Meg kell melegíteni az agyat, legjobb hőlégfúvóval. Utána kiesik a csapágy magától
A féktárcsánál dettó, ott jól be szoktak ragadni a csavarok. Csak jó minőségű pontos szerszámmal próbálkozz, mert szétmegy a csavar feje, utána csak lefúrni lehet, az fullxívás.
Szevasztok! Alakul a masina, már kintvan a blokk, meg minden, csak a felnikkel szopok. Két kérdésem lenne. A csapágyakat hogy kéne kiszedni a felniből? A féktárcsákat mivel próbáljam meg leszedni a felniről? Ezek megakasztottak.
50-es út Szatymazi körforgó után jobbra. Mocsok nagy mennyiségű behozott gumi, relatíve nem túl drágán. 155/70r13 Fulda cristal zsír új téli gumi 4500/db volt 1 hónapja.
tudom,hulyen hangzik,de nem mertunk semmit se beleonteni,mert akkor meg nem forumoztam:) feltunk,h megkezdi a belso feluletet.ezert inkabb teletomtuk ronggyal,es total kitortoltuk
Ékszíjcsere
A féktárcsánál dettó, ott jól be szoktak ragadni a csavarok. Csak jó minőségű pontos szerszámmal próbálkozz, mert szétmegy a csavar feje, utána csak lefúrni lehet, az fullxívás.
Már eladtam!
- Ördögöt festek.
- Szarva van?
- MONDOM FESTVE !
Májusban lesz négy éve.(de kb:húsz éve motorozom és mindig volt legalább egy,de néha több motorom és azoknak is volt első villája)