Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem a vidit,(P071)az a súrlódó hang az természetes 250-nél?Nekem olyan,mintha szárazon járna a motor!Kap ez a blokk kenést rendesen?
Most olvastam visszább,az ülést 10-centis szivaccsal tömtem ki,azzal már kényelmes volt a Szeged-Polgárdi út,pedig még el is tévedtem Venyimbe!
a colt az volt,csak elirtam. a winyo meg hdd,de ezen kivul minden stimmel:) amugy neked is jo reggelt:)
Whincester volt a gyár tulajdonosa,de a fejlesztőmérnöke készítette,ezért hívják Henry puskának is!Colt először a forgótáras pisztolyt készítette1842-ben a hajók kormánykerekeinek mintájára,majd 1897-1911 közt a ma is használt hátrasikló szános öntöltő pisztolyt készítette,ez lett a híres Colt M 1911.A Titanic filmben ezzel kergette a rossz fiú a hősszerelmest!Amúgy üdv mindenkinek!
mi winyonak hivjuk:D de eddig a pohartarto vitte a primet (CD-ROM).a vicc az,h nem vicc,colt aki tenyleg annak hasznalta:)
ooo en meg csak almodozom.egyelore az autot kel lrendberakni,aztan johet a motor.hiaba,szukseg nagy ur,auto kell,munkaeszkoz:( a motor meg jo igy is,megy,meg minden,csak lehetne szebb is...:) de mint mondtam,nem msot lesz ez,lehet csak jovo ilyenkorra...
en se ugy gondoltam,h most azonnal viszem,oszt holnap hozom:) nekem is elotte el kel lkuloniteni ezt az osszeget.csak kivancsisagkepp,h egyaltalan vallalnad e ugy 1 even belul,es ha igen,kb mekkora osszegre szamitsak.most mar tudom,minimum 50 az anyagkoltseg:) addig is,amig aktualis nem lesz,varjuk a tied elkeszuleset:)
én is megyek aludni na jó éjszakát mindenkinek
Okés. Köszönöm szépen az információt Mindenkitől. Mára lelövöm magam, hosszú nap volt. További kellemes estét!
mért érdekes tényleg frankó?
akkor talán szerencséd van és az adja a csergést a kuplung zaj meg csak tűgőrgő cserével fog halkulni de az 12000 postával együtt japánbol mert nekem is annyi volt de azért a hang nem szünik meg teljesen csak halkabb let 20 éves vas és más is kopot szegényekben meg valahol foglalkoztak az fzr ekel és azt mondták ,hogy hangosabb sajna egy kicsit a blokkuk mint az akkori vetélytársaké lehet nem tudom mert mindet nem hallgattam meg
A napokban állok neki és bontom szét az egészet,mert helyet kell csinálni a motoroknak.
Egyébként Zsolti tett fel rá egy bazinagy IXIL tuningdobot.(érdekes)
No ennek viszont örülök, nagyon nagy baj akkor csak nem lehet már...lehet majd megpróbálok szerezni valahonnan-valakitől nagyon HD meg hiperszuper kamerát és valahova netre feltenni egy videót...azon talán jobban átjön ez a dolog. Az a baj, hogy nem akarom megint elvinni szerelőhöz, mert akkor ez meg ez meg ez meg ez meg még ez és akkor megint ott vagyok, hogy csak növeltem a tartozásom. Az meg nem túl jó. De azt sem szeretném, hogyha a motornak baja lenne, vigyázni kell rá!
Az a kuplungkosár.Majdnem mindegyik zörög.(az enyém is)
régebben valamit a kipufogorol is irt hogy valami nem olyan jó valami szükitésröl beszélt a dob elött találkoztál vele már
Teljes mértékben.
Szebben szól mint az enyém.
Igen-igen. Főleg alapjáraton hallani ezt a csörgést. Meg ami egy másik csörgés zörgés, az meg akkor elhallgat, ha behúzom a kuplungot. adamfzr azt mondta, az övé is ilyen, meg hallott még 1-2 fzr-t, azok is ezt csinálták
a bowdeneken lévö müanyag csavarokal kel löni rajta azért kel belöni mert ha csak az egyik feszes akkor is csörög és föleg alapjáraton
Nélküled nem szedem szét hát nem vagyok én bolond ember. Ha véletlenül erre jár valaki - Soroksár - PestErzsébet - aki tényleg ért is hozzá, az igazán rám csöröghetne, esetleg meghallgatná a kis frézit.

ábrus komolyan gondoltad, hogy jó hangja van?
fantasztikus ha ilyen a tiéd is akkor itt valobban lent kel állitani
te az igazság az mozognak egyáltalán azok a bowdenek normálisan vagy a servo csak erölködik akazd ki öket és szerintem nézd meg elöször csak tud majd visszateni mert kijöni sem egyszerüen fog csak ugy szed szét ,hogy majd nehogy innen keljen felmenem hogy vissza tegyük a helyére megyek pestre de még nem akakrok 1-2 hétig
Ennél jobb képet nem is lehet találni.Tökéletes.
Én is beszélgettem,csak hát ezek szerint mások az elvárásaink. (a futómű borzalmas)
A neten ezt az egyetlen (szerintem) értelmes képet találtam.