elnezted vasarlaskor a meretet?amugy en most nyari gumit akarok a matildra venni.felnit tegnap vettem 2000Ft-ert db-jat:) ha tud vki 175/70R13-as viszonylag jo minosegu es persze olcso nyari gumit autora,szivesen beszelgetek vele:) esetleg vki szeged kornyeken gumist,akinel lehet?
Körtepálinkás jó reggelt,az IWIW-en ne jelöljetek,mert mióta a vezérigazgató letiltatta itt a munkahelyen a közösségi oldalakat(sőt múlt héten már a Yotube-ot is!)azóta ott nem vagyok aktív.Majd veszek egy mobilos elérést laptopra,ha befejezem a motoros költekezést!A jövő héten szeretném megszüntetni a nyikorgást,aztán elvileg rendben van a vén csataló!
Ha szétszedem a telót akkor benzinnel kimosom a belsejét de hagyni kell hogy elpárologjon teljesen mindenhonnan hogy ne keveredjen a tiszta olajjal.
Ha csak le van engedve akkor nem célszerű semmi mást beleönteni,mert maradéktalanul nem tudod mindet kiengedni belőle és felhigítod vele az új olajat.(egyébként én két-három évente szoktam villaolajat cserélni de olyankor szét szoktam szedni mert mindig volt az alján némi híg olajsár)
Jöttem haza délután a feleségem autójával, megígértem neki hogy lecseréltetem a gumikat télire. Akasztón találtam gumist, ahol nem voltak sokan. Beállok, az egyik csóka szedi le a kerekeket, én pakolom ki a télieket. Odajön a másik: Ez a gumi nekem nem jó, mert nem fér alá.NYári195.50.15.......Téli 185.65.15. Egymás mellé rakta, húdebasszzal magasabb volt a téli. Összesúgtak, egyik hátrament, hozott 2db 195.50-es télit. Így 4 nem nekem való gumiból, lett 2db nekem való. És rekord idő alatt(az egész nem volt 10 perc) két téli gumi fent, és folytathattam utam. Igaz én a 4-et 8000-ért vettem, Ő db-ját 5000 ért adta volna. Tehát jó bolt lett, csak keresni kell még 2 télit. Na ezt jól leírtam.
Szeretnék tanácsot kérni a teló olajcserével kapcsolatban.Arra lennék kíváncsi hogy a régi olaj leengedése után,át szoktátok-e mosni valamivel a telót mielőtt friss olajat tesztek bele.Az én gépem esetében nem tudom hogy mikor volt olaj cserélve benne,ha volt egyátalán?
Sziasztok.ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓriási élményem volt ma.
MOTOROZTAM! Szép és jó FZR_rel. Estére nyálcsorgatós álmom lesz. És az illetékesnek köszönöm a lehetőséget. És minden mást.....
Én régóta bringázok,és sajnos 5x ütöttek el idáig!Volt személyautó 3x Pótos szerelvény 1x,és sajnos a kollégám,még szerencse hogy nem busszal!Ez idáig szerencsés embernek érzem magam,mert még vagyok!Tény az hogy normális embernek eszébe sem jut szembe menni a forgalommal még vele haladni sem veszélytelen.DE MINT TUDJUK NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!Akik ezeket a szabályokat módosították azok olajat öntöttek a tűzre!Eddig sem hiszem hogy nagy visszataróereje volt a szabályozásnak,most viszont szívni fog a vétlen !Ez elég gáz sztem
Viszont az ülést nem vettem le a gépről, ha netán szeretné kipróbálni, ne kelljen az akkummulátoron feszengnie, úgyhogy a kárpitos projekt elhúzódik bizonytalan ideig.
No, elvittem én is a vasat a Mókus művek-hez.
A tavasszal elmaradt szelephézag állítás, meg karbi beállítás miatt. Kicsit egyenetlen volt az alapjárat, meg sajnos a gyári légszűrőházat nem tudtam felújítani, így a sport szűrőkre kell csinálni a szinkront. Aztán kiváncsian várom, hogy mit talál még.
Viszont múlt héten pénteken megvolt a telószár csere, ha nem is mennyei az eredmény, de nyugodtan mondhatom, hogy ég és föld. Ezzel már lehet közlekedni nyugodtam. Sajnos a beépítéskor kicsit siettünk, és nem volt lehetőség friss olajjal és szimeringekkel bepakolni a bontott telószárakat, de az műveletet követő 140Km-es próbaút után egy csepp sem folyt ki. Alapvetően elégedett vagyok vele.
Nekem szinte mind1, én alföldön tanultam meg vezetni, engem nem nagyon tud meglepni biciklis, és nálunk 2db egyirányú utca van
De nagyvárosokban, ahol a bicó most úri hobby, na ott lesz gond. Ott nem megszokott.
Ha csak le van engedve akkor nem célszerű semmi mást beleönteni,mert maradéktalanul nem tudod mindet kiengedni belőle és felhigítod vele az új olajat.(egyébként én két-három évente szoktam villaolajat cserélni de olyankor szét szoktam szedni mert mindig volt az alján némi híg olajsár)
Nézd csak. Holnap bealkudom.
MOTOROZTAM! Szép és jó FZR_rel. Estére nyálcsorgatós álmom lesz. És az illetékesnek köszönöm a lehetőséget. És minden mást.....
A tavasszal elmaradt szelephézag állítás, meg karbi beállítás miatt. Kicsit egyenetlen volt az alapjárat, meg sajnos a gyári légszűrőházat nem tudtam felújítani, így a sport szűrőkre kell csinálni a szinkront. Aztán kiváncsian várom, hogy mit talál még.
Viszont múlt héten pénteken megvolt a telószár csere, ha nem is mennyei az eredmény, de nyugodtan mondhatom, hogy ég és föld. Ezzel már lehet közlekedni nyugodtam. Sajnos a beépítéskor kicsit siettünk, és nem volt lehetőség friss olajjal és szimeringekkel bepakolni a bontott telószárakat, de az műveletet követő 140Km-es próbaút után egy csepp sem folyt ki. Alapvetően elégedett vagyok vele.
De nagyvárosokban, ahol a bicó most úri hobby, na ott lesz gond. Ott nem megszokott.