbáljam meg leszedni a felniről? Ezek megakasztottak.
Ugyanolyan frézije van mint Nekem, de egyszer csak kikönyökölt a hajtókarja nem tudom, Dió, hogy állsz most a motorral?
Hehe....nekem is jövőre lesz 4 éve Fzr-m. novemberben
Helló!
Már eladtam!
Na és az eredmény? Milyen lett a ló?
Te vagy az egyetlen, aki szerint nem vagyok pihent
Nem kéne kicsit többet pihenned?
igen ott parkoltunk egy ezüst metál combi vectrával:D
Akkor rosszul olvastad. Nem eshetett le. Fel van FESTVE!
Bááázee, 5x olvastam el mire leesett
koszi,ezt megnezem.hatha van az en meretemben is nyari.
50-es út Szatymazi körforgó után jobbra. Mocsok nagy mennyiségű behozott gumi, relatíve nem túl drágán. 155/70r13 Fulda cristal zsír új téli gumi 4500/db volt 1 hónapja.
agresszív kismalactól kérdezik: micsinálsz?
- Ördögöt festek.
- Szarva van?
- MONDOM FESTVE !
nekem 2 hét és meglesz az 1 év.
úristen... ördögi gépezet. villája van mint az ördögnek...
akkor nálad csak1 honapal van régebben mint nálam nekem juniusban lesz 4 éve
Fré?
Májusban lesz négy éve.(de kb:húsz éve motorozom és mindig volt legalább egy,de néha több motorom és azoknak is volt első villája)
tudom,hulyen hangzik,de nem mertunk semmit se beleonteni,mert akkor meg nem forumoztam:) feltunk,h megkezdi a belso feluletet.ezert inkabb teletomtuk ronggyal,es total kitortoltuk
köszi